Tijd voor de eerste FALL favorites! De herfst is weer van start gegaan in ons landje en vanaf nu kunnen we weer gaan genieten van de mooie herfstdagen. De herfst heeft natuurlijk twee kanten. De regenachtige en donkere dagen (daar worden we allemaal niet zo vrolijk van natuurlijk..), maar ook de zachte zonnige herfstdagen. Daarnaast kan ik na de lente en zomer ook altijd wel weer genieten van de gezellige avondjes in huis, kaarsjes aan en de warmte binnen opzoeken. Uiteraard heb ik weer een aantal nieuwe happy & healthy favorites om met jullie te delen. Zo komen we de donkere tijden wel weer samen door toch?


HEALTHY WANDERBOX ITEMS

Onlangs mocht ik Kim Coenen blij maken met de laatste editie van de Healthy Wanderlust Box en vandaag wil ik een aantal van deze items met jullie delen. Zonde natuurlijk om al deze favoriete producten niet nogmaals te benoemen. Zo zaten er onder andere items in van de nieuwe vegan lijn van The Bodyshop, zoals het super leuke tasje die iedereen wil hebben. Ja, echt!  Daarnaast zaten hier items in van de altijd even leuke Dille & Kamille zoals mijn favoriete zout en knoflook mix om je gerechten extra lekker te maken of de lekkere paprika poeder die ze daar verkopen. Ook allemaal leuke items om als cadeautje weg te geven! Wat vinden jullie ervan als jullie elk seizoen kans kunnen maken op de HEALTHY WANDERLUST BOX? 

TELEFOONHOESJE + KORTINGSCODE

Ik krijg veel vragen van jullie over mijn telefoon hoesje van “>iDeal of Sweden en daarom wilde ik jullie op deze manier ook nog mededelen dat jullie met de code ‘HERFST17‘ 20% code krijgen op een telefoonhoesje naar keuze. Deze maand hebben ze ook “>de nieuwe AW17/18 collectie gelanceerd waarbij er veel nieuwe leuke ontwerpen te koop zijn. Ik ben persoonlijk heel erg tevreden over de kwaliteit dus mocht je nog opzoek zijn naar een mooi hoesje dan kan ik je dit zeker aanraden.

Nieuwe producten Vivera

Altijd leuk om nieuwe producten te testen van één van mijn favoriete food merken. Voor wie nog niet bekend is met Vivera: hier haal ik wekelijks als mijn favoriete vleesvervangers vandaan én ik kan je vertellen dat deze keuze steeds lastiger wordt, want ze hebben zoveeeeel lekkers! Dit assortiment wordt nu ook nog eens uitgebreid met twee nieuwe visproducten namelijk een visburger en vissticks. Beide zijn gebaseerd op kabeljauw en 100% plantaardig op basis van tarwe (sojavrij). Ik heb ze al geprobeerd en ze zijn beide het proberen waard!

WEEKENDJE WEG

Persoonlijk vind ik het najaar dus perfect om na te denken over de zomer vakantie van volgend jaar (alvast even wegdromen over zon, zee, strand en palmbomen) of om een leuk weekendje weg te boeken. Zo kijk ik momenteel met een vriendinnetje voor een weekendje weg naar Copenhagen, maar ook weekendjes weg in Nederland vind ik dan altijd heel gezellig! Zo zag ik laatst dat Center Parcs (Waanzinnige Woensdag!) en Roompot parken weer ontzettend goede aanbiedingen hebben om gezellig huisjes te boeken. Heerlijk toch? Een huisje in een bosrijke omgeving, alles op je gemakje verkennen, wandelingen maken en s’avonds lekker binnen bij de openhaard.

Winactie The Primal Pantry + Happy Protein – DOE JE MEE?

YAY! Altijd zo leuk om winacties met jullie te mogen delen, want niks zo leuk als jullie blij kunnen maken. Een tijdje geleden ontving ik van zowel The Primal Pantry als Happy Protein een pakketje waarbij ik de nieuwe producten mocht testen. Hier was ik beide enthousiast over en daarom vind ik het extra tof dat ik dit met jullie mag delen. Door mee te doen kan je een proefpakket van The Primal Pantry winnen gevuld met ’the new seedilicious super bars’ én een proefpakket van Eiwit.nl gevuld met een aantal sachets van Happy Protein in alle verschillende smaken.

Ik geef hier in totaal twee pakketjes van weg!
Mag ik jou hier blij mee maken?

Laat hieronder achter dat je meedoet of laat een reactie achter op Instagram of op Facebook


Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This