Bedankt voor je inschrijving voor mijn gratis Masterclass!

Heel leuk om te zien dat je je hebt aangemeld voor de gratis Online Masterclass ‘Leef vanuit innerlijke rust, vertrouwen en kracht jouw meest liefdevolle leven’. Ik hoop dat je er zin in hebt! 

Wat heb je nodig? 

  • Internet verbinding
  • Een notitie boekje + pen (door aantekeningen te maken onthoud je de materie beter)
  • Een open-mindset state of mind

Op de dag van de Online Masterclass stuur ik je twee uur voordat we starten nog een herinneringsmail en ook hier zal de link naar de gratis masterclass in staan. Ik hoop je dan te zien!

Volg je mijn in de tussentijd online? 

Volg mij via Instagram @healthywanderlust.nl voor een kijkje in mijn leven en dagelijks inspiratie op het gebied van zelfliefde, mindset en persoonlijke groei. Heb je ook mijn podcasts al beluisterd? Zoals deze aflevering: ‘dankbaarheid: een zelfliefde-tool om elke dag positief in het leven te staan!’. Je kan de Self Love Talk podcast zowel via Spotify als iTunes beluisteren. 

Veel liefs, Merel 

 

Do something today that your future self will thank you for.

Pin It on Pinterest

Share This