In het artikel 5 x interieur trends voor een inspirerende werk- / leefomgeving geven we je tips om jouw huis zo in te richten dat deze ruimtes jou elke dag weer inspireren. Een andere makkelijke manier om van de verschillende ruimtes in jouw huis een inspirerende omgeving te maken is door deze 5 tips voor inspirerende wanddecoratie toe te passen. Deze tips zijn geheel budget-proof en geven elke ruimte in huis een extra mooie en inspirerende touch.


“INSPIREREND INTERIEUR DOOR WANDDECORATIE“

“Wat bedoelen we precies met wanddecoratie? Interieur items voor aan of op de muur. Door inspirerende wanddecoratie op te hangen kan je ervoor zorgen dat bepaalde delen in jouw huis een hele andere uitstraling krijgen. Daarnaast kunnen bepaalde wanddecoraties zoals fotolijstjes of quotes aan de muur een ruimte een stuk persoonlijker of unieker maken.

“REISHERINNERINGEN ALS WANDDECORATIE”

Veel van jullie zijn het vast met ons eens. Op reis en op vakantie maak je vaak de mooiste herinneringen. Wat een geluk dat we in een tijd leven waarin je dit allemaal digitaal vast kan leggen. Doe hieronder inspiratie op hoe je jouw reisherinneringen als wanddecoratie kan terug laten komen in jouw interieur. Wil je nog een stapje verder gaan? Kies dan een van de vele wereldkaarten voor op de muur en plaats stickertjes of punaises waar je al geweest bent, super leuk!

“PLANTEN AAN DE MUUR“

Haal de natuur naar binnen.Planten worden steeds vaker gebruikt als waardevolle interieur items voor aan de muur. Op deze manier creëer je speelse wanddecoratie die een ruimte écht tot leven laat komen. 

“PERSOONLIJKE FOTO’S ALS WANDDECORATIE”

Fotolijstjes aan de muur zijn hip. Vaak geldt zelfs: hoe meer hoe beter.Gebruik persoonlijke foto’s als wanddecoratie om de ruimtes in huis persoonlijker te maken. Maak gebruik van verschillende materialen om foto’s op af te drukken, print op aluminium bijvoorbeeld.Combineer dit met foto’s / afbeeldingen van dromen of doelen om dit tot een inspirerend geheel te maken.

“GROTE RONDE SPIEGELS AAN DE WAND”

De ronde spiegel is niet meer weg te denken uit menig interieur tijdschrift. Hang een grote ronde spiegel aan de wand om ervoor te zorgen dat de ruimte nog ruimtelijker oogt. Een spiegel hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan een ruimte in huis ook een inspirerende of een chique uitstraling geven.

“INSPIRERENDE QUOTES AAN DE MUUR”

De laatste, maar misschien meteen wel meest effectieve manier om de ruimtes in huis inspirerend te maken. Kies voor een aantal inspirerende quotes en gebruik deze als wanddecoratie door het hele huis of specifiek voor bepaalde kamers. Gebruik werk gerelateerde quotesdie staan voor bepaalde doelen en dromen voor in de werkkamer en quotes over liefde en familie voor in de keuken.


Doe hier nog meer LIFESTYLE inspiratie op.

Pin It on Pinterest

Share This