12-weekse Online Programma: vanuit innerlijke rust, vertrouwen en kracht bouwen aan jouw meest liefdevolle leven

Na het volgen van dit 12-weekse Online Coaching Programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw liefdevolle leven te creëren, ervaren en te behouden. Je geniet meer van het leven, je bent meer tevreden en laat het leven voor je werken op alle vlakken die jij maar wilt.

Hét programma waardoor je direct verschil ervaart in je gevoel én leven. Start direct!

Ook ik moest het leren…


Hi, ik ben Merel. Coach, pedagoog, spreker en auteur van Self Love Talk. Ik help vrouwen om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren. Ik geloof dat alles start bij jezelf en vanuit jezelf en dat zelfliefde de juiste basis is voor het leven van een gelukkig en liefdevol leven. Een manier van leven waar je van geniet, waar je echt jezelf kan zijn en waarin je prioriteit durft te geven aan je eigen welzijn, verlangens en dromen. Jij voelt misschien ook wel dat er zoveel meer uit jezelf en het leven valt te halen, maar je moet hier wel ruimte voor vrij maken. 

Ook ik moest leren om voor mezelf te kiezen en dat dit niet egoïstisch is, maar van essentieel belang wanneer je vanuit innerlijke rust, vertrouwen en kracht jouw meest liefdevolle leven wilt leven. Ook ik moest de kracht van binnen (her)ontdekken waar ik nu dagelijks van profiteer en waardoor ik nu meer voor mezelf weet te creëren. Ook ik stond ooit op het punt dat ik dacht ‘Is dit het nou?’ en voelde ik dat ik zoveel meer uit mezelf en het leven wilde halen. Ik verlangde naar meer vreugde, succes, rust en liefde. Nu weet ik dat dit start bij jezelf en dat wanneer je de relatie met jezelf versterkt, je de antwoorden en bevestiging om de juiste stappen te zetten niet langer buiten jezelf hoeft te zoeken, je kan zelf sturing geven aan dat leven dat jij graag wilt gaan leven!

Podcast luisteraars

Verkochte 'Self Love Talk' boeken

Cursisten gingen je voor

Dit programma is voor jou als..

 • Je de behoefte voelt om meer uit jezelf en het leven te halen, maar niet weet hoe.
 • Je er naar verlangt om meer vertrouwen in jezelf en het leven te ervaren, positief in het leven te staan, je krachtiger te voelen en je dromen waar te maken, maar je de juiste handvaten en tools mist (en het vertrouwen) om deze stap echt te zetten.
 • Je graag minder onrust en juist meer innerlijke rust wilt voelen. 
 • Je het gevoel hebt dat je jezelf tekort doet en o.a. daarom graag zelfliefde wilt vergroten.
 • Je jezelf tegenhoudt door twijfels, negatieve self-talk en/of angst (voor en/of door het oordeel van anderen).
 • Je graag beter voor jezelf wilt zorgen zodat je lekkerder in je vel zit, meer in balans bent én bewust meer voor jezelf kan gaan creëren.
 • Je bereid bent om los te laten wat je niet langer dient en om jezelf niet langer klein of tegen te houden.
 • Je graag een gevoel van tevredenheid, positiviteit en liefde in het leven wil ervaren. Dit niet enkel meer te ontvangen, maar ook te kunnen geven!

Hoe ervaren anderen het programma?

"Bij aangaf van het boek Self Love Talk ontving ik het 3-weekse Online Programma cadeau en dat beviel goed. Aangezien ik heilig geloof in “oefening baart kunst”, besloot ik het 12-weekse Online Programma ter herinnering en verdieping te volgen. Ik ervaar de videolessen als heel helder, inspirerend en Merel brengt de kennis heel relaxt. De opdrachten zijn verdiepend en motiverend en daarnaast is Merel tijdens het volgen van het programma echt een steun en cheerleader bij mijn groei-proces!” 

Leonie.

Healthy Wanderlust
5
2020-08-12T16:35:46+02:00

Leonie.

"Bij aangaf van het boek Self Love Talk ontving ik het 3-weekse Online Programma cadeau en dat beviel goed. Aangezien ik heilig geloof in “oefening baart kunst”, besloot ik het 12-weekse Online Programma ter herinnering en verdieping te volgen. Ik ervaar de videolessen als heel helder, inspirerend en Merel brengt de kennis heel relaxt. De opdrachten zijn verdiepend en motiverend en daarnaast is Merel tijdens het volgen van het programma echt een steun en cheerleader bij mijn groei-proces!” 
"Hi Merel! Ik wilde je even laten weten dat ik zojuist het Introductie Programma van de Zelfliefde Mindset heb afgerond. Bedankt voor je waardevolle strategie en tips. Ik heb nu goed in beeld voor mezelf waar ik aan wil werken. En achteraf gezien sloten mijn antwoorden van alle lessen gek genoeg allemaal op elkaar aan! Eigenlijk niet zo gek, maar mooi en kloppend! Dus enorm bedankt!"

Donna

Healthy Wanderlust
5
2020-06-03T09:17:13+02:00

Donna

"Hi Merel! Ik wilde je even laten weten dat ik zojuist het Introductie Programma van de Zelfliefde Mindset heb afgerond. Bedankt voor je waardevolle strategie en tips. Ik heb nu goed in beeld voor mezelf waar ik aan wil werken. En achteraf gezien sloten mijn antwoorden van alle lessen gek genoeg allemaal op elkaar aan! Eigenlijk niet zo gek, maar mooi en kloppend! Dus enorm bedankt!"

"Het afgelopen jaar ontdekte ik jouw podcast en na een paar afleveringen heb ik je boek besteld en al 2 keer gelezen. Toen je je nieuwe coaching programma lanceerde was de keus voor mij al gemaakt, ik doe mee! Ik heb de eerste lessen gevolgd en opdrachten uitgevoerd en inmiddels heb ik een knoop doorgehakt die voor mij heel belangrijk is: ik heb mijn baan opgezegd! Een enorme stap maar wat een opluchting!! Ik heb besloten mijn passie en droom te volgen. "


Geeske

Healthy Wanderlust
5
2020-10-08T13:16:25+02:00

Geeske

"Het afgelopen jaar ontdekte ik jouw podcast en na een paar afleveringen heb ik je boek besteld en al 2 keer gelezen. Toen je je nieuwe coaching programma lanceerde was de keus voor mij al gemaakt, ik doe mee! Ik heb de eerste lessen gevolgd en opdrachten uitgevoerd en inmiddels heb ik een knoop doorgehakt die voor mij heel belangrijk is: ik heb mijn baan opgezegd! Een enorme stap maar wat een opluchting!! Ik heb besloten mijn passie en droom te volgen. "
"Zonder dat je het weet heb je me heel erg geholpen en daar wil ik je voor bedanken. Ik wil binnenkort ook je boek gaan bestellen, omdat ik zoveel kracht uit je haal. Ik wil je bedanken!"

S.

Healthy Wanderlust
5
2020-06-03T09:17:54+02:00

S.

"Zonder dat je het weet heb je me heel erg geholpen en daar wil ik je voor bedanken. Ik wil binnenkort ook je boek gaan bestellen, omdat ik zoveel kracht uit je haal. Ik wil je bedanken!"
"Lieve Merel, de laatste LIVE Q&A was ZO fijn! Doordat ik hem de eerste keer niet live gevolgd heb kon ik nu pas het verschil voelen, en dan bedoel ik echt voelen! Ik zit hier met een hele grote glimlach op mijn gezicht en mijn hart gloeit van dankbaarheid dat ik dit kan en mag meemaken en mezelf dit programma cadeau gedaan heb. Die herkenbaarheid bij anderen is ook zo'n geruststelling. Heel erg fijn dat zo online samen zijn! Met heel mijn hart: dank je Merel voor wat je doet en dank je aan mezelf voor dit cadeau."

Danielle.

Healthy Wanderlust
5
2020-08-12T16:34:22+02:00

Danielle.

"Lieve Merel, de laatste LIVE Q&A was ZO fijn! Doordat ik hem de eerste keer niet live gevolgd heb kon ik nu pas het verschil voelen, en dan bedoel ik echt voelen! Ik zit hier met een hele grote glimlach op mijn gezicht en mijn hart gloeit van dankbaarheid dat ik dit kan en mag meemaken en mezelf dit programma cadeau gedaan heb. Die herkenbaarheid bij anderen is ook zo'n geruststelling. Heel erg fijn dat zo online samen zijn! Met heel mijn hart: dank je Merel voor wat je doet en dank je aan mezelf voor dit cadeau."
"Het volgen van de cursus is echt de beste keuze geweest en heeft mij nu al zoveel nieuwe inzichten gebracht, en daar wil ik jou natuurlijk heel erg voor bedanken!"
Healthy Wanderlust
5
2020-11-13T11:29:01+01:00
"Het volgen van de cursus is echt de beste keuze geweest en heeft mij nu al zoveel nieuwe inzichten gebracht, en daar wil ik jou natuurlijk heel erg voor bedanken!"
"Wat ben ik veel veranderd en gegroeid! Dat maakt me trots en blij. Dat is iets wat ik de afgelopen jaren verloren was. Vorig jaar was ik al begonnen, maar de grote sprong is gemaakt sinds ik je platform tegen kwam op Instagram. Elke dag groei ik meer en dat voelt zo goed. Bedankt hiervoor, want dat maakt 2020 voor mij een top jaar ondanks dat het een heel gek jaar is geweest."

Joyce

Healthy Wanderlust
5
2020-12-15T10:20:48+01:00

Joyce

"Wat ben ik veel veranderd en gegroeid! Dat maakt me trots en blij. Dat is iets wat ik de afgelopen jaren verloren was. Vorig jaar was ik al begonnen, maar de grote sprong is gemaakt sinds ik je platform tegen kwam op Instagram. Elke dag groei ik meer en dat voelt zo goed. Bedankt hiervoor, want dat maakt 2020 voor mij een top jaar ondanks dat het een heel gek jaar is geweest."
"Ik ben echt zo enthousiast over je cursus. Ik voel echt dat ik een transformatie onderga in de manier waarop ik met mezelf communiceer, maar dus ook echt heel anders ga handelen."

Jasmijn

Healthy Wanderlust
5
2020-11-09T14:52:01+01:00

Jasmijn

"Ik ben echt zo enthousiast over je cursus. Ik voel echt dat ik een transformatie onderga in de manier waarop ik met mezelf communiceer, maar dus ook echt heel anders ga handelen."
“Ik besef mij nu dan ik mezelf onwijs dankbaar mag zijn, dat ik nu gekozen heb om in mezelf te investeren. Door het volgen van het 12-weekse Online Programma voel ik echt dat ik een bepaalde groei doormaak en dit wil ik heel graag doorzetten. Ik ben sowieso ontzettend dankbaar voor jou en jouw programma. Dat kan ik denk ik niet vaak genoeg benoemen!”

Natalja.

Healthy Wanderlust
5
2020-08-12T16:38:52+02:00

Natalja.

“Ik besef mij nu dan ik mezelf onwijs dankbaar mag zijn, dat ik nu gekozen heb om in mezelf te investeren. Door het volgen van het 12-weekse Online Programma voel ik echt dat ik een bepaalde groei doormaak en dit wil ik heel graag doorzetten. Ik ben sowieso ontzettend dankbaar voor jou en jouw programma. Dat kan ik denk ik niet vaak genoeg benoemen!”
"Lieve Merel, ik wilde je even mailen, omdat ik wil delen hoeveel impact de opdracht heeft gemaakt waarin ik een brief naar mezelf heb geschreven. Ik heb het advies opgevolgd om dit zonder enig oordeel en met compassie te doen en wauw... het heeft zoveel los gemaakt. Ik heb nu al zoveel uit gesproken naar mezelf wat ik jaren binnen heb gehouden, ik kan los laten en voel de afgelopen dagen zoveel kracht, blijheid en acceptatie. En dit is pas module 2!"

Ashley

Healthy Wanderlust
5
2020-10-08T13:15:22+02:00

Ashley

"Lieve Merel, ik wilde je even mailen, omdat ik wil delen hoeveel impact de opdracht heeft gemaakt waarin ik een brief naar mezelf heb geschreven. Ik heb het advies opgevolgd om dit zonder enig oordeel en met compassie te doen en wauw... het heeft zoveel los gemaakt. Ik heb nu al zoveel uit gesproken naar mezelf wat ik jaren binnen heb gehouden, ik kan los laten en voel de afgelopen dagen zoveel kracht, blijheid en acceptatie. En dit is pas module 2!"
"Ik voel mij veel beter sinds ik het programma volg, minder moe en gestresst. En ik merk dat mijn zoontje daar heel goed op reageert. De sfeer in huis en tussen ons is zo veel beter geworden. Als ik tijd voor mezelf pak voelt het egoïstisch soms maar de uitkomst is magisch!"

Karin

Healthy Wanderlust
5
2020-09-16T16:17:49+02:00

Karin

"Ik voel mij veel beter sinds ik het programma volg, minder moe en gestresst. En ik merk dat mijn zoontje daar heel goed op reageert. De sfeer in huis en tussen ons is zo veel beter geworden. Als ik tijd voor mezelf pak voelt het egoïstisch soms maar de uitkomst is magisch!"
5
11
Healthy Wanderlust

Hoe werkt het programma?

18 video lessen

In 12 weken leer ik je via 18 videolessen en bijbehorende opdrachten, meditaties en extra podcasts alles over het leven van jouw meest liefdevolle leven. Je krijgt een jaar lang toegang tot een unieke online omgeving.

* Je kan het programma op eigen tempo volgen.

i

Werkboek

Je ontvangt een praktisch werkboek met effectieve oefeningen en de mogelijkheid tot reflectie. De oefeningen stimuleren jouw groei-proces. 

I

BibLiotheek vol (live) sessies om terug te kijken

Je krijgt direct toegang tot een bibiotheek vol (live) sessies van de afgelopen 2,5 jaar die je op eigen tempo kunt terugkijken. Tijdens deze Q&A sessies deel ik extra kennis, inzichten, tips, persoonlijke ervaringen en ga ik dieper in op de vraagstukken die er momenteel bij alle deelnemers spelen.

Dit krijg je extra:

 • 6 x begeleide meditatie en visualisaties (audio)
 • 3 exclusieve Self Love Talk podcasts die jouw groei stimuleren
 • 1 jaar 24/7 toegang tot je eigen online omgeving
 • Korting op toekomstige offline evenementen 

“Jij bent niet simpelweg wie je bent en het leven is niet gewoon wat het is, het wordt gevormd door wat je denkt, voelt en doet. En hier heb jij zelf invloed op, zet de stap om een duurzame positieve verandering teweeg te brengen. Een transformatie waar jij de vruchten van kan plukken!”

Wat ik belangrijk vind dat jij weet voor je met dit programma start:

 • Ik ga je uitdagen om je eigen ‘cup’ te vullen en meer aan jezelf te geven, zodat je uiteindelijk ook meer te geven hebt.
 • We kijken niet enkel naar de toekomst, maar staan ook stil bij het hier en nu.
 • Ook in dit programma zal ik je vragen om kritisch naar jezelf en je manier van leven te kijken. ‘Kritisch? Dat is toch geen zelfliefde?’ Zeker wel, maar de manier waarop je dit zal doen is waarschijnlijk wel anders dan je tot nu toe geleerd hebt.
 • In dit programma ligt de focus niet op wat je tekort komt of wat je aan jezelf zou moeten veranderen, maar juist hoe je kan leren, groeien en ruimte kan vrijmaken voor de kracht, kennis, talenten en liefde die al in je zit.
 • Ik geloof niet in een quick fix, daarom doorloop je in dit programma drie fases (de basis, bouwen en actie) zodat je een duurzame liefdevolle levensstijl ontwikkeld.
 • Maak je de keuze om in jezelf te investeren en ga je aan de slag? Dan start je bij jezelf, leer je deze relatie te versterken en bouw je vervolgens vanuit jezelf. 

Dan komt er een kracht vrij die je al in je had, maar door belemmerende en negatieve gedachtes of patronen niet de ruimte kreeg. Een manier van leven, een liefdevolle levensstijl, die dagelijks bijdraagt aan hoe jij in het leven wilt staan, wat je wilt voelen en waardoor je ook kiest voor je eigen welzijn, verlangens en dromen.

Het Online Programma bestaat uit 6 modules:

MODULE 1

Terug naar de basis

Week 1 en 2:

De eerste twee modules staan in het teken van het creëren van bewustzijn, de basis om op voort te bouwen. Want waar jij je niet bewust van bent, dat kan je ook niet veranderen. In deze module leer jij jezelf ECHT 100% kennen en ontdek je hoe jij intern werkt: van jouw intrinsieke motivaties en kernwaarden tot bewuste – maar nog belangrijker – je onderbewuste patronen & blokkades. Door deze inzichten kun je bouwen aan een sterke basis die ervoor gaat zorgen dat je meer gaat manifesteren van wat jij echt wilt in jouw leven. 

MODULE 2

Alles begint bij jezelf

Week 3 en 4:

De meest waardevolle les die ik in 2013 leerde? De belangrijkste relatie in het leven is de relatie met jezelf. En dat is dan ook waar module 2 om draait. Heb jij weleens stilgestaan bij wat het is dat jij wilt? En hoe jij je op dagelijkse basis wilt voelen? In deze module gaan we hier dieper op in. Je ervaart hoe waardevol het is om echt bewust stil te staan bij jezelf en jezelf vanuit zelfliefde de vraag te stellen: ‘hoe sta ik nu in het leven?’ en ‘wat wil ik?’. Tijdens de transformatie die je in deze fase doormaakt ga je van ‘hier sta ik nu‘ naar ‘hier wil ik naartoe‘. En ga je voelen dat het ook voor jou mogelijk is. Waardoor jij en al je dromen prioriteit worden en je daarnaar gaat leven.

MODULE 3:

Vul je eigen ‘cup’

Week 5 en 6:

You can’t pour from an empty cup. Hoe fijn en krachtig zou het voelen wanneer jij je eigen ‘cup’ echt dagelijks kan vullen? Let’s find out! Je ontdekt welke kracht er vrij komt wanneer je prioriteit gaat geven aan jouw kernwaarden, kortom wat jij echt belangrijk vindt in het leven. Deze fase zorgt ervoor dat jij meer gaat genieten van het leven door hier echt waarde aan toe te gaan voegen en dat jij (al je behoeftes, wensen en dromen) vanaf nu ook OP de planning staan. Daarnaast ervaar je hoe innerlijke rust, vertrouwen en kracht voelbaar wordt wanneer je de waardevolle connectie met hoofd, lijf en hart als geheel leert te versterken.

MODULE 4:

Zelfliefde in haar meest pure vorm

Week 7 en 8:

Wat zal er gebeuren wanneer jouw belemmerende geloofsovertuigingen, patronen of dat kritische stemmetje plaats maken voor liefdevolle communicatie en een positieve kijk op jezelf en het leven? That’s right, dat is een life changing verandering! En die transformatie maak jij door in deze fase. Bovenal ervaar je wat deze ‘aanpak’ je oplevert. Je versterkt de relatie met jezelf en er ontstaat écht ruimte voor de kracht en potentie die in je zit. Zelfacceptatie staat centraal en dit breng je niet alleen brengt je dichter bij jezelf, maar hiermee til je jezelf naar een next level in het leven!

MODULE 5:

De mindset shift naar een Zelfliefde Mindset

Week 9 en 10:

Wanneer je bij deze module aankomt, sta je al heel anders in het leven dan op het moment toen je dit online programma begon. Maar juist in deze module gaan we een stapje verder, omdat je hierin leert om écht de Mindset Shift te maken waar je de rest van je leven profijt van zal hebben. That’s about to happen. Jouw behoeftes, wensen en dromen staan centraal en die gieten we in krachtige zelfliefde-doelen. Je voelt hoeveel kracht en vertrouwen het geeft wanneer je trouw kan blijven aan jouw verhaal en waarheid en wanneer je liefdevol kan omgaan met het oordeel van anderen en tegenslagen in het leven.

Bonus: tijdens de meditatie ervaar je hoe je kan manifesteren vanuit je hart.

MODULE 6:

Leef jouw meest liefdevolle leven

Week 11 en 12:

Klaar om echt jouw meest liefdevolle leven te gaan leven én ervaren? You got this. Kiezen voor ‘empowerment’ en ‘ownership’ over je leven heb jij inmiddels eigen gemaakt. Ik rijk je krachtige healing tools en kennis aan waardoor jij kan loslaten wat je niet langer dient. Hierdoor maak je plaats voor datgeen wat jij juist wil laten groeien! 

De laatste lessen zorgen ervoor dat jij op een liefdevolle en krachtige wijze de regie over jouw liefdevolle leven kan blijven pakken. Na het volgen van het Online Programma beschik jij over de kennis en tools om blijvend meer geluk, voldoening, (zelf)vertrouwen en kracht in je leven te ervaren! 

Ik ontdekte dat zelfliefde dé sleutel is tot het manifesteren van je droomleven. De krachtige basis die ervoor heeft gezorgd dat ik vanuit meer rust, vertrouwen en kracht echt geniet van het leven en mijn wensen en dromen kan najagen! Dat gun ik jou ook

“Ik ben er heilig van overtuigd dat waar je aandacht aan geeft dat groeit. Er gaat zoveel groeien wanneer zelfliefde onderdeel uit gaat maken van je denkwijze en wanneer je ontdekt hoe jij zelf sturing kan geven aan je leven. Daar ben ik zelf het levende bewijs van.”

In 2013 ging bij mij de knop om. Sinds dat moment is mijn leven compleet veranderd. Ik ben gelukkiger en ervaar meer vrijheid dan ooit, ik leerde niet enkel mezelf met liefde te behandelen, maar trok daardoor ook de liefde van mijn leven aan, ik ervaar meer rust, leef vanuit vertrouwen en ervaar succes. Dat waar je aandacht geeft dat groeit en ook ik heb dat moeten leren.

Welke les ik in 2013 heb geleerd die nog dagelijks een positieve impact heeft op mijn leven? En absoluut ook de rode draad door jouw leven mag gaan vormen?


‘De belangrijke relatie in het leven is de relatie met jezelf’


Wat zelfliefde en hier zelf in 2013 hulp bij zoeken mij gebracht heeft?
 Ik leerde weer (zelf)vertrouwen hebben in mezelf en juist vanuit mijn intuïtie en hart te leven. Ik ontdekte dat bewust investeren in mezelf er niet enkel voor zorgde dat ik meer aan mezelf kon geven, maar ik hierdoor juist ook meer te geven had. Ik besloot mijn dromen na te jaren en startte mijn eigen bedrijf, schreef een boek en ik heb hierdoor een geweldige partner kunnen aantrekken waarmee ik nu al 5 jaar een hele fijne en liefdevolle relatie heb. Juist doordat je meer aan jezelf kan geven, vanuit liefde, kan je dit ook naar buiten laten stralen.

Zowel op persoonlijk vlak en als coach en pedagoog viel mij nog iets anders op…

Ik ontdekte dat we bepaalde dingen niet van jongs af aan leren. Kennis die wel heel belangrijk is voor de manier waarop je met jezelf omgaat, welke keuzes je maakt en wat bijdraagt aan hoe gelukkig we wel of niet zijn. Ik ontdekte hoe je je mindset kan trainen zodat JIJ veel meer uit jezelf en het leven kan halen en waardoor je op een liefdevolle manier met jezelf leert communiceren. Iets wat we (vaak) niet leren, maar wat onwijs veel verschil maakt voor hoe je het leven ervaart en vooral voor het creëren van het leven waar jij echt gelukkig van wordt. 

Door juist te investeren in jezelf kan je aantrekken wat en wie je wilt aantrekken. Dus wil jij het vertrouwen en de kracht voelen om je eigen verlangens en dromen te vervullen en echt jouw droomleven te gaan leven? Dan is dit programma perfect voor jou! Want het is niet genoeg om enkel over zelfliefde te praten en daarom vraag ik je: ben jij er klaar voor om in actie te komen?

Ik moest ook leren dat alles start bij investeren in jezelf en zelfliefde. 

Meld je nu aan!

Voor de betaling word je automatisch doorverwezen naar het betaalscherm in de Mijn Healthy Wanderlust online omgeving. Je ontvangt  1 jaar 27/4 toegang tot deze omgeving.

Nu tijdelijk met een ge-wel-dige korting: omdat het mijn wens is dat dit voor iedereen mogelijk is. 

Leef je meest liefdevolle leven

Van € 397,-
Tijdelijk voor slechts € 177,-
(incl. btw)

Betaal eenmalig en bespaar €10,- 

Betaal in drie termijnen

Van € 149,- per maand
Tijdelijk slechts € 62,50 per maand
(incl. btw)

Hoe ervaren anderen het programma?

“Je mag zeker de tekst gebruiken voor op je website, ik beveel je cursus echt aan iedereen aan.

Ik ben de cursus nu aan het afronden en ik ga over een poosje starten met re-integreren in hele kleine stapjes. Ik voel nu echt weer dat ik er ben en dat ik op nummer 1 sta. Eigenlijk voor het eerst in mijn leven. Mijn werk vind ik leuk, maar staat niet meer op nummer 1. Het draagt bij aan mijn geluk en ik kan er mijn fijne leefstijl mee in stand houden.

Die shift in focus heeft me uit mijn depressie getrokken en in een nieuw leven vol leuke dingen waar ik blij van wordt. Ik ben zo dankbaar voor de cursus en ook echt de goede kwaliteit ervan. Met een wetenschappelijke achtergrond was het zo’n fijne benadering voor mij! Nuchter, maar effectief. Nu alvast onwijs bedankt voor de cursus. Ik ga hier de rest van mijn leven op terugpakken en ik voel me écht een ander mens.

Jasmijn

“Voordat ik de cursus begon wist ik niets van het onderwerp Zelfliefde en dacht ik dat dit alleen voor onzekeren meiden is. En ik ben toch helemaal niet onzeker? Tijdens het volgen van de cursus kwam ik er achter dat het veel meer is en dat ik erg veel moeite had om mijn eigen keuzes te maken. 

Ik merk dat ik nu steeds meer de controle heb over mijn gedachten en dat is zo’n waardevolle tool om mijn meest liefdevolle leven te leiden. Voor het eerst kan ik zeggen dat ik echt trots ben op mezelf! Dat is voor mij een hele waardevolle stap naar meer zelfliefde.

Ik weet dat ik op mindere dagen minder streng voor mezelf mag zijn en dat mijn gedachten een weerspiegeling zijn van alles in mijn leven. Nu ik dit gevoel van liefde voor mezelf en voor anderen heb ervaren, weet ik dat ik nooit meer terug ga naar mijn oude patronen. Dankjewel Merel voor het aanreiken van deze mooie en liefdevolle tools!”

Melissa

Het 12-weekse programma, die ik net heb afgerond, vond ik heel inspirerend, erg leerzaam, gezellig (met jouw opgewekte videocoaching filmpjes erbij) en was voor mij ook een goede stok achter de deur om steeds weer naar mezelf terug te keren, te voelen, te ervaren, niet te oordelen en in te “tunen” waar ik behoefte aan heb en wat ik het allerliefste zou willen.

Zelf vond (en vind ik soms nog steeds; blijft met vallen en opstaan, waarbij Merel je iedere keer weer handvatten aanreikt om de moed en het vertrouwen er in te houden) ik het vaak lastig om concrete stappen te zetten naar mijn meest liefdevolle leven .

De cursusopbouw (sterk fundament en rustig uitbouwen) en de diverse invalshoeken (cognitieve coaching, meditaties, schrijfopdrachten, praktische dagelijkse tips) van deze cursus hielpen (en helpen) mij om heel bewust stappen te durven zetten naar het leven wat ik het liefst zou leiden.

En nog belangrijker, ik sta veel steviger met meer vertrouwen, zelfliede en daadkracht in het leven en werk doelbewust, maar ook veerkrachtig en met veel compassie aan mijn meest liefdevolle leven. Merel, super bedankt hiervoor!”

Janine (anonieme foto)

Waarom is het juist nu het juiste moment om deze stap te zetten?

Laat ik het anders verwoorden…

Waarom zou je wachten tot morgen als je vandaag kan starten met het leven van jouw meest liefdevolle leven?

De kracht waar je naar op zoek bent om het leven te gaan leven waar je echt gelukkig van wordt, de volgende stap te zetten of om eindelijk die dromen achterna te gaan, die zit al in jou. Je kan er NU voor kiezen om dit te gaan laten stromen, door NU de touwtjes van jouw leven in handen te nemen. Zorg ervoor dat je niet later denkt ‘had ik maar… in mezelf geïnvesteerd en meer uit het leven gehaald’ terwijl je NU de stap kan zetten om dit daadwerkelijk te gaan beleven. Als je wacht op een teken of de bevestiging van buitenaf dat je goed genoeg bent, dit is het, het is nu aan jou om in actie te komen. Start vandaag zodat je hier morgen van kan profiteren. 

Veel gestelde vragen:

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor iedereen die meer wilt genieten van het leven, liefdevoller met zichzelf wilt omgaan, meer uit zichzelf en het leven wilt halen en die bewust meer voor zichzelf wilt creëren. Voel je de behoefte om een mooier leven te leven, positief in het leven te staan, je krachtiger te voelen en/of je dromen waar te maken? Maar loop je vast in twijfels of angst en mis je de juiste handvaten en tools (en het vertrouwen) om deze stap echt te zetten? Het programma is voor jou geschikt. Ook wanneer je voor je gevoel de connectie met je authentieke ik, hart (intuïtie) of gevoel bent kwijtgeraakt en je dit graag wilt herstellen/versterken dan is dit programma perfect.

Het programma helpt je om voor ownership en empowerment over je leven te kiezen én om dit te gaan ervaren.

Voor wie is dit programma niet bedoeld?

Ben je specifiek op zoek naar hulp bij bijvoorbeeld een depressie of een burn-out? Dan raad ik je aan hier gericht proffesionele hulp voor te zoeken, het programma kan hier wel een mooie aanvulling op zijn. Het kan je in dat geval helpen om vanaf nu op een andere – liefdevolle – manier jouw leven te leven.

Het programma is ook niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een ‘quick’ fix’. Juist het bouwen aan een liefdevolle levensstijl die bij je past is een duurzame basis en mindset waar niet alleen de jij van vandaag, maar ook de jij van morgen van profiteert.

 

Hoeveel tijd kost het om het programma te volgen?

Je bent er tussen de 1 á 2 uur per week aan kwijt. De videolessen duren gemiddeld 20-30 minuten. Soms wat korter, en soms wat langer. Elke twee weken doorloop je een module, die bestaat uit drie videolessen en een bijbehorende meditatie. Daarnaast ben je (net zoveel tijd als jij zelf hier aan wilt besteden) kwijt aan het uitvoeren en beoefenen van de opdrachten die jouw groei-proces stimuleren. 

 

Wat als ik niet genoeg tijd heb om het programma te volgen?

Ah, een van de dingen die je tijdens het programma gaat leren: prioriteit geven aan je eigen welzijn. Ik snap namelijk helemaal dat het lastig kan zijn om tijd voor jezelf te vinden, daarom is het belangrijk om hier tijd voor vrij te maken. Het is een mooie vorm van zelfliefde om jezelf OP de planning te zetten, hier helpt het programma je ook bij. 

In principe kan je het programma in 12 weken doorlopen en afronden, maar je mag (en dit kan ook heel waardevol zijn juist) dit ook geheel op eigen tempo doen. Alle content blijft een jaar lang beschikbaar in jouw persoonlijke online omgeving.

Ik vind het lastig om aan mezelf te werken, is het programma wel voor mij?

Het kan best spannend zijn om de keuze te maken om in jezelf te investeren, zeker als je niet het vertrouwen voelt dat je daadwerkelijk meer uit jezelf en het leven kan halen. De keuze om dit wél te doen en zelf in 2013 hulp te zoeken heeft mijn leven compleet veranderd. Ook ik stond ooit op het punt dat ik dacht ‘Is dit het nou?’ en voelde ik dat ik zoveel meer uit mezelf en het leven wilde halen. Ik verlangde naar meer vreugde, succes, rust en liefde. Nu weet ik dat dit start bij jezelf en bij de keuze om de eerste stap vooruit te zetten. 

Ik ben er heilig van overtuigd dat waar je aandacht aan geeft dat groeit. Er gaat zoveel groeien wanneer zelfliefde onderdeel uit gaat maken van je denkwijze en wanneer jij bewust leert hoe jij zelf sturing kan geven aan je leven. Daar ben ik zelf het levende bewijs van. 

Maar het is niet genoeg om er simpelweg over te praten en dus daarom is ook mijn vraag aan jou: ben jij er klaar voor om in actie te komen? Ik ben er met alle liefde voor jou om je te begeleiden om de volgende stap te zetten en om vanaf nu vanuit innerlijke rust, vertrouwen en kracht jouw meest liefdevolle leven te gaan leven.

Wat als ik niet genoeg geld heb?

Ook hiervan kan ik goed begrijpen dat het best spannend en lastig kan zijn om (veel) geld te investeren in jezelf en uit te geven aan persoonlijke ontwikkeling. Mocht je het geld nu niet hebben dan inspireer ik je graag met veel gratis tips, artikelen en podcasts via mijn website, Instagram account en podcast kanaal.

Ook ik moest in 2013 even slikken toen ik voor de eerste keer fors (een stuk meer dan de prijs van dit programma) investeerde in mezelf door hulp te zoeken van een coach. Inmiddels heb ik al ontzettend vaak gezegd dat deze investering een van de beste keuzes uit mijn leven is geweest én daarna heb ik nog veel vaker in mezelf geinvesteerd. Waarom? Omdat ik daar nu de vruchten van pluk en dat gun ik jou ook.

Daarom bied ik je ook de optie aan om het programma eventueel in drie termijnen te betalen.

Wanneer start en eindigt het programma?

Het programma start op het moment dat jij de betaling hebt afgegrond en eindigt wanneer jij er klaar mee bent. Je kan het programma in principe in 12 weken doorlopen, maar dit mag je ook geheel op eigen tempo doen. 

In principe kan je het programma in 12 weken doorlopen en afronden, maar je mag (en dit kan ook heel waardevol zijn juist) dit ook geheel op eigen tempo doen. Alle content blijft een jaar lang beschikbaar in jouw persoonlijke online omgeving.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Je mag mij altijd mailen via support@healthywanderlust.nl. Ik denk en kijk graag met je mee!

Hoe werkt het?

Je krijgt direct toegang tot een unieke online omgeving waar je het 12-weekse online programma kan volgen. Hier kan je alle videolessen en meditaties volgen, kan je het werkboek downloaden en kan je de exclusieve podcasts beluisteren. Je hebt een jaar lang 24/7 toegang tot jouw eigen dashboard en kan het online programma op eigen tempo volgen.  

 

Wat kan dit Online Coaching Programma je opleveren?

✔  Je ervaart meer vertrouwen in jezelf, de keuzes die je maakt, het leven en jouw toekomst. 

✔  Je vergroot het gevoel van innerlijke kracht vanuit de connectie met je hoofd, lijf en hart als harmonieus geheel. 

✔  Je leert op een liefdevolle manier met jezelf te communiceren. 

✔ Je ontdekt hoe krachtig het voelt wanneer je meer ‘ja’ tegen jezelf en jouw dromen gaat zeggen.

✔  Je leert hoe je jezelf meer kan accepteren, hoe je de innerlijke criticus, twijfels en negatieve self-talk kan loslaten. 

✔ Je ervaart wat de kracht is van je gedachtes en ontdekt hoe je meer uit jezelf en het leven kan halen wanneer je jouw Zelfliefde Mindset vóór je laat werken. 

✔ Je ontvangt praktische tools, tips en oefeningen waardoor je weet hoe je de energie kan creëren die je graag wil ervaren. Het resultaat? Je staat positiever in het leven en geniet meer!

✔ Je laat los wat je niet langer dient. Je ervaart hoeveel kracht en vertrouwen er vrijkomt wanneer je trouw blijft aan jezelf, jouw verhaal en waarheid en door liefdevolle communicatie met jezelf eigen te maken.

✔ Je leeft je leven vanuit meer rust, vertrouwen en kracht waardoor je meer kan genieten van het leven en je doelen, wensen en dromen na kan jagen.

✔ Je ontvangt niet alleen zelf meer positiviteit, liefde en geluk, maar je kan dit ook meer delen!

 

Pin It on Pinterest

Share This