Het klinkt zo simpel: lief zijn voor jezelf en van jezelf houden. Maar het in praktijk brengen is een tweede. Merel Teunis is schrijfster en zelfliefde-expert, en legt uit hoe je meer zelfliefde creëert. “Kijk eens waar je tijd naartoe gaat. En of je daar écht gelukkig van wordt.”

Interview Santé - Oktober 2019

Bouw met Self Love Talk aan een liefdevolle levensstijl, de juiste basis voor een gelukkig leven!

Het begon 3,5 jaar geleden met een passie en een behoefte. Waarom wordt er niet meer gepraat over de waarde van zelfliefde? Waarom leer je niets over zelfcompassie en het trainen van een krachtige mindset op school? 

Ik vroeg het mij jaren geleden af. In 2013 leerde ik een bijzondere les: de belangrijkste relatie in het leven is de relatie met jezelf. Dit veranderde mijn leven. Het resultaat is dat ik gelukkiger en gezonder ben, goed voor mezelf kan zorgen en ik mijn dromen durf na te jagen. Hierdoor leef ik het leven waar ik écht gelukkig van word en durf ik de persoon te zijn die ik diep van binnen ben, los van de verwachtingen van anderen. De Zelfliefde Mindset die ik door de jaren heen ontwikkeld heb zorgt ervoor dat ik elke dag prioriteit geef aan mijn eigen welzijn.

Dit begon allemaal met één belangrijke keuze: investeren in mezelf en zelfliefde. Hoe ik dit doe, hoe jij dit ook kan en hoe jij de regie over jouw eigen leven kan pakken, dat deel ik in mijn boek Self Love Talk. Een no-nonsense lifestyle guide voor een liefdevolle levensstijl. Het boek helpt je om gelukkiger en gezonder te zijn en om te groeien als persoon! 

Momenteel ligt de tweede druk van het boek in de winkels!

Let op: beschik jij over een unieke code uit de eerste druk van het boek? Dan kan je het 3-weekse Online Introductie Programma via onderstaande link kosteloos aanschaffen. Veel plezier!
Klik dan hier om te starten!

In dit boek deel ik persoonlijke verhalen en kennis, maar ook toepasbare tips en oefeningen die je direct kan toepassen zodat je meteen het verschil van meer zelfliefde kan ervaren. Alvast veel leesplezier! 

Wat vinden anderen van het boek?

“Zelfliefde is niet zweverig, het is vooral praktisch en waardevol”

SELF LOVE TALK

Wat levert het boek jou onder andere op?

N

Wat de verschillende elementen van een liefdevolle levensstijl zijn.

N

Hoe je op een liefdevolle manier met jezelf kan communiceren.

N

Je ontdekt wat de waarde is van positieve en krachtige gedachtes.

N

Tips en tools om je dagelijks gelukkiger te voelen

N

Kennis over zelfliefde en zelfcompassie en hoe je dit zelf kan ontwikkelen.

N

Motivatie en inspiratie om het leven te leven waar jij gelukkig van wordt!

N

Tips, tools en recepten voor de juiste self-care en liefdevol eten.

Een kleine sfeerimpressie:

Klik op de plaatjes om ze te vergroten!

ONTVANG DE GRATIS ZELFLIEFDE PLANNER

Schrijf je in en ontvang de unieke gratis zelfliefde planner. Een waardevolle tool vol inspiratie voor een liefdevolle levensstijl, een dagelijkse checklist + een extra negatieve self-talk oefening. Geef vanaf nu prioriteit aan je geluk en gezondheid!

Ontvang de planner

Nee, bedankt!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This