Wie mij volgt op Instagram weet wellicht wel dat ik groot liefhebber ben van het merk Rituals. Grote kans dat wij deze liefde delen. Laatst kreeg ik de vraag wat mijn favoriete dierproefvrije merken zijn en dat leek mij het juiste moment om een Rituals review te schrijven. Dit merk en deze heerlijke producten horen namelijk zeker in dit lijstje thuis. Dit artikel is overigens niet gesponsord en geheel gebaseerd op mijn eigen mening en ervaringen. Waarom ik juist zo fan ben van de nieuwe ‘The rituals of Namasté‘ skincare lijn? Lees nu snel de rest van deze Rituals review. 


RITUALS REVIEW – DIERPROEFVRIJE LICHAAMSVERZORGING

Rituals staat voor, zoals de naam al doet vermoeden, rituelen. Voor de kleine momentjes die we elke dag makkelijk over het hoofd zien. Rituals wil jou helpen deze momenten weer bewust te beleven, een stapje terug te doen en meer te genieten. Rust, geluk en goed zorgen voor jezelf. Zelfliefde is een onderdeel van hun missie en daar kan ik mij natuurlijk alleen maar bij aansluiten.

“We’re not here to sell you beauty, we are here to make you feel good.”

RITUALS.

1. De producten zijn dierproefvrij

Een enorm pluspunt aan de producten van Rituals vind ik dat de producten dierproefvrij zijn. Zo kan je ongeremd genieten van de verschillende lijnen zonder dat je, je druk hoeft te maken dat andere (dieren dus) hiervoor hebben moeten lijden.

2. Verschillende lijnen voor elke behoefte

Dat doen ze goed he, bij Rituals? De vele verschillende lijnen en producten sluiten haarfijn aan bij de verschillende behoeftes die jij kan ervaren. Producten die jou helpen om tot rust te komen of juist om jou te voorzien van meer energie. Door de verschillende producten dagelijks te gebruiken creer je zelf-liefde momentjes waarbij je stil staat bij de zorg voor jezelf.

3. De zonnebrand producten

Wellicht wist jij dit nog niet, maar Rituals beschikt ook over zonbescherming producten. Zo nam ik laatst onder andere de gezichtscreme met SPF 50 mee naar Bali en dit product is mij zo ontzettend goed bevallen. Dit moest ik natuurlijk met jullie delen! Deze creme trekt snel in, ruikt mega lekker en is niet plakkerig. Ik herhaal: niet plakkerig. Probeer het zelf zou ik zeggen.

Rituals review | Dierproefvrije lichaamsverzorging | Healthy Wanderlust

4. The Rituals of Namasté skincare lijn.

Deze relatief nieuwe skincare lijn staat voor de schoonheid en verzorging van jou en de wereld om jouw heen. Deze lijn is namelijk compleet vegan. Alle producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten die op een verantwoorde wijze verkregen zijn. Sta jij er wel eens bewust bij stil wat je precies op jouw huid smeert en waar dit product vandaan komt? Met The rituals of Namasté skincare lijn weet je dat het goed zit.


Vond je deze Rituals review nuttig?

Combineer jouw zelf-liefde moment met een heerlijke kop Simplici-Tea thee.

Pin It on Pinterest

Share This