Magical Rhythm

3-maanden
 Groepsprogramma

 

Magical Rhythm

3-maanden
 Groepsprogramma

Ben je klaar..

Om samen in 90 dagen op een diep niveau te transformeren en the magical rhythm in jezelf en jouw leven te activeren? Zodat je vanuit een ijzersterk fundament van vertrouwen echt het leven kunt vormgeven op jouw eigen voorwaarden.

Na 90 dagen weet je vanuit een diep innerlijk weten en sterk ontwikkelde intuïtie wat je écht wilt, hoe je vrijheid en overvloed in je leven kan creëren en de huidige programma van je onbewuste brein is niet langer de blueprint van je verleden, maar dié van je gewenste toekomst.

APRIL 2022 = VOL

Jij en het leven zitten vol magie, wat geduldig wacht tot jij dit met alles wat je hebt écht gaat waarnemen. Let’s activate the magical rhythm within you!

Als je om je heen kijkt..

Heb je het prima voor elkaar.

Je hebt liefdevolle mensen om je heen. Een baan die je uitdaagt. Je kan prima rondkomen en leuke dingen doen.

Je geniet van groeien en jezelf ontwikkelen. Je hebt hier al (meerdere) stappen in gezet en je weet dat dit van onschatbare waarde is.

Je staat open voor de (moderne) magie van het leven en je wilt het leven écht ervaren. En oh, die momenten zijn er ook zeker al.

En toch, als je heel eerlijk bent. Dan weet je dat er nog zoveel meer in jou zit. Dat je nog zoveel meer uit het leven wilt halen.

Je voelt een sterk verlangen om dit te activeren én volop het leven te gaan leven zoals dit voor jou is bedoelt, maar dit weet toch niet altijd zijn weg naar buiten te vinden. Je voelt het nog niet 100% van binnen.

Je verlangt ernaar om jouw leven nog meer magie en vrijheid te geven. Om dit te (her)ontdekken. Om dit magische ritme van het leven eigen te maken.

Stiekem weet je ook wel dat jij jouw leven nóg veel meer mag vormgeven op jouw eigen voorwaarden, want dan kan je het pad bewandelen waar je hart elke dag sneller van gaat kloppen.

Wat jij wilt is nog dieper vertrouwen in jezelf en het leven. Om jouw innerlijk weten en intuïtie nog meer aan te scherpen en hier op te kunnen bouwen. Jij wilt jouw manifestatiekracht van binnenuit versterken, zodat jouw droomleven jou vindt.

Jouw leven is al mooi, maar jij bent op zoek naar MAGIE in alle facetten van jouw leven.  

Voor deze vrouw heb ik met heel mijn hart ‘Magical Rhythm’ gecreëerd. Wetende dat wanneer jij durft te kiezen hiervoor, jezelf de toestemming geeft om dieper te duiken en wordt begeleidt en ondersteunt op alle vlakken, jij pas echt tot bloei komt.

Voor wie is dit groepsprogramma?

Een 3-maanden Groepsprogramma voor 6-10 vrouwen die een leven willen creëren dat echt bij hun past, zonder zich (nog langer) tegen te laten houden door onzekerheid, belemmerende gedachtes/overtuigingen of angst (voor de mening en verwachtingen van anderen).

Vrouwen die voelen dat het tijd is om écht op hun eigen voorwaarden te gaan leven, blokkades te helen en vanuit een krachtig fundament van (zelf)vertrouwen en innerlijk weten met een diep gevoel van tevredenheid en vrijheid hun eigen pad willen bewandelen.

Ben je klaar om (eindelijk) met een diep vertrouwen in jezelf en het leven volledig te leven, zoals het voor jou is bedoelt?

Wat kan je verwachten:

In 90 dagen een diepe transformatie naar een ijzersterke basis van (zelf)vertrouwen, ultieme vrijheid en overvloed, die jou gaat helpen om de magie volledig te ontketenen in jouw leven.

Een prachtige online openingsceremonie.

Een hechte community van like minded vrouwen, waarmee je samen groeit, een safe space creëert en elkaar aanmoedigt.

Verdiepende en magische livedag in mei 2022.

Drie persoonlijke online 1:1 sessies, om samen echt de diepte in te gaan.

Drie diep helende (groeps)hypnose sessies (1 tijdens live dag), online vanuit je eigen safe space.

Op ma-do binnen 24 uur antwoord op al je vragen via Whatsapp/Voxer, we houden een heel kort lijntje in de verbinding en communicatie met elkaar en ik ben er altijd voor je.

Een reis met extra verdiepende video’s, oefeningen, audio’s en meditaties. Voor een diepe transformatie en om de magie van het leven weer te (her)ontdekken.

Maandelijkse online groepscoaching sessies, die jou gaan helpen om alles wat je leert nog dieper te integreren en jou te begeleiden in alles wat er op jouw pad komt in deze reis.

Bonus: masterclasses en life changing experiences door andere experts.

Investering Magical Rhythm: vanaf  € 499,- per maand.

“She dances to the songs in her head, speaks with the rhythm of her heart, and loves from the depths of her soul.”

Dit programma is anders dan dat je gewend bent.

 Het programma is een mix tussen bewuste en onbewuste transformaties. Het helen en loslaten op een dieper (neurologisch) niveau, wat jij misschien nu nog niet ziet maar jou wel in de weg staat.

Daarnaast gaan we de connectie met jouw intuïtie (de stem van je hart) en een diep innerlijk weten weer herstellen, zodat je vanuit een harmonieuze werking tussen je hoofd en hart jouw leven volop kunt beleven.

Verwacht magie. Waarbij je nog veel beter gaat begrijpen hoe jij moderne magie, zoals het herprogrammeren van jouw onderbewustzijn en versterken van jouw manifestatie kracht, kunt inzetten waardoor je jouw gewenste leven en nieuwe mogelijkheden en kansen vanuit een magnetisch hart naar je toe zult trekken.

Een mix tussen:

Helen & loslaten.
Voelen & een diep innerlijk weten.
Hoofd & hart.
Magie & groei.

Na 90 dagen voel jij..

Een diep vertrouwen in jezelf en het leven en weet je hoe je (met jouw ijzersterke manifestatie kracht) echt jouw leven op jouw voorwaarden vormgeeft.

Je weet vanuit een innerlijk weten en een sterk ontwikkelde intuïtie wat je écht wilt en jouw huidige programmering is niet langer de blueprint van je verleden, maar van dié gewenste toekomst.

Je kent de magische formule om jezelf zowel neurologisch en energetisch af te stemmen op je dromen en verlangens, zodat je ze met veel meer gemak in je leven zal vervullen en aantrekken.

Je weet vanuit jouw binnenwereld, met je eigen gedachten en jouw energie, alle oneindige mogelijkheden en dromen realiteit te maken.

Je durft groots te denken en te dromen, je blokkades liefdevol te helen en om te zetten in kracht. Je neemt écht de verantwoordelijkheid voor jouw leven, zodat wat jij wilt en nodig hebt echt kan gaan bloeien. 

“She’s no longer the rising Phoenix.

But the Phoenix that has risen.” 

 

Time to UNFOLD the full potential within you. 

Samen ontdekken of het programma écht bij je past? 

Er is beperkt plek voor slechts 6 tot maximaal 10 vrouwen. Ik vind het belangrijk (en heel leuk ;-)) om jou (nog) beter te leren kennen, te ontdekken wat jouw behoeftes, verlangens, dromen of juist belemmeringen zijn, zodat ik kan bepalen of het programma echt bij jou past. Zo weet ik zeker dat jij voor de volle 100% alles uit Magical Rhythm kunt halen. 

Dit doe ik door in eerste instantie te werken met een vragenlijst en vervolgens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Voel jij een diepe JA! (en die kan ook zeker spannend aanvoelen ;-)) om deze stap te zetten en wil je graag samen ontdekken of het programma écht bij je past? Vul de vragenlijst in en dan spreken we elkaar zeer binnenkort! Ik kijk er naar uit.

The Magic is about to happen woman.

Pin It on Pinterest

Share This