Misschien hebben jullie het wel al op Instagram voorbij zien komen en misschien is dat ook wel de reden waarom je nu een kijkje neemt op Healthy Wanderlust. Welkom! Als ambassadeur van de Albert Heijn doe ik vol enthousiasme mee met de KICKSTART 10-DAAGSE challenge. Deze challenge helpt jou weer in het gezonde ritme te komen na de feestmaanden. Ik ging aan de slag met de Allerhande Box en probeerde drie vegetarische Albert Heijn recepten. Deze recepten van Albert Heijn zijn zo ontwikkeld dat ze niet alleen gezond en vers zijn, maar dat ze ook makkelijk te bereiden zijn.

Makkelijke recepten voor na een lange dag werken, want nog uren in de keuken staan is dan niet echt ideaal toch? Ben je benieuwd naar mijn drie favoriete Albert Heijn recepten of hoe je mee kan doen met de AH Kickstart 10-daagse? Ik leg het je met liefde uit.


3 X FAVORIETE ALBERT HEIJN RECEPTEN

Hier kan je lezen dat ik sinds vorig jaar als trouwe Albert Heijn klant overstapte naar hun online service. Dit wil zeggen dat ik onze boodschappen niet meer uit de winkel haal, maar deze laat ik heel luxe thuis bezorgen. Je boodschappen thuis laten bezorgen klinkt misschien heel duur, maar voor ons is dit niet het geval. Je kan kiezen uit vele verschillende bezorgtijden (met verschillende bedragen!). Daarnaast besparen wij onszelf elke week weer op impulsieve aankopen, omdat we na een dag werken met een knorrende maag door de supermarkt lopen. Herkenbaar? 

Dit keer stond de Albert Heijn voor de deur met de Allerhande box met daarin de drie recepten die ik zelf vooraf kon kiezen. Elke week heb je keuze uit nieuwe recepten. Zo eet je dus ontzettend gevarieerd. Ik moet heel eerlijk zeggen; ik word hier dus best enthousiast van ;-) Nieuwe receptjes testen en daarna lekker (lang) tafelen met mijn lief. Perfect! Inmiddels zijn we drie dagen verder en hebben wij alle drie de recepten getest. Stuk voor stuk zijn ze zeker in de smaak gevallen en daarom wilde ik dit eventjes met jullie delen.

MEEDOEN MET DE AH KICKSTART 10-DAAGSE

Misschien denk je nu; hmmmm die Allerhande Box wil ik ook wel eens proberen (proberen kan ten slotte nooit kwaad toch?) of die AH Kickstart 10-daagse klinkt wel interessant. In dat geval wil ik je maar al te graag uitdagen om met mij mee te doen met deze challenge. Daag jezelf uit om (weer) wat gezonder te eten en maak gebruik van hulpmiddelen zoals deze challenge. Nu heb ik mij laten vertellen dat de Allerhande Box zo is samengesteld dat je altijd jouw gerecht binnen 30 minuten op tafel hebt staan. Persoonlijk klinkt mij dat als muziek in de oren. Makkelijke gezonde recepten is waar Healthy Wanderlust om bekend staat. Tot dat ik een Healthy Wanderlust Box heb ontwikkeld is dit misschien een goed alternatief ;-)

Wat zijn jouw favoriete Albert Heijn recepten?

Pin It on Pinterest

Share This