Ik dacht altijd “doe maar duur, online boodschappen doen“, tot ik erachter kwam dat dit helemaal niet (veel) duurder hoeft te zijn! Sinds kort doe ik zelf mijn boodschappen online en toen ik in contact kwam met Boodschappenspot.nl leek het mij leuk om hun artikel over de voordelen van online boodschappen doen te delen. Misschien scheelt dit jullie in het vervolg ook wel veel tijd, frustratie en impulsieve aankopen (we doen het allemaal 😉). Lees snel verder.


5 X VOORDELEN VAN ONLINE BOODSCHAPPEN DOEN

De wekelijkse boodschappen doen is voor veel mensen best frustrerend. Het kost veel tijd, energie en moeite. Een boodschappenlijstje maken, de auto in naar de supermarkt, een parkeerplaats zoeken, de hele route door de supermarkt afleggen, wachten bij de kassa en vervolgens alles weer de auto in naar huis. Het is best een hele tocht. Kan dat niet gemakkelijker? We leven immers in 2017, en er is al zoveel mogelijk!

Het antwoord is gelukkig: JA! Online boodschappen doen is al hartstikke ingeburgerd, en steeds meer Nederlanders maken er dan ook gretig gebruik van. Volgens het GFK koopt 1 op de 7 Nederlanders zijn of haar boodschappen al online. En experts verwachten dat dit de komende jaren alleen maar toeneemt. Let er maar eens op: je ziet de bezorgbussen van Albert Heijn, Jumbo of PLUS steeds vaker rondrijden. En in de omgeving van Amersfoort rijden sinds kort de elektrische busjes van 100% online supermarkt Picnic. Gebruik het Healthy Wanderlust boodschappen lijstje.

Vermijd de frustratie van de supermarkt, bestel je boodschappen online!

Wat is er zo handig aan online boodschappen bestellen?

Dat de online supermarkt steeds populairder aan het worden is, dat is geen geheim. Maar waarom kiezen steeds meer Nederlanders ervoor om online te shoppen? Graag delen wij de meest genoemde “voordelen” van de online super:

  1. Je loopt niet meer te slepen met zware tassen bomvol boodschappen;
  2. Je kunt bestellen wanneer jij dat wil. Dus ook ‘s avonds na tienen. Zo kan jij jouw vrije middag echt vrij houden;
  3. Je kunt ook bestellen waar je wil. Lekker relaxt op de bank, of in de trein als je onderweg bent. Je kunt ook eenvoudig beginnen met een bestelling, en dit later afmaken;
  4. Je koopt veel minder “onzin” producten. Online koop je wat je echt nodig hebt, dat scheelt onderaan de streep ook nog eens een hoop geld;
  5. De bezorger komt het allemaal bij jou in de keuken brengen. Het is bij veel supers ook mogelijk om de boodschappen af te halen.

Welke supermarkten bezorgen de boodschappen al?

In Nederland groeit het aantal online supermarkten snel. Waar eerst Albert Heijn en Jumbo zo’n beetje de enige spelers waren, zien we nu ook dat PLUS, Coop, Deen en Spar de online tak steeds serieuzer nemen. Hieronder bespreken we kort de belangrijkste online supers en vertellen we je waarmee deze supermarkten zich onderscheiden.

PLUS

Min. bestelbedrag: €25
Bezorgkosten: Vanaf €6,00
Kosten boodschappen afhalen: €2,50
Waarom hier bestellen?PLUS.nl heeft een laag minimaal bestelbedrag. Bij PLUS is de PLUS supermarkt in jouw eigen regio verantwoordelijk voor de bezorging. Dat resulteert in een uitstekende service

Albert Heijn

Min. bestelbedrag: €70
Bezorgkosten: Vanaf €4,95
Kosten boodschappen afhalen: €1,50
Waarom hier bestellen? → AH.nl biedt het grootste assortiment. De nieuwe Appie App werkt geweldig. Een kortingscode voor gratis bezorging vind je via deze website.


Jumbo

Min. bestelbedrag: €25
Bezorgkosten: Vanaf €6,00
Kosten boodschappen afhalen: €1,95
Waarom hier bestellen? → Jumbo staat bekend om lage prijzen. Daarnaast biedt Jumbo enorm veel pick-up points (afhaalpunten) waar je jouw bestelling kunt ophalen

Coop

Min. bestelbedrag: €40
Bezorgkosten: Vanaf €4,99
Kosten boodschappen afhalen: €2,99
Waarom hier bestellen? → Coop lanceerde onlangs een gloednieuwe webshop die zeer gebruiksvriendelijk werkt. Ook bij Coop bezorgt jouw eigen lokale Coop-winkel de boodschappen.


Dit artikel is geschreven door Boodschappenspot.nl.

Op Boodschappenspot vind je eenvoudig de supermarkten die bij jou in de straat bezorgen.
Het aanbod groeit snel. Bekijk de site voor online supermarkten waar jij vandaag nog kan bestellen.

Picnic

Min. bestelbedrag: €25
Bezorgkosten: Geen bezorgkosten
Kosten boodschappen afhalen: Picnic heeft geen pick-up points
Waarom hier bestellen? → Geen bezorgkosten en altijd de laagste prijzen. Bestellen gaat via de prettig werkende App. Helaas is Picnic nog maar in klein deel van NL beschikbaar.

Pin It on Pinterest

Share This