Gratis Masterclass
Dinsdag 15 november 2022 | 20:00 uur

Activeer jouw natuurlijke creatiekracht

Om het gewenste leven waar jij van droomt en verlangt moeiteloos te vervullen.
Je bezit al over dit creatie vermogen, het is de kunst dit (van binnenuit) te activeren.

Wanneer jouw creatiekracht (weer) vrij komt, kan je het leven creëren zoals je dit het allerliefst zou willen (en daarmee je dromen vervullen). En dat is exact wat ik je in deze masterclass ga leren. 

In deze GRATIS masterclass ga je leren:

✓ Hoe jij dat leven kunt creëren waar je naar verlangt. En wat je hierin nu nog in de weg staat. 

✓ Hoe het kan dat het vervullen van succes en geluk bij sommige zó gemakkelijk lijkt te gaan en hoe jij deze mindset en gewoontes kunt overnemen. En direct kunt gaan integreren. 

 

✓ Hoe je ervoor zorgt dat je een ijzersterk vertrouwen in jezelf en jouw leven gaat ervaren, zodat alles mogelijk lijkt. En je echt andere en nieuwe resultaten in je leven gaat realiseren.

✓ Hoe je jouw dromen vervult zonder nog langer tegen belemmeringen op te lopen en naar stemmetjes te luisteren die zeggen: ‘kan ik dit wel?’ of ‘is dit wel voor mij weggelegd?’

✓ Hoe je van twijfel en gebrek naar vertrouwen en overvloed gaat.

Hi, ik ben Merel

In 2012 studeerde ik af als pedagoog en inmiddels ben ik werkzaam als gecertificeerd transformatiecoach en hypnotherapeut. Daarnaast ben ik auteur van het boek Self Love Talk (5e druk!), mijn tweede boek ligt in het voorjaar van 2023 in de winkels en podcast host (460.000+ luisteraars). Ik help vrouwen om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren en hoe zij vanuit deze basis hun droomleven kunnen manifesteren. In 2022 heb ik hier honderden mensen in mogen begeleiden.

Ik geloof dat alles start bij jezelf en vanuit jezelf en dat zelfliefde de juiste basis is voor het leven van een gelukkig en liefdevol leven. Een manier van leven waar je van geniet, meer zelfvertrouwen voelt, waar je echt jezelf kan zijn en waarin je prioriteit durft te geven aan je eigen welzijn, verlangens en dromen.

Jij voelt misschien ook wel dat er zoveel meer uit jezelf en het leven valt te halen, maar je moet hier wel ruimte voor vrij maken.

Jij bent de creator van je eigen leven en zelfliefde is dé sleutel tot het manifesteren van dit droomleven. Hier help ik je met zoveel liefde bij!

Het is mijn missie om jou te inspireren en begeleiden om prioriteit te geven aan je eigen geluk, gezondheid en persoonlijke groei. Lees hier meer over mij en ik zie je graag terug bij de masterclass: Activeer jouw volle potentie!

Pin It on Pinterest

Share This