Laat je inspireren door deze favoriete boeken op het gebied van gezond eten en gelukkig leven. Deze gezonde kookboeken en mindset boeken passen binnen elk budget en zijn absoluut een aanwinst in je boekenkast. Gezond(er) eten en het ontwikkelen van een positieve(re) mindset gaat een stuk makkelijker met een beetje hulp; deze boeken zijn daarom ideaal. Lees snel verder en schaf vandaag nog één van deze boeken aan. You will love it!


“ TOP 5 GEZONDE KOOKBOEKEN & MINDSET BOEKEN”

“IKIGAI / FRANCESC MIRALLES“

“Vind je Ikigai!”. Klinkt alleen al leuk en interessant toch? Dit laagdrempelige, interessante en inspirerende mindset boek vertelt je meer over het geheim voor een lang, gelukkig en gezond leven. Ooit gehoord van de inwoners van het eiland Okinawa? Na dit boek weet je er alles van. Dit is één van de vijf plekken op de wereld waar de oudste bewoners wonen en dit boek legt je precies uit hoe je deze manier van leven ook zelf kan toepassen. Daarnaast inspireert dit boek je op het gebied van het vinden van je “Ikigai”, jouw reden van bestaan en de enorme voldoening die dit met zich mee kan brengen. Absoluut de moeite waard om dit boek te lezen! Meer over het boek Ikigai vind je hier.

“GEZOND FASTFOOD / NORA FRENCH”

Dit gezonde kookboek moet je bestellen als je opzoek bent naar makkelijke gezonde maaltijden. Het kookboek van Nora French staat er namelijk vol mee. Leuke, gezellige en lekkere gerechten die inderdaad stuk voor stuk onder de categorie ‘gezonde fastfood’ vallen. Laten we eerlijk zijn; zorgeloos genieten van ‘fastfood’ willen we allemaal wel toch? Bestel je boek hier.

* Karakter Uitgevers B.V. * ISBN 9789045212869

“STRESS – DE PSYCHOLOGIE VAN HET OMGAAN MET DRUK / DIANE MCINTOSH & JONATHAN HOROWITZ“

Dit is een ideaal mindset boek voor iedereen die beter wil leren hoe je bepaalde stressfactoren kan begrijpen en behandelen. De technieken die je in dit boek leert kan je zeer goed toepassen op je eigen leven of dat van dierbare. Het boek is makkelijk geschreven en daardoor ook zeker voor niet professionals goed te begrijpen. “Leer onbedoelde en ongewenste gedachtenpatronen om te zetten naar krachtige psychologische oplossingen die je elke dag kunt toepassen” (bron: bol.com).
Interessant? Bestel jouw versie van dit boek hier. * Karakter Uitgevers B.V.
* ISBN 9789045212289

“7 INGREDIËNTEN VEGAN / RITA SERANO”

Dit boek is fantastisch! Regelmatig krijgen wij van jullie de vraag hoe je van wel vlees eten naar geen vlees meer eten kan gaan en ons antwoord is altijd: met een beetje hulp. Dit veganistische kookboek is absoluut een aanrader. Niet alleen is het kookboek mooi vormgeven, maar de vegan recepten zijn ook super. Van heel makkelijk tot wat lastiger, maar iedereen kan hiermee de keuken in duiken. Daarnaast passen de recepten in het gezonde kookboek van Rita Serano perfect binnen een gezonde levensstijl dus wij zeggen alleen nog; schaf hier het kookboek aan!

* Karakter Uitgevers BV. * ISBN 9789045212784

“MASTER YOUR MINDSET / MICHAEL PILARCZYK”

De gedachte waarmee Michael Pilarczyk het boek ‘Master your mindset’ heeft geschreven? Jou inspireren om je mooiste leven te leven. Het boek geeft je handvaten en tassen vol (!!) inspiratie over persoonlijke, spirituele groei en zakelijk succes te behalen en ontwikkelen. Inmiddels heb ik dit boek al twee keer gelezen en elke keer draagt het weer bij aan het ontwikkelen van de juiste resultaatgerichte en positieve mindset. Absoluut een aanrader. Lees hier meer over het boek.


Wat zijn jouw favoriete kookboeken op het moment?

Pin It on Pinterest

Share This