Hoe ‘werkt’ deze sessie?

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging waarin je officieel je online plekje kan reserveren voor de Empowerment sessie.  Vervolgens ontvang je jouw unieke kijk-link waarmee je je gemakkelijk op dinsdag 29 november om 20:00 (anoniem) kan aanmelden.

Je ontvangt ook direct de unieke Empowerment Guide. 

Deze guide bevat extra waardevolle informatie, makkelijk toepasbare oefeningen en transformatie tools. Hierdoor weet je precies wat je van de sessie kan verwachten en door middel van de oefeningen kan je jouw transformatie gedurende én na de sessie enorm (blijven) versterken. 

Op 29 november meld je je om iets voor 20:00 aan via de kijk-link en het enige wat je hoeft te doen is aanwezig te zijn 😉 Ik begeleid je door de Empowerment Sessie heen én na ong. een uur starten we met zijn alle met de unieke hypnotische meditatie en visualisatie. Dit wijst zich vanzelf!

Na het volgen van de hypnotische meditatie en visualisatie (die je na de sessie ook krijgt toegestuurd) is er ruimte voor extra vragen (live Q&A) en het delen van ervaringen.

* Je komt niet zelf in beeld en je bent uiteraard niet verplicht je ervaringen of vragen te delen, volg de sessie op een manier die voor jou goed en veilig voelt. 

Pin It on Pinterest