Hi babe! Zo leuk om jou weer op Healthy Wanderlust te zien, always makes me SO happy. Vandaag hoop ik jou te inspireren met 4 interieurtrends om jouw leef- en/of werkomgeving zo in te richten zodat deze ruimte een inspirerende, rustgevende of juist motiverende invloed op jou heeft. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het in om jouw thuis zo in te richten dat dit jou een stapje verder helpt. Op het gebied van ontspanning, motivatie, inspiratie of bij het maken van nieuwe mooie herinneringen. Lees snel meer over deze 4 interieurtrends voor het creëren van een inspirerende leef- of werkomgeving.


4 INTERIEURTRENDS VOOR ONDER ANDERE EEN “RUSTGEVENDE KEUKEN“

De keuken is voor veel mensen DE plek waar ze de dag beginnen en eindigen. De plek waar gekletst wordt over de dag, waar heerlijke maaltijden worden gekookt, waar kinderen huiswerk maken, waar zelf gewerkt wordt en een plek die enorm kan bijdragen aan jouw mindset. Probeer de keuken zo in te richten dat deze een rustgevende en opgeruimde uitstraling heeft. Aangezien er in de keuken vaak al veel gebeurt is het heel fijn als de omgeving juist rust uitstraalt. Wat vind jij van witte details in de keuken? 

“INSPIRERENDE WERKOMGEVING”

De lijn tussen werk en privé vervaagt steeds meer en dat betekent ook dat men steeds vaker vanuit huis werkt. Om toch balans te kunnen houden tussen vrije tijd en werken is het heel erg fijn om een inspirerende werkplek in huis voor jezelf te creëren. Een plek waarvan je gemotiveerd raakt om aan de slag te gaan en waar je je tegelijkertijd goed kan concentreren. Zorg voor een clean desk en bewaar alleen de essentiële voorwerpen op je bureau. Zo zorg je ervoor dat je minder afgeleid wordt en je werkomgeving inspirerend is. Steeds meer mensen werken vanuit huis en hebben daardoor ook vaak duurdere apparatuur in huis. Om je dure apparatuur te beschermen kan je een inboedelverzekering bij Centraal Beheer afsluiten. Je bent dan zowel verzekerd tegen diefstal als schade. Denk hierbij ook aan ongelukjes in het huishouden zoals een lekkage boven je nieuwe laptop. 

“QUOTES AAN DE MUUR ALS DECORATIE“

Quotes! Ze zijn ontzettend ‘hot’ op het moment. Wij snappen ook waarom. Door bepaalde quotes in verschillende ruimtes van het huis op te hangen of neer te zetten kan je deze ruimte net iets meer waarde geven. Werk je vanuit huis? Kies dan voor een aantal inspirerende quotes die er elke dag weer voor zorgen dat jij gemotiveerd raakt om aan je doelen te werken. In de slaapkamer of in de woonkamer kan je juist kiezen voor wat meer liefdevolle quotes die de waarde van familie en een fijn thuis weerspiegelen. Doe hieronder meteen wat inspiratie op! 

“SELF-CARE PLEK IN HUIS“

Self-Care? Heel erg belangrijk. Daarom is het ook van groot belang dat er altijd één plek in huis is waar jij je kan terugtrekken en waar je alleen aandacht voor jezelf hebt. Dit kan een plek in de slaapkamer zijn, in de badkamer of misschien wel een knus hoekje in de woonkamer. Zorg ervoor dat deze ruimte beschikt over interieur items waar jij gelukkig van wordt of die jou helpen om te ontspannen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat jouw self-care plek in huis comfortabel is door fijne kussens neer te leggen, mooie kaarsen uit te kiezen of zet elke week nieuwe verse bloemen neer. Deze plek is geheel voor jou bestemd. Probeer te achterhalen waar jij behoefte aan hebt en richt jouw self-care plek zodanig in dat jouw behoeftes worden vervuld wanneer je hier tijd doorbrengt. Doe hier nog meer GEZOND WONEN inspiratie op. 

Pin It on Pinterest

Share This