Heb jij zin om dit weekend ergens lekker te brunchen? Sla dan zeker de Sunday Boozy Brunch van restaurant Persijn in Amsterdam niet. Dit moderne restaurant kan je vinden op de begane grond van het QO Hotel. Vorige week werd ik uitgenodigd om de Sundays Boozy Brunch te testen en ik was echt blij verrast. Je kan kiezen voor een alcoholische brunch of voor een alcohol vrije versie. Het eten was niet alleen lekker, maar ook het restaurant is een prachtige en gezellig plek (met een heel mooi interieur) om een paar uur plaats te nemen. Lees je mee?


BRUNCHEN BIJ RESTAURANT PERSIJN

Brunchen op zondag is zo’n gezellig concept. Je start de zondag lekker rustig en neemt vervolgens plaats met jouw vriendinnen, familie of liefde om te genieten van meerdere lekkere gerechtjes en drankjes. Gezellig bijkletsen en genieten van lekker eten. Klinkt goed toch? Bij restaurant Persijn in Amsterdam kan je op de 1e zondag van de maand terecht voor de Sunday Boozy Brunch. Je betaalt een eenmalig bedrag en kan vervolgens tussen 12:00 en 15:00 zoveel drankjes en gerechten van de kaart bestellen als jij op kan. Grenzeloos genieten noemen ze dat volgens mij ;-)

Restaurant Persijn | Sunday Boozy Brunch | Healthy Wanderlust

Tijdens ons bezoek aan restaurant Persijn proefde wij van de pannenkoeken, gegrilde aubergine, worteltaart en granola. Stuk voor stuk gerechten die ik jou ook zou aanraden. Neem hier een kijkje als je alvast wilt kijken wat er tijdens de Sunday Boozy Brunch geserveerd wordt. Er staan zoals je kan zien ook verschillende lekkere cocktails op het menu om jouw Boozy Brunch compleet te maken. Geen zin om alcohol te drinken? Ook dit is geen probleem. Sluit de brunch ook vooral af met een grote kop thee of koffie.


Wil je meer lezen over restaurant Persijn? Neem dan een kijkje op de website. 

Bekijk hier alle andere hotspots.

Pin It on Pinterest

Share This