Opzoek naar fijne werkplekken in Amsterdam? Deze 5 tips zullen je helpen! Amsterdam heeft ontzettend veel plekken waar je kan werken on het genot van een kop koffie. Wat is jouw favoriete werkplek in Amsterdam? Aangezien ik in de mooiste stad van het land (sorry!) woon; Amsterdam heb ik natuurlijk keuze genoeg. Keuze teveel soms zelf! Inmiddels heb ik een aantal favoriete tentjes waar ik graag zit en deze wil ik vandaag graag met je delen. Nieuwsgierig naar mijn favoriete werkplekken? Lees snel verder. 


 

WAAR MOET EEN werkplek in amsterdam AAN VOLDOEN?

Okay, nu moet ik eerlijk toegeven dat ik niet snel tevreden ben. Ga maar eens met mij op vakantie een leuk eettentje uitkiezen; drama, ik blijf net zo lang doorzoeken tot ik het tentje heb gevonden met de perfecte gezellige vibe. Dit betekend dan ook wel weer dat je hieronder alleen mijn all-time-favorite werkplekken in Amsterdam zal vinden die al een strenge checklist hebben doorlopen. 

Een rustige, maar gezellige vibe, goede koffie, veel licht, vriendelijke bediening, snelle wifi, gezonde lunch opties en als het even kan wat fijne muziek op de achtergrond. Zijn er tentjes die al deze boxjes kunnen afvinken? Zeker!

HARTJE OOST

Oost is altijd al mijn favoriete deel geweest van Amsterdam dus ik ben hier dan ook regelmatig te vinden. Aan de Javastraat vind je de koffieboetiek genaamd ‘Hartje Oost’ vinden. Dit tentje straalt rust uit, maar is tegelijkertijd ook lekker levendig. Je kan hier heerlijke koffie bestellen, het eten is lekker, het personeel is super vriendelijk en de sfeer is top. Wat wil je nog meer toch? Oh, dat je daarna natuurlijk even door het leuke Oost kan wandelen!

BAR LEMPICKA

Vele van jullie zullen waarschijnlijk bekend zijn met deze bar. Je kan hier super gezellig borrelen en met hun perfecte spot op de hoek van de straat hebben ze aan beide kanten een heerlijk terras. Overdag is het hier ook met je laptop heel goed vertoeven. Tijdens de warmere zomerse dagen zit ik hier heerlijk met mijn noise cancelling koptelefoon op. Beetje koffie drinken, mensen kijken en werk verzetten. 

VOLKSHOTEL

Naar het Volkshotel kan ik bijna rollen. Ik hou van deze plek, omdat het een enorme gastvrije en creatieve uitstraling heeft. Onder de mensen die hier dagelijks zitten te werken vind je studenten, toeristen, zelfstandig ondernemers of mensen die lekker van een vrije dag aan het genieten zijn. De wifi is top en de bediening is altijd even gezellig. Tip: schuif hier op vrijdag aan zodat je de dag met een vrijdagmiddag borrel kan afsluiten op het dakterras!

HUTSPOT

Deze hotspot zal jullie vast niet verrassen in dit lijstje, maar hij hoort zeker thuis in dit rijtje. Deze plek zit niet alleen lekker dicht bij mijn huis in de buurt, het is oprecht ook een aanrader als we het hebben over fijne werkplekken in Amsterdam. Het is niet het meest rustige tentje op deze lijst, maar wel ontzettend gezellig. In je pauze kan je ook nog eens lekker even gaan snuffelen tussen alle super leuke items die ze verkopen! Gevaarlijk voor de portemonnee, dat dan weer wel.. ;-)

VINNIES

Bij Vinnies is het altijd even gezellig en knus. Het ideale aan deze spot is dat je er vanaf half 8 elke werkdag terecht kan en dus hier ook je dag meteen kan beginnen als dat je voorkeur heeft! Vinnies zit in meerdere plekken in Amsterdam dus er zit altijd wel iets bij jou in de buurt. Blijf hier ook vooral lunchen, want hun lunchkaart is echt om gelukkig van te worden. 

 


Wat is jouw favoriete werkplek in Amsterdam?
Please share them with me!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Afbeelding: https://www.shutterstock.com/ 

Pin It on Pinterest

Share This