Ontvang de gratis 3-delige audiotraining:
‘In 3 stappen naar een Zelfliefde Mindset’

Hoe fijn zou het zijn om te ontdekken hoe je meer innerlijke rust, vertrouwen en kracht kan ervaren? En hoe je vanuit zelfliefde wél het leven kan gaan leven waar jij naar verlangt? Ik help je hier graag bij. Meld je gratis aan door simpelweg het formulier hieronder in te vullen.

*Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacybeleid

Wat kan je van de audiotraining verwachten?

N

Drie praktische en krachtige audio bestanden, gewoon in je mailbox.

N

Het versterken van de relatie met jezelf, een diepere connectie met je kern.

N

Inzicht in de 3 waardevolle stappen waarmee jij keer op keer duurzame resultaten creëert. 

N

Het ervaren van meer rust, vertrouwen en kracht van binnenuit. 

N

Vragen en handvaten die je direct dichter bij het leven brengen waar jij naar verlangt. 

N

Een krachtige oefening om jezelf met meer compassie te behandelen. 

Ik help vrouwen om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren.

Hi, ik ben Merel. Coach, pedagoog, spreker en auteur van Self Love TalkIk geloof dat alles start bij jezelf en vanuit jezelf en dat zelfliefde de juiste basis is voor het leven van een gelukkig en liefdevol leven. Een manier van leven waar je van geniet, waar je echt jezelf kan zijn en waarin je prioriteit durft te geven aan je eigen welzijn, verlangens en dromen. Jij voelt misschien ook wel dat er zoveel meer uit jezelf en het leven valt te halen, maar je moet hier wel ruimte voor vrij maken. 

Ook ik moest leren om voor mezelf te kiezen en dat dit niet egoïstisch is, maar van essentieel belang wanneer je vanuit innerlijke rust, vertrouwen en kracht jouw meest liefdevolle leven wilt leven. Ook ik moest de kracht van binnen (her)ontdekken waar ik nu dagelijks van profiteer en waardoor ik nu meer voor mezelf weet te creëren. Ook ik stond ooit op het punt dat ik dacht ‘Is dit het nou?’ en voelde ik dat ik zoveel meer uit mezelf en het leven wilde halen. Ik verlangde naar meer vreugde, succes, rust en liefde.  

Nu weet ik dat dit start bij jezelf en dat wanneer je de relatie met jezelf versterkt, je de antwoorden en bevestiging om de juiste stappen te zetten niet langer buiten jezelf hoeft te zoeken, je kan zelf sturing geven aan dat leven dat jij graag wilt gaan leven!

 

ONTVANG DE GRATIS 3-DELIGE AUDIOTRAINING
‘In 3 stappen naar een Zelfliefde Mindset’

Wil je meer innerlijke rust, vertrouwen en kracht ervaren? Volg mijn audiotraining om de Zelfliefde Mindset eigen te maken en jouw meest liefdevolle leven te gaan leven!

Meld je aan voor de 3-delige audiotraining

Nee, bedankt!

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This