Do something today that your future self will thank you for. Ik besloot hier jaren geleden mijn missie van te maken, om zo liefdevoller te kunnen leven. Wat bleek? Juist de kleine acties van zelfliefde maakte zo onwijs veel positief verschil. De unieke Inspiratie Kaarten zorgen ervoor dat jij dit verschil ook in jouw manier van leven zal ervaren!

You can’t pour from an empty cup. Take care of yourself first.

Ik vroeg het mij ook af…

Hoe kan ik er op dagelijkse basis voor zorgen dat ik beter voor mezelf zorg? Hoe zorg ik er zelf voor dat ik lekkerder in mijn vel zit, meer vertrouwen ervaar, doe waar ik gelukkig van word en meer in balans ben? Ik ontdekte dat het de kleine stapjes zijn die ik zelf kon zetten, die op de lange termijn het grootste verschil maakte. Hierdoor ervaarde ik meer rust, balans, vertrouwen en vreugde in het leven.

Kleine stapjes, groots resultaat.  

Ik besloot vanaf dat moment om dagelijks een liefdevolle focus te kiezen. Waar je namelijk aandacht aan geeft, dat groeit. Dat kan tegen je werken, maar juist ook heel krachtig vóór je gaan werken. En dat laatste, dat gun ik jou ook.

Hoe fijn zou het zijn om ook eens prioriteit aan jezelf te geven? Om meer balans te ervaren, je ontspannen te voelen, lekkerder in je vel te zitten en/of om jezelf met meer zelfliefde te behandelen? En hoe fijn zou het zijn wanneer je dit met meer gemak voor jezelf kan creëren? 

Wanneer je nu stilletjes knikt en voelt dat je dit ook meer wilt ervaren, dan is mijn vraag aan jou: waar wil jij je vanaf nu op focussen? Wat mag er van jou groeien? Welke behoeftes en verlangens wil je vervullen? 

Laat de Inspiratie Kaarten je hierbij helpen. 

Boek een mindfulness training of zelfliefde meditatie

“Ik leef zo’n druk leven, ik heb niet echt tijd om aan mezelf te denken of goed voor mezelf te zorgen”

Herkenbaar? Waarschijnlijk zal jij ook wel herkennen dat je vaak tijd tekort komt, de dagen voorbij vliegen en de to-do lijst altijd overvol is. Hoe moet je dan ook nog tijd voor jezelf vinden? Heel simpel, die vind je niet zomaar. Maar je kunt er wel voor zorgen dat je met kleine aanpassingen en acties toch beter voor jezelf gaat zorgen en je zelfliefde dagelijks in de praktijk brengt. De Inspiratie Kaarten zijn hier een geweldige tool voor.


Hoe goed zou het voelen als je..

✔  Met weinig moeite dagelijks wél veel beter voor jezelf kan zorgen? 

✔  Kan ontdekken waar je behoefte aan hebt en je dit kan vervullen? 

✔  Plezier ervaart in het vergroten en ervaren van meer zelfliefde?

✔ Met kleine acties prioriteit kan geven aan je eigen welzijn?

✔  Ontdekt wat er allemaal voor moois kan groeien wanneer je hier simpelweg meer aandacht aan geeft? 

✔ Je o.a. meer balans, positiviteit, ontspanning en liefde ervaart? 

“Een inspiratie kaart kiezen is inmiddels een van mijn favoriete zelfliefde momentjes van de week 😉 Het helpt mij om echt meer aan mezelf te geven en ik voel mij hierdoor meer mezelf, voel vertrouwen in mijn eigen keuzes en ervaar de dagen positiever! Ik heb de kaarten ook al vaak cadeau gedaan.”

Saskia, 32 jaar

Healthy Wanderlust
5
2020-11-02T10:52:33+01:00

Saskia, 32 jaar

“Een inspiratie kaart kiezen is inmiddels een van mijn favoriete zelfliefde momentjes van de week 😉 Het helpt mij om echt meer aan mezelf te geven en ik voel mij hierdoor meer mezelf, voel vertrouwen in mijn eigen keuzes en ervaar de dagen positiever! Ik heb de kaarten ook al vaak cadeau gedaan.”
0
1
Healthy Wanderlust

Hoe gebruik je de kaarten?

Stap 1: schud de kaarten en plaats 8 tot 10 kaarten voor je op tafel. Zorg ervoor dat de achterkant van de kaartjes (de kant waar het woord op staat) niet zichtbaar is.

Stap 2: haal een aantal keer rustig adem, ontspan. Zorg dat je aandacht echt even bij dit moment is.

Stap 3: kies op gevoel een van de inspiratie kaarten.
Tip: stel jezelf hardop of in gedachten een aantal vragen tijdens het uitkiezen van een kaart:

  • Hoe kan ik beter voor mezelf zorgen?
  • Waar heb ik behoefte aan?
  • Waar mag mijn tijd, energie en/of aandacht vandaag/deze week meer naar uit gaan? 
  • Hoe kan ik meer geluk (of een andere specifieke behoefte) voor mezelf creëren? 

Stap 4: laat het focuswoord je inspireren en laat dit deel uitmaken van je huidige manier van denken en handelen. Vraag jezelf af wat het inspiratie kaartje voor jou betekent. Waar je aandacht aan geeft, groeit.

Tip: plaats het kaartje op een plek die je vaak tegenkomt. Zo krijg je telkens een liefdevolle reminder.

Pin It on Pinterest

Share This