Nog geen plannen voor dit weekend? Wellicht heb ik een leuk idee voor je! Ga uiteten bij Vondelpark 3 in Amsterdam. Afgelopen week mochten wij de nieuwe kaart van deze hotspot testen en wij waren het met elkaar eens: een aanrader! Met liefde vertel ik jullie wat meer over de nieuwe “keto lifestyle” menukaart, het prachtige interieur (romantisch!) en welke gerechtjes ik jullie absoluut kan aanraden. Lees snel verder waarom jij een uitje naar Vondelpark3 in Amsterdam as soon as possible moet inplannen!


UITETEN BIJ VONDELPARK3 IN AMSTERDAM: AANRADER!

Vondelpark3 wordt ook wel de woonkamer van het park genoemd. Om precies te zijn: het Vondelpark, want deze hotspot bevindt zich midden in dit Amsterdamse park in een prachtig gebouw. Aan de voorkant van dit mooie monumentale Vondelparkpaviljoen vind je een groot terras waar je tijdens zonnige dagen lekker een kop koffie kan drinken. Op je gemakje genieten en mensen kijken, heerlijk! Sinds deze maand heeft de bar & kitchen Vondepark3 een nieuwe menukaart gelanceerd. De gerechten op deze menukaart zijn bijna allemaal gebaseerd op de Keto lifestyle. Wat dit wil zeggen? Laag in koolhydraten en hoog in vetten en eiwitten.

Uiteraard is ook gedacht aan de zoetekauw en daarom is de menukaart zo ingedeeld dat je zelf kan kiezen hoe gezond jij die avond wilt eten. Onderaan de menukaart vind je dus hele lekkere desserts. Bewust genieten. Het chocolade toetje kan ik je absoluut aanraden, zie hieronder.

Uiteten bij Vondelpark3 in Amsterdam | Hotspot in Amsterdam

AANRADERS VAN DE NIEUWE KETO MENUKAART

Het leuke aan uiteten gaan bij Vondelpark3 vonden wij voornamelijk het shared dining concept. Je kiest meerdere koude of warme gerechten van de kaart en deze kan je als je wilt lekker delen met de andere gasten aan tafel. Waar ik ook altijd nog meer op let? Hoe de sfeer in een restaurant is. Bij Vondelpark3 zijn ze er naar mijn mening zeker in geslaagd om een knusse romantische sfeer te creëren en het mooie interieur is natuurlijk altijd een pluspunt.

Welke gerechten ik kan aanraden van de nieuwe keto menukaart? Ik snap heel goed dat jij dit zou willen weten. Kies vooral voor de tonijntartaar en de warme vegetarische curry. Heel lekker van smaak en leuk om te delen met elkaar. Neem vooral een kijkje op de website van Vondelpark3 en alvast veel plezier!


Bekijk alle andere hotspots hier.

Pin It on Pinterest

Share This