New hotspot alert babe! Ben jij al bekend met Brooks in Amsterdam? Een aantal weken geleden mocht ik aanschuiven voor de Brooks Boozy Brunch (die altijd op zondag plaatsvindt) en dit was zo geslaagd: dit moest ik natuurlijk met jullie delen! En het interieur? Om door een ringetje te halen. Zal ik je snel meer vertellen over deze hotspot? Absoluut een bezoekje waard.


UITETEN OF LUNCHEN BIJ BROOKS IN AMSTERDAM

Je vindt deze hotspot aan de Beethovenstraat 43 in Amsterdam. Ideaal, want ik kon hier lekker op mijn fietsje naartoe. Wanneer je Brooks binnen stapt word je meteen vrolijk van de geweldige inrichting. De foto’s in dit artikel spreken voor zich toch? Bij lekker weer kan je natuurlijk ook heerlijk plaatsnemen op het terras. Altijd genoeg te zien op de Beethovenstraat.

Brooks Amsterdam | Brooks Boozy Brunch | Hotspot in Amsterdam

Elke zondag vindt de Brooks Boozy Brunch plaats tussen 11:00 en 16:00 uur. Elke keer staat er weer een nieuw thema centraal. Ik mocht genieten van heerlijke gezonde sapjes naast een enorm uitgebreide kaart met lekkere gerechten. Wist je trouwens dat er tijdens de Brooks Boozy Brunch ook entertainment is geregeld voor kinderen? Jij (als mommy) kan dus genieten van fijne gesprekken met je partner of vriendinnen terwijl de kinderen zich ook vermaken. Ideaal toch?

Brooks Amsterdam | Brooks Boozy Brunch | Hotspot in Amsterdam

Samen met mijn vriend genoot ik van een vegetarische burger, een sandwich met gerookte zalm (sharing is caring, right?), lekkere koffie en verfrissende gezonde sapjes en smoothies. Absoluut de moeite waard om deze hotspot binnenkort te bezoeken. Ik heb mij trouwens laten vertellen dat er elke tweede vrijdag avond van de maand een avond met live jazz muziek wordt georganiseerd. Nu ben ik mega jazz fan dus wie weet zie ik jou binnenkort daar!


Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Brooks in Amsterdam.

See you there?
Bekijk meer hotspots hier.

Pin It on Pinterest

Share This