Opzoek naar hotspots in Lissabon. Hier ben je aan het juiste adres! Deze leuke ontbijt adresjes zijn absoluut de moeite waard en zullen je stedentrip naar Lissabon nog leuker én lekkerder maken. Lissabon is een geweldige stad en je kan jezelf hier ook heel goed vermaken als je van lekker eten houdt. Jij en ik hebben dat dan ook met elkaar gemeen. Benieuwd naar mijn tips voor Lissabon en 5 favoriete ontbijt hotspots in Lissabon, Portugal? Lees snel verder and take notes babe!


TIPS VOOR LISSABON: LEKKER ETEN BIJ DEZE HOTSPOTS

Wat doen we tijdens een stedentrip meestal veel? Eten, drinken en lopen. Naast de leukste bezienswaardigheden in Lissabon deel ik heel graag 5 restaurants en cafe’s met je waar je heerlijk goed en gezellig kan eten. Tip: bekijk de vakantiewoningen in Lissabon van Belvilla, want er zitten veel mooie accommodaties tussen!

Een weekendje weg naar Lissabon vliegt voorbij. Zorg dat je deze tips voor Lissabon dus noteert! Er is zoveel te zien en te beleven, maar ook zoveel te proeven. Gezellige terrasjes vind je in deze stad genoeg. Na het wandelen kan je heerlijk neerploffen in een stoeltje in de zon om te genieten van alle verschillende mensen die langslopen. Dat brengt mij meteen tot mijn eerste tip.

Tips voor Lissabon | 5 x ontbijt hotspots in Lissabon

1. KOFFIE DRINKEN IN LISSABON

Hoewel er in deze stad meer dan genoeg cafétjes zijn waar je een kop koffie kan drinken wil ik je toch een andere tip geven. Op elk pleintje vind je een kiosk waar je (vaak voor niet veel geld) verschillende drankjes kan kopen. Je drinkt hier vaak hele goede koffie en wat is er nou romantischer en authentieker dan genieten van je koffie midden op een oud en sfeervol plein in de stad?

2. ONTBIJT BIJ CAFE HELLO KIRSTOF

Dit café straalt rust uit en serveert heerlijke ontbijtjes. De Scandinavische inrichting en de rustgevende sfeer maakt dit een hele fijne ontbijt hotspots om de dag in Lissabon te beginnen. Naast toeristen zitten hier ook veen locals te werken met hun laptop. Een geliefde hotspots dus voor iedereen.

3. SMOOTHIES EN SAPJES BIJ YAO

Geen zin om veel tijd kwijt te zijn voor je ontbijt? Haal dan je ontbijt bij YAO. Hier kan je zelf je smoothie samenstellen of kiezen uit één van de vaste smoothie recepten. Daarnaast vind je hier gezonde sapjes (die op dat moment worden klaargemaakt), gezonde snacks (zoals energy bliss balls) en nog veel meer. Natuurlijk ook heel lekker als verfrissende snack voor tussendoor.

” We take photo’s as a return tickets to moments otherwise gone. “

4. DEAR BREAKFAST

Deze hotspot zit vlak naast Hello Kirstkof dus wanneer hier geen plaats is (want: populair!) dan kan je altijd nog een stukje doorlopen. Deze plek is geheel Instagram waardig dus wanneer je graag gebruik wil maken van mooie gerechten en een mooi interieur dan moet je hier absoluut heen. Neem hier een kijkje en je weet precies wat ik bedoel. Het eten is heerlijk en de koffie misschien nog wel lekkerder! YAO zit hier trouwens ook in de buurt.

5. EIGHT THE HEALTH LOUNGE

Deze hotspot ontdekte wij helaas pas op de laatste dag. Helaas, want anders was ik hier elke dag naartoe gegaan. Ze hebben hier zoveel lekkere dingen! En als je net zoveel houdt van gezond eten als ik dan word jij hier zeker weten ook erg gelukkig van. Versgeperste sapjes, smoothies, smoothie bowls, rijk belegde broodjes en salades. Je vindt hier overigens ook hele lekkere soy latte en veel meer bijzondere drankjes. Neem op de website alvast een kijkje!

Doe hier nog meer REIZEN EN VAKANTIE inspiratie op.

Pin It on Pinterest

Share This