Ga jij binnenkort op vakantie? Dan heb ik nog een hele goede en praktische tip voor jullie. Download deze 5 (oeps toch 6..) geweldige vakantie- en reis apps en je bent meteen helemaal voorbereid op je vakantie. Voortaan kan je ook mooi al die “jij bent echt verlaafd aan je telefoon” reacties wegwuiven, je bent gewoon bezig met de vakantie voorbereiding toch? Hartstikke belangrijk! 😉 


DOWNLOAD THESE REIS APPS!

Maps.me

In mijn ogen is dit dé vakantie app die je meteen moet downloaden als je op vakantie of op reis gaat. Geen gedoe meer met wifi spots opzoeken zodat jij de weg naar de volgende hotspots kan uitstippelen. Geen ruzie meer in de auto, omdat jullie al uren verdwaald rondjes aan het rijden zijn. Met deze app download je de kaart van jouw vakantiebestemming en op vakantie zelf kan jij heel makkelijk jouw weg naar het leukste strandje of restaurantje navigeren. Geen internet voor nodig!

 Uber app

 In sommige vakantie landen kan het gebruikelijk zijn dat je over de prijs van een taxiritje moet onderhandelen. Heb je hier nou totaal geen zin in of wil je voorkomen dat je door een taxi chauffeur afgezet wordt en teveel betaald? Bestel dan heel simpel een Uber. Geen gedoe met onderhandelen, geen gedoe met losgeld en je weet altijd wanneer jouw taxi stipt voor de deur staat.

Wunderlist

Deze app hoort zeker tijd tussen de meest handige reis apps. Jouw persoonlijke inpaklijst! Je maakt hem heel gemakkelijk met de Wunderlist app. Wat ook ideaal is, is dat je de lijst gewoon de volgende vakantie weer kan gebruiken en kan aanpassen. Maak er ook tijdens je vakantie gebruik van door bijvoorbeeld in de app je boodschappenlijstje samen te stellen. Zo weet je zeker dat je niks vergeet! 

Around Me

De titel zegt het al he? Wat een ontzettend handige en leuke app! Ben je opzoek naar een pinautomaat, een drogisterij of een supermarkt? Vul dit in op deze app en je krijgt meteen de beste opties bij jouw in de buurt. Natuurlijk kan je de app ook inzetten wanneer je een leuk barretje of restaurantje in de buurt zoekt.

 Duolingo

Een hele leuke app als je in een land bent waar je de taal niet spreekt. Op een speelse manier zorgt deze app ervoor dat je de taal kan leren en je jezelf dus beter verstaanbaar kan maken. Geen ongemakkelijke misverstanden meer dus!

Hyperlapse

Boy oh boy wat heb ik spijt dat ik niet van het bestaan af wist van deze app toen ik sliep op onbewoonde eilandjes in de filipijnen. Met deze app kan je namelijk timelapsevideo’s maken. De app zorgt ervoor dat het geen schokkende videobeelden worden en je dus binnen no time een heel jaloersmakende filmpje van een mooie zonsondergang of een sterrenhemel kan uploaden. Leuk!


 Wat is jouw favoriete musthave vakantie of reis apps?

Lees hier ook 5 tips hoe je ook op vakantie gezond kan blijven eten. 

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!


Volg Healthy Wanderlust op bloglovin’

Pin It on Pinterest

Share This