OVER HEALTHY WANDERLUST

HEALTHY WANDERLUST is het zelfliefde inspiratie platform voor de (jonge) vrouw. Dagelijks verschijnen er nieuwe artikelen en recepten online op het gebied van zelfliefde, self-care, gezondheid en geluk. Ik (Merel) hoop jou hiermee te inspireren om goed voor jezelf te zorgen. Zelfliefde als liefdevolle basis van jouw leven. Ik neem jou daarnaast ook graag mee via Instagram mee in mijn leven en deel mijn persoonlijke tips, ervaringen en belevenissen met je. Lees en kijk je gezellig mee?

FOUNDER, het gezicht achter Healthy Wanderlust is Merel Teunis. In juni 2016 stapte zij als gloednieuwe blogger de media wereld in en sindsdien weet zij het zeker, haar passie voor zelfliefde, self-care en gezondheid wil zij met iedereen delen. Een paar jaar geleden studeerde zij af als HBO pedagoog en verdiepte zij zich in de studie Orthomoleculaire voeding. Inmiddels geeft zij als zelfliefde coach online cursussen. Schrijft ze als blogger voor haar eigen platform, maar creëert ze ook online content als freelance schrijver en fotografe voor verschillende opdrachtgevers (zoals Foodies Magazine). Daarnaast lanceerde zij in 2019 het #selflovetalk podcast kanaal.

SIMPLICI-TEA – Begin 2017 lanceerde Merel haar tweede eigen bedrijf genaamd Simplici-Tea. Mocht je geïnteresseerd zijn in 100% natuurlijk en biologische losse thee soorten die een unieke gezonde werking hebben op jouw algehele gezondheid en mindset neem dan vooral even een kijkje op de website www.Simplici-Tea.eu

VRAGEN, die hebben we natuurlijk allemaal. Wil je die graag met ons delen? Dat kan. Stuur een berichtje naar info@healthywanderlust.nl

Liefs

WIL JE MET ONS SAMENWERKEN?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Merel en/of Healthy Wanderlust. De lifestyle blog Healthy Wanderlust trekt elke maand ruim 25.000+ bezoekers. Mijn lezers (75% vrouw) zijn vooral geïnteresseerd in zelfliefde, self-care, vrouw gerelateerde onderwerpen en een gezonde levensstijl. Op Healthy Wanderlust worden dagelijks nieuwe artikelen en recepten geplaatst om andere te inspireren om goed voor zichzelf te zorgen, lekker en gezond te koken, op pad te sturen naar de leukste nieuwe hotspots en om hen op de hoogte te houden van alle nieuwe trends rondom voeding en een gezonde levensstijl.

Past dit perfect bij jouw doelgroep? Laten we vooral de mogelijkheid bespreken voor een samenwerking. Een (langdurige) samenwerking kan zijn in de vorm van promotie van een unieke content creatie, product, reviews, fotografie opdrachten, (gast) artikelen, winacties, bijwonen van pers evenementen etc. Stuur vooral een berichtje naar info@healthywanderlust.nl

Foodies Magazine
Orangefit
Rituals
Princess Home
Holland & Barrett
Nature Box / Henkel
Albert Heijn
SPA
Coolblue
Deliveroo

AANTREKKELIJKE CIJFERS

Gemiddeld bezoeken ruim 25.000+ unieke bezoekers met ongeveer gemiddeld 40.000+ pageviews per maand de website. 

(UPDATE: DECEMBER 2018)

Instagram: 11.600+ 
Facebook: 640+ 
Pinterest: 13.600+ volgers (965.000+ views per maand)

Stuur ons een berichtje

Hi, wat leuk dat je een berichtje wil sturen!

Voor alle persoonlijke en/of zakelijke vragen of gewoon een leuk berichtje die je met mij wil delen sta ik altijd open. Vul het formulier hieronder in en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.

Liefs, Merel

In de media

MAART 2018 – Lees meer over Merel haar favoriete Pasen tradities en ontdek welk Pasen recept zij dit jaar op tafel zet op de website van Foodies Magazine.

OKTOBER 2018 – Merel is een van de nieuwe Foodies Friends. Hier zijn wij vanuit Healthy Wanderlust ontzettend trots op. Vanaf nu kan je onze recepten op de website en in het magazine van Foodies vinden.

MEI 2019 – Een interview over zelfliefde zal in mei 2019 in het magazine van Dr. Hauschka verschijnen. We houden je op de hoogte!

Pin It on Pinterest

Share This