OVER HEALTHY WANDERLUST

HEALTHY WANDERLUST is het zelfliefde inspiratie platform voor de (jonge) vrouw. Dagelijks verschijnen er nieuwe artikelen en recepten online op het gebied van zelfliefde, self-care, gezondheid en geluk. Ik (Merel) hoop jou hiermee te inspireren om goed voor jezelf te zorgen en om meer zelfliefde te creëren, zodat die een liefdevolle basis van jouw leven kan vormen. Ik neem je daarnaast ook graag via Instagram mee waar ik je een persoonlijk kijkje geef in mijn leven en mijn tips, advies en ervaringen op het gebied van zelfliefde met je deel. Lees en kijk je gezellig mee?

FOUNDER, mijn naam is Merel Teunis en ik ben het gezicht achter Healthy Wanderlust. In juni 2016 stapte ik als gloednieuwe blogger de media wereld in en inmiddels werk ik fulltime als content creator, schrijfster en zelfliefde expert (de leukste baan die er is!). Een paar jaar geleden studeerde ik af als HBO Pedagoog en de jaren daarna verdiepte ik mij in de studie over Orthomoleculaire voeding. Vrouwen inspireren op het gebied van zelfliefde en beter voor jezelf zorgen (self-care) is mijn missie en naast hoofdredacteur van Healthy Wanderlust ben ik ook host van de #selflovetalk podcast (te beluisteren via iTunes, Spotify en andere kanalen), geef ik online zelfliefde cursussen (start weer in oktober ’19) en werk ik als freelancer content creator (schrijver/fotografe) voor verschillende opdrachtgevers. 

SIMPLICI-TEA – Begin 2017 lanceerde ik mijn tweede eigen bedrijf genaamd Simplici-Tea. Mocht je geïnteresseerd zijn in 100% natuurlijk en biologische losse thee soorten die een unieke gezonde werking hebben op jouw algehele gezondheid en mindset neem dan vooral even een kijkje op de website www.Simplici-Tea.eu

VRAGEN, die hebben we natuurlijk allemaal. Wil je die graag met mij delen? Dat kan. Stuur een berichtje naar info@healthywanderlust.nl

Liefs, Merel 

WIL JE MET ONS SAMENWERKEN?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met mij en/of Healthy Wanderlust. De lifestyle blog Healthy Wanderlust trekt elke maand ruim 25.000+ bezoekers. Mijn lezers (75% vrouw) zijn vooral geïnteresseerd in zelfliefde, self-care, vrouw gerelateerde onderwerpen en een gezonde levensstijl. Op Healthy Wanderlust worden dagelijks nieuwe artikelen en recepten geplaatst om andere te inspireren om goed voor zichzelf te zorgen, meer zelfliefde en hun eigen geluk te creëren, lekker en gezond te koken en om hen op de hoogte te houden van alle nieuwe trends rondom voeding en een gezonde levensstijl.

Past dit perfect bij jouw doelgroep? Laten we vooral de mogelijkheid bespreken voor een samenwerking. Een (langdurige) samenwerking kan zijn in de vorm van promotie van een unieke content creatie, product reviews, fotografie opdrachten, (gast) artikelen, winacties, bijwonen van pers evenementen etc. Stuur vooral een berichtje naar info@healthywanderlust.nl

Foodies Magazine
Orangefit
Rituals
Princess Home
Holland & Barrett
Nature Box / Henkel
Albert Heijn
SPA
Coolblue
Deliveroo

AANTREKKELIJKE CIJFERS

Gemiddeld bezoeken ruim 25.000+ unieke bezoekers met ongeveer gemiddeld 40.000+ pageviews per maand de website. 

(UPDATE: DECEMBER 2018)

Instagram: 11.900+ 
Facebook: 640+ 
Pinterest: 13.600+ volgers (965.000+ views per maand)

Stuur mij een berichtje

Hi, wat leuk dat je een berichtje wil sturen!

Voor alle persoonlijke en/of zakelijke vragen of gewoon een leuk berichtje die je met mij wil delen sta ik altijd open. Vul het formulier hieronder in en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.

Liefs, Merel

In de media

MAART 2018 – Lees meer over mijn favoriete Pasen tradities en ontdek welk Pasen recept ik dit jaar op tafel zet op de website van Foodies Magazine.

OKTOBER 2018 – Ik ben een van de nieuwe Foodies Friends! Hier ben ik natuurlijk hartstikke trots op. Vanaf nu kan je mijn recepten op de website en in het magazine van Foodies vinden.

JUNI 2019 – Wat een eer om als een van de vrouwen gefotografeerd te zijn voor de ‘kracht‘ portretten in het Dr. Hauschka magazine. Bestel deze nu online via deze website. 

JULI 2019 – Voor het gloednieuwe Zonderzooi inspiratie magazine werd ik geïnterviewd en gefotografeerd over zelfliefde. Je kan het prachtige magazine online bestellen! 

ONTVANG DE GRATIS ZELFLIEFDE PLANNER

Schrijf je in en ontvang de unieke gratis zelfliefde planner. Een waardevolle tool vol inspiratie voor een liefdevolle levensstijl, een dagelijkse checklist + een extra negatieve self-talk oefening. Geef vanaf nu prioriteit aan je geluk en gezondheid!

Ontvang de planner

Nee, bedankt!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This