Lieve mensen, wie doet er allemaal gezellig met mij mee? We kunnen er niet meer onderuit, de herfst is in volle gang, het wordt sneller donker en het is toch al een stuk frisser. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn innerlijke herfst liefhebber reageert hier meteen op. De kaneel thee wordt ingeslagen, de openhaard dvd mag weer uit zijn hoesje en de kaarsen voorraad wordt weer vol enthousiasme bijgevuld.

“Want als het buiten koud is, dan halen we de warmte wel naar binnen”. Blijft mooi he? Maar dat is niet het enige waar mijn mind zich momenteel mee bezig houdt. Nee, veel belangrijke zaken. Zaken waar wij ons vroeg of laat allemaal mee bezig zullen houden. Belangrijke knopen die we moeten doorhakken. Overwegingen die we moeten maken. Welke serie zullen we kijken?

Belangrijke keuzes.

Trailers worden bekeken. Recensies worden gelezen. “Wat-vind-jij-nou-een-goede-serie?” gesprekken worden uitgewisseld met verschillende collega’s, je wilt natuurlijk breed onderzoek doen. Lijstjes worden opgesteld. Een top 3 wordt samengesteld. Het is hard werken, don’t get me wrong, de juiste keuze is niet zo 1,2,3 gemaakt. Jaaaa, lieve mensen, het NETFLIX seizoen is officieel weer begonnen! Als jij hier nog niet mee bezig bent, ik zou maar vaart maken, er gaat meer werk in de voorbereiding zitten dan je nu vast denkt. Ik kan er al niet meer aan ontkomen. De kaarsjes, warme thee en het dekentje op de bank roepen mij al vanaf het moment dat ik s ‘morgens op kantoor zit.

Maar die keuzes he. Hoe doen jullie dat? Netflix beschikt tegenwoordig namelijk uit tientallen series met meerdere siezoenen en wekelijks komen hier nieuwe opties bij. En voor mensen zoals ik, mensen die geen keuzes kunnen maken, is de struggle dan best heftig!  De avonden dat ik namelijk eindeloos trailers heb gekeken zonder uiteindelijk daadwerkelijk de eerste aflevering van een serie te kijken zijn al een aantal keer voorbij gekomen.

Het Netflix seizoen.

Mocht je tijdens een avondje in de kroeg denken, waar is Merel nou? Grote kans dat ik mijn avonden momenteel doorbreng met bad guy Jax Teller, samen met mijn ‘Pretty Little Lairs’  vriendinnen opzoek ben naar ‘A’, tegen walkers vecht met Rick Grimes of misdaden oplos met mijn partner-in-crime Luther. Je hoort het al, ik heb het er maar druk mee. Je zou het bijna een 2de baan kunnen noemen he? Full time ook nog. Genoeg te doen (lees: kijken), ik ga maar snel weer aan het werk!


Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This