Hi lieve allemaal, hebben jullie genoten van de afgelopen feestdagen? Ik hoop dat jullie allemaal een leuke tijd hebben gehad en jullie vol nieuwe energie straks het nieuwe jaar in knallen. Vandaag heb ik een tip voor jullie waar ik zelf best enthousiast van word. Een tip die perfect past bij deze december drukte, want het help je namelijk tot rust te komen. Op een hele makkelijke manier.. 

DECEMBER DRUKTE – KEN JIJ STORYTEL AL?

Een tijdje geleden zei een vriendin tegen mij “Je zou eens wat meer moeten lezen Meer!”. Dit was namelijk één van haar tips om meer tot rust te komen. Even wat lezen voor het slapen gaan. Nu wil ik dit al ontzettend lang, maar ik kan hier simpelweg niet het geduld voor opbrengen. Gevalletje van altijd productief willen zijn. Fout, fout, fout, want het is juist zo belangrijk om je lichaam en mindset tot rust te laten komen.

Waarom ik dus nou zelf zo enthousiast ben over deze tip? Ik gebruik sinds een tijdje Storytel. Handig lieve mensen! Ken je Storytel al? Of heb je wel eens gehoord van audioboeken? Dan weet je waarschijnlijk wel wat ik bedoel.

Storytel bied jou (en mij!) de mogelijkheid om te kiezen uit duizenden audioboeken die je kan beluisteren wanneer je maar wilt. Zo luister ik nu dus naar verhalen tijdens het koken of in bed vlak voor het slapen gaan, maar je kan natuurlijk ook makkelijk luisteren naar jouw favoriete boek tijdens het reizen of wanneer je lang bij de tandarts moet wachten. Het lijkt net alsof je duizenden boeken hebt opgeslagen op je mobiel, zo makkelijk is het in het gebruik.

Het luisteren naar een audioboek is echt een aanrader en als je het mij vraagt is dit ook een heel goed self-care momentje. We weten inmiddels hoe belangrijk dit is toch? 😉 

SUPER AANBIEDING!

Storytel heeft voor mij een speciale code vrijgesteld zodat ik jullie ook blij kan maken en zodat jullie kennis kunnen maken met deze manier van boeken lezen. Kan je meteen even kijken of het bij jou past! Met deze unieke Healthy Wanderlust code kan je een maand lang voor slechts 0,99 cent onbeperkt audioboeken beluisteren en lekker rondsnuffelen natuurlijk tussen de eindeloze titels.

Nu ben ik wel benieuwd.. 
Luister jij wel eens audioboeken en zo ja, wat is je favoriete boek?! 

Pin It on Pinterest

Share This