Ontvang mijn 2-weekse INTRODUCTIE programma cadeau!

Vanaf nu kan jij het boek Self Love Talk in de pre-order kopen en op 29 oktober valt ‘ie dan op je deurmat! Aangezien ik dit natuurlijk geweldig vind wil ik graag iets extra’s doen. Daarom ontvang je bij aanschaf van het boek het gloednieuwe 2-weekse introductie online programma t.w.v. 49,95 er gratis als cadeau bij. Op = op, alleen bij de 1e druk!

Ik vertel je graag meer over het boek en het online programma.


HEt unieke introductie programma is beschikbaar vanaf 7 november.

“Zelfliefde is niet zweverig, het is vooral praktisch en waardevol”

SELF LOVE TALK

Het begon 3,5 jaar geleden met een passie en een behoefte. 

Waarom wordt er niet meer gepraat over de waarde van zelfliefde en zelfcompassie ? Of over het trainen van een krachtige mindset? Waarom leer je niets over zelfliefde op school? Ik vroeg het mij jaren geleden af. In 2013 leerde ik een bijzondere les: de belangrijkste relatie in het leven is de relatie met jezelf. Dit veranderde mijn leven. Het resultaat is dat ik gelukkiger en gezonder ben, goed voor mezelf kan zorgen en ik mijn dromen durf na te jagen. Hierdoor leef ik het leven waar ik écht gelukkig van word en durf ik de persoon te zijn die ik diep van binnen ben, los van de verwachtingen van anderen.

Deze zelfliefde-journey begon allemaal met één belangrijke keuze: investeren in mezelf en zelfliefde. Zo ontstond de passie om dit met anderen te delen, want als we dit niet van jongs af aan leren op school dan moeten we het heft in eigen hand nemen. Met mijn boek Self Love Talk hoop ik je te inspireren. Een no-nonsense lifestyle guide voor een liefdevolle levensstijl. Zelfliefde is niet zweverig, het is vooral praktisch en waardevol. Het geeft jou de mogelijkheid om gelukkiger en gezonder te zijn en om te groeien als persoon! 

In dit boek deel ik persoonlijke verhalen en kennis, maar ook toepasbare tips en oefeningen zodat je direct het verschil van meer zelfliefde kan ervaren. Alvast veel leesplezier! 

 

EEN KLEINE SFEERIMPRESSIE

Klik op de plaatjes om ze te vergroten!

GRATIS 2-WEEKSE INTRODUCTIE ONLINE PROGRAMMA 

Het unieke introductie programma is onderdeel van de Zelfliefde Mindset, in mijn ogen dé mindset die bijdraagt aan een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven! Het online programma, dat je van mij cadeau krijgt, sluit mooi aan op het boek, maar kan ook los gevolgd worden. In slechts twee weken breng ik je de basis van een Zelfliefde Mindset bij. Ideaal voor wanneer jij de eerste stappen wilt zetten in het ontwikkelen van meer zelfliefde.  

In dit introductie programma leer ik je meer over de verschillende elementen van een liefdevolle levensstijl, een manier van leven waarvan zelfliefde de basis vormt. Uiteraard ga je tijdens de cursus aan de slag met toepasbare en waardevolle oefeningen. How to get you started with selflove!

Een van de dingen waar ik in geloof: alles begint bij je mindset. Een harde uitspraak, dat weet ik, maar het trainen van mijn mindset veranderde ook mijn leven. Nu weet ik: wil je gelukkiger zijn? Meer uit het leven halen? Je dromen najagen? Of wil je meer doen waar jij echt gelukkig van wordt? Het begint bij jezelf. Het begint bij zelfliefde. Wat je verder kan verwachten en wat je zal leren tijdens deze online training? Lees vooral de punten hieronder even door. 


HEt unieke introductie programma is beschikbaar vanaf 7 november.

NA HET VOLGEN VAN HET ONLINE PROGRAMMA WEET JIJ:

N

Wat zelfliefde voor jou kan betekenen.

N

Hoe je meer ‘ja’ tegen jezelf kan gaan zeggen. 

N

Wat de kracht is van de juiste positieve en krachtige gedachtes.

N
Wat zelfcompassie precies is en hoe je jezelf met meer compassie kan behandelen en benaderen.
N

Hoe je op een liefdevolle manier met jezelf kan communiceren.

N

Hoe je tijd kan vrijmaken voor de juiste self-care.

N

Heb je inzicht in je negatieve self-talk en kan je de eerste stap zetten om dit om te buigen naar positieve self-talk. 

N

Wat de verschillende elementen van een liefdevolle levensstijl zijn.

N

Waarom zelfliefde start met het maken van een keuze.

N

Heb je duidelijker voor ogen waar je behoefte aan hebt, wat jou gelukkig maakt en waar je meer prioriteit aan mag geven. 

N

Waarom je met de Zelfliefde Mindset programma’s aan de slag wilt!

ONTVANG DE GRATIS ZELFLIEFDE PLANNER

Schrijf je in en ontvang de unieke gratis zelfliefde planner. Een waardevolle tool vol inspiratie voor een liefdevolle levensstijl, een dagelijkse checklist + een extra negatieve self-talk oefening. Geef vanaf nu prioriteit aan je geluk en gezondheid!

Ontvang de planner

Nee, bedankt!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This