It’s time for a new “happy & healthy” favorites! Ik heb weer een hoop nieuwe producten, merken, hotspots en ga zo maar door om met jullie te delen. Het leven is te leuk om hier maar weinig van te hebben toch? Ik vind het trouwens ook super leuk om te horen wat jullie favoriete items van het moment zijn, daar haal ik ook weer veel inspiratie uit. Laat dus vooral een berichtje achter! Zullen we maar meteen beginnen? Lees snel verder.


DAGJE ONTSPANNEN

Ik was dus nooit zo van de “dagjes sauna” he? Menig mens verklaarde mij voor gek, want het zou zo heerlijk ontspannen zijn. Oké, oké, tegen al die mensen wil ik zeggen; jullie hebben gelijk. Toen ik in het voorjaar een bezoekje bracht aan de badkledingdag van Spa Zuiver was ik al verkocht. In het lentezonnetje met mijn lief uren bubbelen in het bubbelbad en vervolgens opdrogen in de grote sauna mét openhaard (love it!) en daarom besloot ik vorige week een bezoekje te brengen aan Thermen Bussloo. Heerlijk om een dagje vrij te nemen, je telefoon achter te laten in je kluisje en een hele dag niks te ‘moeten’. Thermen heeft trouwens sinds kort een nieuwe locatie geopend in Soesterberg en een tip voor jullie: ze hebben regelmatig leuke acties!

Favoriete hotspot

Even een kleine tip voor als je in Amsterdam bent en opzoek bent naar een leuke lunch tent met hele goede koffie. Ik kan je BENJI’S op de Wibautstraat echt aanraden! Niet alleen binnen zit je heel lekker (en leuk – geweldig interieur!), maar ook met lekker weer kan je plaats nemen op het fijne terras. Het eten van de kaart is echt super lekker en voor de vegetariërs en veganisten is er genoeg keuze! Het is dus niet alleen een favoriet, omdat ik er bijna heen kan rollen vanuit mijn huisje ;-)

TIJD BESPAREN

Ligt het aan mij of lijkt het wel steeds drukker te worden? Gelukkig wel met veel leuke dingen dus ik mag niet klagen. Wat ik wel deed was een aantal manieren bedenken waarop ik tijd kon besparen. Zo ontwikkelde ik een nieuwe manier waarop ik mijn overnight oats ontbijtjes voor de hele week kon voorbereiden en bestel ik sinds een paar weken mijn boodschappen online (dankzij mij speurneus skills vaak met een goede korting!) en dit bevalt mij super goed. Mocht je dit trouwens interessant vinden dan kan je ook vandaag op Healthy Wanderlust lezen wat de 5 voordelen zijn van online je boodschappen bestellen.

Dierproefvrij – zoveel mooie merken!

Heb ik jullie al eens verteld HOE belangrijk ik het vind om hier meer op te letten? Serieus, waarom zouden allemaal lieve onschuldige diertjes pijn moeten lijden zodat wij een lekkere gezichtscrème kunnen opsmeren als het ook HEEL GOED zonder dit soort achterlijke testen kan? (Teken de petitie!) Anyway, ik heb een hele goede tip voor jullie! The Bodyshop heeft onlangs een nieuwe animal friendly lijn gelanceerd en ik ben FAN! Wil je trouwens op een hele makkelijke manier ook gaan genieten van deze producten? Doe dan mee met de winactie die NU (easy on the caplocks girl..) online staat, want je vindt ze in de nieuwe editie van de Healthy Wanderlust Box.

Telefoon hoesjes hier, telefoon hoesjes daar

Ken je dat? Dat je het soms opeens in je bol hebt als je graag iets nieuws wil hebben. Dat was dus bij mij het geval vorige week. Ik liep al weken met een kapot telefoon hoesje en toen was ik het opeens zat. Ik wilde een nieuwe en wel NU. Mijn niet kunnen kiezen ziekte zorgde er uiteindelijk voor dat ik nu drie nieuwe hoesjes heb…. Oh well, we kunnen weer een tijdje voort. Zo gaat mijn telefoon momenteen gehuld in zijn groene jasje van iDeal of Sweden. Wil jij trouwens zelf een hoesje ontwerpen? Dan kan je nu meedoen met de winactie!

Mediteren met een kaars

Ja echt! Tot een aantal weken geleden had ik hier ook nog nooit van gehoord, maar dankzij de altijd inspirerende Sanny van Sanny zoekt Geluk kwam ik hiermee in aanraking. Rituals bracht dit bij haar onder de aandacht en dat is natuurlijk ook niet heel gek gezien de ruime collectie aan heerlijke kaarsen. Hoe het precies werkt? Meditatie met een kaars is een oefening om je concentratie te verbeteren en het kan voor een diepe vorm van meditatie zorgen. Hierbij focus je, je op de vlam van de kaars, ademt diep en uit en je probeert enkel en alleen je aandacht te laten uitgaan naar de kaars. Het kan in het begin best even lastig zijn om je ogen te blijven focussen op de kaars, maar oefening baart kunst. Deze oefening kan ontzettend ontspannend zijn dus probeer dit eens als jouw self-care momentje van de dag. 


De favoriete van de maand JUNI gemist? Lees het hier terug.

Met de code ‘NL20’ krijg je trouwens 20% op jouw bestelling bij iDeal of Sweden.

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This