Empowerment Sessie ‘Unfold

Momenteel gesloten: meld je aan voor de wachtlijst.

 

Empowerment Sessie
Unfold

Momenteel gesloten: meld je aan voor de wachtlijst.

 Wat is de reden dat sommige mensen wél (moeiteloos) een leven bouwen waar ze naar verlangen, succes behalen of vol vertrouwen in het leven staan? En het hun gemakkelijk afgaat om hun dromen te realiseren? Wat doen zij anders dan jij nu doet?

Dit is niet alleen wat je gaat leren en zien, maar ook wat jij door de Empowerment Sessie Unfold gaat ervaren. 

Het resultaat van de sessie:

Kun je je voorstellen wat er voor jou  mogelijk is wanneer je jouw creatiekracht van binnenuit wordt geactiveerd? En jij precies weet hoe je dit vóór het vervullen van jouw verlangens en dromen kunt inzetten?

We hebben (zelf)vertrouwen nodig, vanuit een diepere fundamentele laag in onszelf, om expansie in ons leven te creëren.

Dat is precies wat je door de Empowerment Sessie ‘Unfold’ voor jou doet. Als je dit op constante basis ervaart, het gaat zien en voelen, zal alles waar jij naar verlangt moeiteloos ontstaan en creëer en trek je meer overvloed in jouw leven aan. 

Alles wat je niet dient laat je los, je gaat terug naar jouw kern en levensenergie, wat écht mag gaan stromen.
Wat kan er dan vanuit jouw verlangens en dromen ontstaan?

Meld je nu aan en geef jezelf daarmee een prachtig cadeau.

Ook als je de sessie op een later moment en geheel op eigen tempo volgt, is je ervaring net zo krachtig en transformerend.
Al ruim 900+ anderen zijn je voor gegaan en zo hebben zij de Empowerment Sessie, de Unfold editie, ervaren: 

Ik geloof dat alles vanuit je onderbewustzijn start.

En ik zie dagelijks mensen die:

R

Voelen dat er meer in zichzelf en hun leven zit.

R

Hun eigen leven willen vormgeven en hun authentieke pad willen bewandelen.

R

Het niet altijd makkelijk vinden om volledig vertrouwen te voelen, in zichzelf en het leven (door de belemmeringen die er door hun hoofd spoken).

R

Een leven willen creëren waarin ze zich vrijer voelen, los komen van de hoge verwachtingen die ze (van buitenaf) ervaren.

R

Wel weten waar ze naar verlangen en van dromen, maar het niet zo makkelijk vinden om dit vol (vertrouwen) achterna te gaan. 

R

De dagen met positieve energie willen ervaren, maar het toch lastig vinden om deze flow vast te houden. 

Ik geloof dat alles vanuit je onderbewustzijn start.

En ik zie dagelijks mensen die:

R

Voelen dat er meer in zichzelf en hun leven zit.

R

Hun eigen leven willen vormgeven en hun authentieke pad willen bewandelen.

R

Het niet altijd makkelijk vinden om volledig vertrouwen te voelen, in zichzelf en het leven (door de belemmeringen die er door hun hoofd spoken).

R

Een leven willen creëren waarin ze zich vrijer voelen, los komen van de hoge verwachtingen die ze (van buitenaf) ervaren.

R

Wel weten waar ze naar verlangen en van dromen, maar het niet zo makkelijk vinden om dit vol (vertrouwen) achterna te gaan. 

R

De dagen met positieve energie willen ervaren, maar het toch lastig vinden om deze flow vast te houden. 

 
Misschien herken je dit zelf ook wel?

Voel je dat er meer in jezelf en jouw leven zit, maar het er niet helemaal
uit komt.

Vraag je je soms af waarom het anderen wel lukt of gemakkelijk af gaat? Om volledig zichzelf te zijn en hun dromen en verlangens te vervullen. Moeiteloos het leven op hun voorwaarden te leven?

Een ding kan ik je wel vertellen: het heeft niks te maken met dat jij dit niet kan of het gewenste leven voor jezelf creëren niet voor jou is weggelegd. Dat denken we vaak: ik zal het wel niet kunnen, niet goed doen of bij mij passen. Het heeft te maken met de programmering van het onderbewuste deel van je brein.

Jij beschikt een natuurlijke creatiekracht, dat zit al in jou, ieder mens draagt dit bij zich. Echter, in de loop van ons leven raakt dit verzwakt, door de vele lage van belemmeringen die hier als het ware omheen gebouwd worden. Dan kunnen we er niet meer bij, het niet meer voelen.  

Het is de kunst om dit van binnenuit te activeren en alles waar je naar verlangt vanuit dit onwrikbare vertrouwen (en dus energie) te laten ontstaan. 

Het is tijd om belemmeringen die hierin liggen opgeslagen te helen en los te laten, zodat je op een diepere laag volledige EMPOWERMENT ervaart.  

Zij gingen jou voor:

Kun je je voorstellen hoe je het leven zou ervaren én welke stappen je wél zou zetten wanneer je het leven zonder blokkades zoals angst, twijfels en negatieve gedachtes ervaart?

En als je het nog (!) lastig vindt om dit voor je te zien (je hierdoor van binnen direct blokkeert) dan wil ik je juist uitnodigen.

  Omdat mijn (hypnose) methode, een transformatie op neurologisch en energetisch niveau in gang zal zetten die je wellicht nog niet eerder hebt mogen ervaren. 

Ik weet dat het je leven kan veranderen. Uit eigen ervaring, maar ook vanuit ervaringen van mijn klanten.

Ik hoop dat je met mij mee op reis gaat.

Ik kan niet wachten om deze magische en transformerende Unfold sessie met je te gaan ervaren mooi mens!

Waarom? Ik weet als geen ander hoe het is. Om het verlangen te voelen om het leven vanuit overvloed te ervaren. Liefdevol, vrij en vol vertrouwen. Ik denk dat jij het er waarschijnlijk wel mee eens bent, dat dit een leven is waar je optimaal van kan genieten, je je nog gelukkiger en meer tevreden voelt en waardoor je kan doen wat je wilt doen en echt kan zijn wie je wilt zijn zonder blokkades.

Maar hoe doe je dat? Leven zonder blokkades zoals angst, onzekerheid of je eigen negatieve geloofsovertuigingen en gedachtes? Misschien herken jij het ook wel dat dit je onwijs kan belemmeren in jouw vrijheid en vreugde en je hierdoor meer onrust en stress ervaart dan je zou willen.

In 2013 ontdekte ik wat hierin van essentieel belang is: het versterken van de relatie met jezelf. Het waren de jaren die hierop volgde dat ik als transformatie coach en hypnotherapeut ontdekte dat de sleutel tot het (nog meer) kunnen leven vanuit overvloed enkel en alleen in jezelf zit én gevonden kan worden.

Toen ik de wetenschap vanuit de neurowetenschappen, kwantumfysica en zelfliefde ging combineren met de kracht van meditatie, hypnose en visualisatie, vond ik voor mezelf en mijn klanten de DOORBRAAK

Niet alleen ik, maar ook mijn klanten. Zij ervaren meer vertrouwen in zichzelf en het leven, leven vrijer zonder de eerst nog diepgewortelde blokkades, ervaren rust, kunnen meer genieten van het leven en voelen zich veel krachtiger (waardoor ze ook minder gevoelig zijn voor de meningen of druk van buitenaf).

Tijdens de unieke en krachtige Empowerment Sessie Unfold gaan we precies hiermee aan de slag!

In 2 uur tijd ga jij op onderbewust niveau helen, transformeren en jouw creatiekracht (en een onwrikbaar vertrouwen in jezelf en het leven) weer activeren. Zodat jij het leven voluit kunt leven en moeiteloos jouw verlangens en dromen weet te vervullen, mooier dan je misschien nu kunt bedenken.

Misschien wil je (al lang) ontslag nemen bij je huidige baan om eindelijk iets te gaan doen wat je vervult?

Je relatie verbreken of je open stellen om de partner die wél bij je past aan te trekken? Zodat je jouw verlangens serieus neemt?

Voel je dat je nog niet alles uit jouw leven haalt, maar weet je niet goed waar je zou moeten beginnen. 

Ervaar je belemmeringen om je leven vol vertrouwen of vrij te kunnen leven, maar kan je er niet goed bij.

Weet je welke dromen nu slecht dromen blijven en ben je opzoek naar de drive om écht je hart te kunnen volgen.

Laten we jouw creatiekracht activeren mooi mens, er is zoveel mogelijk. Je mag het gaan zien. Gaan voelen.

Wel eens een ijsrots door het water zien drijven?

Heb tipje van deze ijsberg kan je vergelijken met het bewuste deel van ons brein en manier van denken, wat onder het water ligt is een nog veel groter deel van de ijsrots. Daar ben je je alleen vaak niet van bewust. Dat deel kan je vergelijken met jouw eigen onderbewustzijn

Hoewel we bewust wel iets kunnen bedenken, zit je onderbewustzijn altijd aan het stuur. Je onderbewustzijn vormt de ‘harde schijf’ van jouw leven. Vanuit deze programmering ontstaan de blokkades die we in het dagelijks leven ervaren in de vorm van angsten (voor de mening van anderen), twijfels, onzekerheid of de negatieve relatie die we met onszelf hebben. 

En tegelijkertijd is dat waar dé sleutel en de doorbraak zich bevindt. 

Als je op onderbewust niveau gaat helen en loslaten wat je niet langer dient en tegelijkertijd kan versterken wat ervoor zorgt dat je jouw leven met gemak vanuit overvloed leeft, dan ontwikkel je een mindset die vóór je werkt in het leven i.p.v. onbewust haaks staat op wat je zo graag in het leven wilt ervaren. 

De (hypnose)technieken en kennis die ik gebruik tijdens de Empowerment Sessie zorgen ervoor dat je op onbewust niveau jezelf (met minimale inspanning) gaat herprogrammeren.

Zodat je los kan komen van de nu nog diepgewortelde blokkades en het leven veel vrijer en vanuit overvloed zal gaan ervaren. 

Van een verstoorde verbinding met jezelf, jouw pad en je dromen naar vrij leven, vol vertrouwen en écht ervoor gaan met veel meer joy

Hoe zou het zijn om:

R

Meer vertrouwen in jezelf en het leven te ervaren, waardoor je zorgen vanuit het verleden of over de toekomst kan loslaten.

R

Vanuit dit onwrikbare gevoel van vertrouwen te weten dat je alles waar je naar verlangt en van droomt veel moeitelozer kan creëren en aantrekken.

R

Om je minder belemmert te voelen door angst, twijfels en onzekerheid (door de mening van anderen). 

R

Op een dieper level een liefdevolle verbinding met jezelf en het pad dat jij wilt bewandelen te voelen. 

R

Je die super fijne positieve energie bewust kan activeren en gemakkelijker kan vasthouden (wat er ook in het leven gebeurt). 

Hoe het zou zijn om:

R

Meer vertrouwen in jezelf en het leven te ervaren, waardoor je zorgen vanuit het verleden of over de toekomst kan loslaten.

R

Vanuit dit onwrikbare gevoel van vertrouwen te weten dat je alles waar je naar verlangt en van droomt veel moeitelozer kan creëren en aantrekken.

R

Om je minder belemmert te voelen door angst, twijfels en onzekerheid (door de mening van anderen). 

R

Op een dieper level een liefdevolle verbinding met jezelf en het pad dat jij wilt bewandelen. 

R

Je die super fijne positieve energie bewust kan activeren en gemakkelijker kan vasthouden (wat er ook in het leven gebeurt). 

Zij gingen jou voor:

 Empowerment Sessie Unfold

Momenteel gesloten: meld je aan voor de wachtlijst.

Wat kan je verwachten:

Een kleine greep uit de ervaringen tijdens de vorige Empowerment Sessies:

Pin It on Pinterest

Share This