Tijd voor mijn nieuwe favoriete lifestyle producten, interieur essentials en nieuwe food ontdekkingen! Zoals altijd heb ik weer ontzettend veel nieuwtjes met jullie te delen en daarmee hoop ik jullie natuurlijk ook weer te inspirerend om zelf leuke, lekkere en fijne items in huis te halen. Wil jij weten welke favorites deze lifestyle blogger deze maand weer heeft ontdekt? Lees snel verder. 


FAVORIETE KEUKENGEREI VAN KOOKEXPERT.NL

Waar je mij echt blij mee kan maken? Spulletjes voor in mijn huisje. Van nieuwe interieur essentials (zoals de mooie glazen van Sissy Boy of de prachtige glazen fles voor olijfolie van Hutspot) tot nieuwe spulletjes voor in mijn keuken. Onlangs ontdekte ik de nieuwe online shop www.Kookexpert.nl en hier heb ik echt even goed mijn slag geslagen. Nu vind je hier niet alleen ontzettend veel mooie keukengerei, maar kan je ook goed slagen voor pannen, servies, een keukenmachine of interieur items (zoals deze prachtige grijze schaal – foto rechts – LOVE IT!). De komende tijd zullen jullie nog meer super leuke items van deze webshop voorbij zien komen. Stiekem heb ik ook al wat items op mijn feestdagen verlanglijstje staan..

HAPPINESS PLANNER– focus on what makes you happy

Ik geloof er heilig in dat je geluk in je leven zelf kan creëren en je zelf grote invloed kan hebben op jouw geluksgevoel. Nu heb ik een nieuwe tip voor jullie! Hebben jullie wel eens gehoord van de Happiness planner? Deze planner is –de naam zegt het al– een planner voor het hele jaar die speciaal ontwikkeld is om meer geluk te creëren in jouw leven. Ik heb mijn versie voor 2018 alweer besteld! Doe je met mij mee?

NIEUWE DRANKJES

Zoals jullie weten ben ik een echte theeleut en geloof ik enorm in de geneeskrachtige werking van theekruiden, maar zo nu en dan vind ik het natuurlijk ook lekker om van een ander drankje te genieten. Mocht jij dit nou ook willen dan heb ik twee nieuwe merken die ik graag met jullie wil delen – al is het alleen al om de geweldige verpakking van één van deze merken! Zo kreeg ik twee pakketjes thuis gestuurd waar onder andere de limonade flessen van SOOF in zaten. Deze siropen geven kleur aan je kraanwater en zijn 100% natuurlijk. Mocht je dus toch zin hebben in een zoet drankje dan kan dit voor af en toe echt een uitkomst zijn!

Mocht je opzoek zijn voor een energierijk drankje voor onderweg dan kan je vast wel uit de voeten met de natuurlijke drankjes van het merk LITTLE MIRACLES. Deze organic drankjes komen in 6 verschillende smaken en zijn een combinatie van organic thee en fruit juices. De flesjes zijn al in 20 landen verkrijgbaar en nu dus ook in ons landje!

 PERFECTE APP VOOR JE MOODs

Al eerder heb ik het gehad over mijn favoriete vakantie- en reisapps en vind je ook een artikel online waarin handige zwangerschap apps besproken worden, maar vandaag wil ik jullie een aantal tips geven voor apps die kunnen bijdragen aan jouw mindset. Apps die een positieve invloed hebben op jouw rust en geluksgevoel. Zo gebruik ik al eeuwen de meditatie app van Rituals waarbij je korte en lange begeleide meditaties kan vinden – heerlijk voor jouw dagelijkse zen momentje. Daarnaast kan ik je ook zeker de app CALM aanraden die helemaal aansluit op jouw behoeftes met meditaties, muziek of sleepstories (geweldig toch!?) of de meditatie app SIMPLE HABBIT. Daarnaast heb ik een nieuwe liefde voor de TED app ontwikkelend, want echt hier kan je zoveel van leren, elke dag weer.

Pin It on Pinterest

Share This