Tijd voor een nieuwe hotspot! Ben jij nog opzoek naar een leuk restaurantje dit weekend? Stop met zoeken en reserveer een tafeltje bij het leuke restaurant BAR FISK in de Amsterdamse Pijp. Helemaal ingericht in eigen stijl en ontzettend sfeervol. Fisk haalt op deze manier Tel Aviv en Barcelona naar Nederland en laten we eerlijk zijn; dat klinkt toch gewoon al heel leuk? Wacht maar tot je meer hoort over deze nieuwe Amsterdamse hotspot.


SHARED DINING BIJ BAR FISK

De menukaart van Fisk ziet er veelbelovend uit. De gerechtjes zijn wat kleiner, maar daardoor juist ook perfect om te delen. Extra gezellig dus! Op het menu vind je meerdere visgerechten, maar ook ook het dessert gedeelte moet je vooral niet overslaan.

Bestel vooral mijn persoonlijke favoriete gerechtje de ‘Pan Fried Sea Bream‘! De vis is heerlijk en daarnaast wordt het bereid en geserveerd met lekkere en gezonde verse producten.

Bar Fisk vind je om precies te zijn aan de Eerste Sweelinckstraat 23 in de Pijp. Het valt niet te missen, want op het gezellige terras voor de deur zal je al snel de eerste gasten spotten sippend aan één van de bijzondere cocktails die je hier kan bestellen. Tip: ‘It’s about thyme’ – heerlijk!

Tot laat gezellig doortafelen? Dat kan! Persoonlijk vind ik het heerlijk dat je op vakantie tot laat op een terras kan blijven zitten en af en toe (ongeacht de tijd) nog wat lekkers van de kaart kan bestellen. Helaas sluit de keuken in de meeste Hollandse restaurantjes meestal rond dezelfde tijd. Not anymore! Fisk zorgt ervoor dat jij zelf tot in de late uurtjes kan aanschuiven zodat je het vakantie gevoel gewoon in eigen land kan beleven. Ideaal toch?

Mocht je nou binnenkort besluiten om een bezoekje te brengen aan dit tentje, laat je mij dan even weten wat je ervan vond?


Wat is momenteel jouw favoriete hotspot?

Voor meer hotspots kan je hier een kijkje nemen! 
Fijn weekend.

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This