Ben jij ook zo’n fan van de heerlijke producten van het merk Rituals? High five sister! Dit was ook de reden dat ik vorige week de Rituals Urban Spa (Utrechtsestraat 84, Amsterdam) binnen stapte. Nu hoor ik je wellicht denken: “een spa?”. Ik wist dus tot kort geleden ook niet dat de Rituals meerdere eigen spas heeft waar je heerlijke treatments kan boeken. Ik stapte dan ook enthousiast de drempel over, want ik had een “warming and energizing treatment” van 60 minuten geboekt. Even een moment voor mezelf. Ook een leuk idee: boek een nachtje Amsterdam voor jezelf en combineer dit met een bezoek aan de spa. Je gooit wat kleding in je koffer en maakt er lekker een uitje voor jezelf van, hier kun je eenvoudig een klein koffertje kopen. Tijdens deze koudere tijd van het jaar vond ik het idee van een massage met warme schelpen ook heel erg fijn klinken. Waarom een bezoekje aan de Urban Spa echt een bezoekje waard is? Ik neem je mee.


RITUALS URBAN SPA TREATMENT MET DE PRODUCTEN VAN THE RITUAL OF YALDA LIJN

Voor het boeken van een massage of andere ontspannen treatments ben ik persoonlijk best wel kieskeurig. Ik let op het interieur, de reviews online, hoe hygiënisch een massage salon op het eerste gezicht overkomt en hoe je wordt ontvangen. Toen ik door Rituals werd uitgenodigd om een treatment bij hun in de spa te boeken wist ik eigenlijk meteen al wel dat het goed zou zitten. Toch wilde ik jullie een eerlijke review geven dus ben ik ook hier kritisch geweest. Het interieur in de Rituals Urban Spa is prachtig. Modern, maar rustgevend. Dit kan je ook zien op de foto’s hieronder. Zowel de massage ruimte als de rest van de spa was erg netjes. De Rituals producten staat mooi uitgestalt en er branden fijn ruikende kaarsjes. Je wordt tevens ontvangen met een heerlijk kopje thee en daar mag je (als je hier zin in hebt) de treatment ook rustig mee afsluiten. Klinkt goed toch? Rituals Urban Spa Amsterdam

HOE VOND IK DE WARMING AND ENERGIZING TREATMENT?

In één woord? Fijn. Heel erg fijn. Wat ik ontzettend prettig vond was dat de massage stoel verwarmt was. In het verleden heb ik het namelijk wel vaker koud gehad tijdens een massage. Je huid is vochtig en je hebt geen kleren aan om je warm te houden. Voor het grootste deel van de warming and energizing treatment lag je bedenkt onder een grote warm laken, maar ook zonder het laken op mijn lichaam werd ik dus door de stoelverwarming warm gehouden.

Warming and Energizing treatment (60 minuten)

De ultieme relaxmassage voor je gehele lichaam. Met de beste technieken uit het Oosten brengt deze massage je lichaam en geest tot rust. * Intensiteit massage van licht (+) naar stevig (+++)

Tijdens de gehele treatment stond er fijne rustgevende muziek aan. Dit werd afgewisseld met natuur geluiden. Dit vind ik persoonlijk altijd heel erg fijn voor een rustgevend gevoel. De vakantie vibe, I guess ;-). De massage werd uiterst professioneel gegeven en er werd regelmatig gecheckt of alles naar wens was. Mocht je het een keer willen proberen dan kan ik je de massage met warme schelpen absoluut aanraden. Ik weet door deze massage (ervaring) dat ik veel meer geniet van zachte rustgevende massages dan de massages die meer gericht zijn op het losmaken van de spieren. Rituals Urban Spa Amsterdam

OOK LEUK ALS CADEAU TIJDENS DE FEESTDAGEN

In het artikel “10 cadeautips voor de feestdagen” beschreef ik al eerder dat een treatment of de producten van Rituals mij persoonlijk ook een leuk cadeau (voor tijdens de feestdagen) lijkt. Geef de producten mooi ingepakt als cadeau of boek een fijne treatment voor je vriendin, moeder, zus, beste maatje etc. Hier kan je zien welke treatment je allemaal kan boeken.

Ben jij wel eens in de Rituals Urban Spa geweest?

*Dit artikel is in samenwerking geschreven met Eminent.

Pin It on Pinterest

Share This