Zeker een aanrader!! In de zomer heeft deze hotspot een prachtig terras aan de Amstel en het interieur is om door een ringetje te halen. Dit Portugese restaurant Girassol bevindt zich dus in Amsterdam aan de Amstel en heeft een super lekkere kaart. Als je van vis houdt moet je hier zeker even een tafeltje reserveren.


RESTAURANT GIRASSOL = SFEERVOL & CHARMANT

In de zomer kan je terecht op het terras voor een hapje en een drankje en door de unieke locatie kan je hier blijven zitten om te genieten van een prachtige zonsondergang. Dit maakt een etentje bij dit leuke restaurant toch wel extra charmant. De blauw witte inrichting van het restaurant zelf biedt plaats voor genoeg gasten en is gedurende het hele jaar geopend. Het restaurant Girassol is in 2011 geheel gerenoveerd en dus totaal eigentijds ingericht, maar het restaurant bestaat al sinds 1983.

Wat eten wij hier het liefst?

Onze persoonlijke favoriet is de huisgemaakte zalmburger en uit de heerlijke all-day hapjes kunnen we eigenlijk niet kiezen. Plan vooral een bezoekje aan deze hotspot en laat ons vooral weten wat jullie favoriete gerecht is! Daar zijn wij natuurlijk altijd benieuwd naar. 

Kan je niet wachten en wil je alvast bekijken wat je bij restaurant Girassol kan eten? Op de website kan je natuurlijk al even een kijkje nemen naar de menukaart. Klik dan hier!


Ben je al bekend met de hotspot Bar Botanique? 

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This