Het afgelopen jaar heb ik één hoofdintentie gehad: ik ervaar het leven vanuit een overvloed aan FLOW en positieve energie. Waarom? Omdat ik heb gemerkt – en misschien herken jij dat ook wel – dat wanneer ik lekker in mijn vel zit, alles om mij heen met veel meer gemak en vanuit overvloed gaat stromen. Dan zit ik in mijn FLOW!

Wat ik leerde is dat het ervaren van een fijne flow en positieve energie in het leven niet een eindbestemming is of iets wat je overkomt, het ontstaat van binnenuit. En dat is goed om te weten, want dat betekent dat je hier zelf onwijs veel invloed op hebt.

Flow betekent voor mij dat ik met energie opsta en denk ‘ja, ik heb écht zin in deze dag!’. Dat ik de kracht voel om mezelf snel te kunnen herstellen bij het ervaren van weerstand of wanneer ik mij uit het veld geslagen voel. Het zijn die fijne dagen die moeiteloos aanvoelen en een tevreden gevoel ervaar, zonder dat hier echt een specifieke reden voor hoeft te zijn. 

Een moment waarop tijd niet lijkt te bestaan. Alles met gemak en moeiteloosheid gaat. Creativiteit in overvloed is. Je de wereld aan kan. Doet waar je blij van wordt en je hier helemaal in op kan gaan. Je geniet van het leven in het hier en nu. De positieve energie door je lijf heen wordt gepompt. Dat is flow. We ervaren het misschien elk op ons eigen manier, maar we herkennen het allemaal.  

Het was mijn persoonlijke missie om te ontdekken wat het is dat het ervaren van een overvloed aan positieve energie en flow in het leven blokkeert én vooral hoe je dit liefdevol en krachtig kan overwinnen. Turns out? Het is makkelijker dan ik dacht 😉

Jouw binnenwereld creëert jouw buitenwereld en zelfliefde is de sleutel tot het manifesteren van je droomleven. Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik hier 100% in geloof en dit in mijn coaching toepas.

Dit ga je dan ook absoluut terug verwachten in de 12-daagse Instagram cursus, mijn aandacht, focus en tijd gaat uit naar jou. Zodat jij de ruimte voelt om hetzelfde te doen en je veel meer flow en positieve energie in jouw leven kan ontstaan. Zodat je voor de volle 100% meer kan gaan genieten.

Ik hoop dat je meedoet, ik heb er onwijs veel zin in!

Pin It on Pinterest