Wil jij binnenkort nog een weekendje of weekje weg boeken en heb je behoefte aan heerlijke rust en de natuur om je heen? Kies dan voor een Glamping vakantie! Een glam-what? Kamperen, maar dan op de luxe manier. Camping en Glamorous samengevoegd dus.


GLAMPING IN EIGEN LAND

Mocht je nog niet op de hoogte zijn van deze nieuwe manier van kamperen. Lees je snel in, want dit wil je ook. Echt waar. In eigen land, maar ook zeker in het buitenland zijn er ondertussen ontzettend veel luxe campings te vinden waar je een ontzettend mooie tent kan boeken. Hier heb je dus wel de rust van het kamperen, maar niet meer de lasten. Inderdaad, die last van midden in de nacht met een wc-rol onder je arm en een zaklamp in je hand naar het dichtstbijzijnde toiletblok lopen. Drie keer!

DE KAS INN – Hank, Nederland

Slapen in een kas? Het kan allemaal in deze luxe accommodatie van 60 vierkante meter. Volledig ingericht met moderne meubels en een unieke interieur stijl. Voorzien van twee slaapkamers, een badkamer en een keuken. Niks naar buiten dus om je bordjes af te wassen, dat kan gewoon lekker binnen. Zet in de zomer de deuren lekker open en omgeef je de hele dag in een lichte omgeving doordat het zonnetje lekker door het dak naar binnen schijnt.

FARMCAMPS DE KAMPERHOEK – Vogelwaarde, Nederland

Toch meer opzoek naar een wat knusser huisje? Kies dan bijvoorbeeld hiervoor. Deze luxe tenten vind je in Vogelwaarde, al lijkt het stiekem meer een hutje. Extra leuk, in de zogenoemde ‘badtrailer’ maak je gebruik van een privé jacuzzi. Ultiem genieten én ontspannen dus. De tent is zo ingedeeld dat ook jouw kinderen hier de grootste plezier aan kunnen beleven. Ik bedoel; welk kind wil er nou niet in dat leuke bed mét gordijntjes slapen?

Een andere leuke Nederlandse website om een keer een kijkje te nemen is Het Boeren Bed. Zij bieden ook meerdere Glamping tenten aan.


GLAMPING IN HET BUITENLAND

GLAMPING LA PRUGNOLA in Montescudaio, Italië

Zien jullie die prachtige tent hierboven? Deze tent wordt ook wel een ‘Yurt’ genoemd. Op de website bieden ze vijf verschillende ‘yurts’ aan die geschikt zijn voor 2 of 4 mensen. Ook leuk dus met het gezin! Wanneer je uit jouw tent stapt omgeef je, je in een super leuke omgeving waar je makkelijk met een autootje lekker door het Italiaanse landschap kan touren. Niet verkeerd om dit voor even ‘home sweet home’ te noemen toch?

CASA DEL MUNDO in Alicante, Spanje

Heb ik jullie al enthousiast gemaakt? Deze luxe kampeeraccommodaties bevinden zich in het prachtige binnenland van de Costa Blanca. Deze kamping is echt een klein kampeerparadijs. Super romantisch en voorzien van een heerlijk zwembad om overdag te kunnen afkoelen. Neem vooral even een kijkje op de website door op de foto te klikken.


Mocht je enthousiast zijn geworden neem dan een kijkje op de website van Glampings.
Bekijk alle REIZEN artikelen.

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This