Amsterdam is weer een nieuwe hotspot rijker! Vanderveen bar & kitchen vind je aan de Beethovenstraat in Amsterdam. Onlangs hadden wij het geluk om een bezoekje te mogen brengen aan deze leuke tent en om een aantal gerechten van hun nieuwe menu te testen. Ben jij opzoek naar een restaurant met een mooie inrichting, vriendelijke bediening en een ruime keuze aan mooie klassieke gerechten die in een modern jasje zijn gestoken? Dan zou Vanderveen bar & kitchen best goed bij jou kunnen passen. Lees je mee?


VANDERVEEN BAR & KITCHEN IN AMSTERDAM

De Beethovenstraat in Amsterdam ondergaat momenteel een hele metamorphose. De afgelopen tijd springt de ene na de andere hotspot hier uit de grond en daarom wil je deze Amsterdamse straat echt niet meer overslaan. Bij Vanderveen bar & kitchen in Amsterdam kan je zowel op hun ruime terras plaatsnemen als in het restaurant, aan de bar of in een van de heerlijke stoelen voor een kop koffie. Kortom, deze hotspot heeft het allemaal!

Hotspot: Vanderveen Bar & Kitchen aan de Beethovenstraat in Amsterdam

Op het menu vind je verschillende klassieke gerechten die in een modern jasje zijn gestoken. Zo kozen wij als voorafje voor de zalmtartaar met avocado en mierikswortel en de coquilles in kastanjepuree met paksoi. De zalmtartaar was heerlijk, lekker fris en rijk aan smaak. De coquilles zouden we jou ook absoluut aanraden, boterzacht en goed op smaak gebracht. Als hoofdgerecht gingen we voor de bloemkool ‘steak’ met zwarte rijst en de gebraden kabeljauwfilet. Over de bloemkool ‘steak’ hebben wij het letterlijk de volgende dag zelfs nog over gehad, so good!

Hotspot: Vanderveen Bar & Kitchen aan de Beethovenstraat in Amsterdam

Zoals al eerder genoemd kan je naast een hapje eten in het mooie restaurant ook bij Vanderveen bar & kitchen terecht voor een lekkere kop koffie of thee. Ook de lunchkaart ziet er overigens veel belovend uit. Neem hier zelf een kijkje! Ik denk dat we dus nog een keertje terug moeten, wat een straf đŸ˜‰


Je vindt Vanderveen bar & kitchen aan de Beethovenstraat 27a in Amsterdam
Dagelijks geopend van 8:00 tot 23:00 / 01:00 (op zondag open vanaf 9:00)

Bekijk hier alle andere HOTSPOTS.

Pin It on Pinterest

Share This