Ahhh.. die dagen. Die dagen waarop je energielevel zo laag is dat je niet zo productief kan zijn als je graag zou willen zijn. No worries, wees niet te streng voor jezelf, want deze dagen kennen we allemaal. Het goede nieuws is dat er een aantal simpele trucjes zijn voor meer energie (zonder koffie!). Deze tips zijn ook zeer geschikt tegen vermoeidheid. Wil jij meer energie gedurende de dag? Pas deze 4 tips voor meer energie toe.


TIPS VOOR MEER ENERGIE (ZONDER KOFFIE!)

1. Drink een kop Simplici-Tea thee – SHINE of GREEN POWER.

Deze kruidenthee blends zorgen ervoor dat jij jouw lichaam aanvult met meer energie en tegelijkertijd ondersteun je jouw immuunsysteem. De gezonde kruiden hebben superpowers en dat is misschien precies wat je nodig hebt op deze dagen. De SHINE blend helpt jou rustig wakker te worden en stoomt je klaar voor een nieuwe dag. Rise and shine! It’s in the name.. you see?  Zorg ervoor dat je genoeg water of thee drinkt gedurende de dag, want wanneer jouw lichaam niet genoeg gehydrateerd is kan dat ook een reden zijn waarom je zo moe bent.

2. Was je handen of spat wat koud water in je gezicht.

Het kan erg verfrissend zijn om je polsen onder een koude kraan te houden en dit geeft je een directe energie boost. Wat koud water in je gezicht spatten heeft hetzelfde effect, maar voor de dagen dat je geen waterproof mascara draagt kan je misschien beter kiezen voor de eerste optie. Beide opties hebben hetzelfde effect!

3. Haal een frisse neus

Kom in beweging en maak een korte wandeling. Deze wandeling is nog effectiever voor je energielevel wanneer je deze buiten maakt, omdat je dan ook een lekkere frisse neus kan halen. Hierdoor ervaar je ook het gevoel van meer zuurstof (haal een paar keer diep adem) waardoor je weer helderder kan nadenken. Door te bewegen komt je lichaam in de actie modus waardoor je, je automatisch meer wakker en alert zal voelen. Weetje wat de meest effectieve en snelle manier is voor meer energie? Zet je favoriete muziek op and… dance your but off!

4. Luister naar je lichaam

Als jij je de laatste tijd niet zo goed voelt of een tekort hebt aan energie dan kan dit ook een manier zijn van jouw lichaam om je te vertellen dat je even wat rustiger aan moet doen. Rust momentjes inplannen om bij te tanken. Plan daarom wat self-care momentjes in en zorg ervoor dat je tijd voor jezelf vrij maken een prioriteit maakt. Weetje wat ook kan helpen? Een korte powernap doen. Een dutje van 15 minuten kan zelfs al veel verschil maken!

Pin It on Pinterest

Share This