Disclaimer:

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (www.healthywanderlust.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

De informatie op de website is algemeen van aard en nooit bedoeld als persoonlijk advies. Neem voor persoonlijk advies op het gebied van voeding en gezondheid altijd contact op met een huisarts of een voedingsdeskundige.

Healthy Wanderlust hecht veel waarde aan de kwalitatieve inhoud, betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op de website. Het is desondanks toch mogelijk dat de artikelen feitelijke onjuistheden of niet werkende links bevat. Uiteraard doen wij ons best om dit te voorkomen. Healthy Wanderlust aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van mogelijk onjuistheden. Claims hieromtrent zijn uitgesloten.

Samenwerkingen die met merken worden aangegaan door Healthy Wanderlust zijn altijd zorgvuldig geselecteerd. Hierbij wordt met aandacht gekeken of de producten van en het merk zelf bij de doelgroep van Healthy Wanderlust passen. Deze samenwerkingen zijn uitsluitend bedoeld om de lezers van de website te inspireren.

Copyright:

Alle rechten voorbehouden. De website en de gehele inhoud (teksten, recepten, afbeeldingen, foto’s, etc.) daarvan is auteursrechtelijk beschermd. Geen enkel onderdeel mag zonder toestemming door de gebruiker gebruikt worden. Is hier wel interesse naar? Contact opnemen hiervoor kan via info@healthywanderlust.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This