Heb jij de lekkere kruiden van Green Gypsy Spices al eens geprobeerd? Dit merk staat bekend om zijn kleurige potjes gevuld met verschillende gezondere kruiden die je in veel verschillende gerechten kan verwerken. Hieronder vind je een overzicht van onze favoriete lekkere recepten waar we de kruiden in verwerkt hebben. Ben je benieuwd? Neem dan vooral even een kijkje op de website en laat mij vooral weten welke potjes jij besteld hebt! Volop genieten, maar dan net even wat gezonder.

IK BEN FAN VAN.. GREEN GYPSY SPICES!

En zoals jullie weten deel ik heel graag met jullie wat mijn favoriete healthy items van het moment zijn. Om het delen hiervan nog leuker te maken kan ik jullie vandaag blij maken met een bijbehorende winactie! Hoe leuk is dat? Mijn favoriete kruiden zijn overigens de Pumpkin Spice kruiden en de Speculaaskruiden.

Ik mag mijzelf één van de gelukkige personen noemen die zichzelf ambassadeur mag noemen van het geweldige merk ‘Green Gypsy Spices’. Heb jij wel eens van dit merk gehoord én nog belangrijker: heb je al kennis gemaakt met de vele gezondere kruidenmixen die zij aanbieden? Door gebruik te maken van deze kruiden wordt bakken en koken veel leuker, want je geeft heel makkelijk heerlijke smaken aan jouw gerechten. Met deze kruiden in je keukenkastje hoef je dus helemaal geen keukenprinses te zijn.. Ideaal toch? 😉

HEALTHY WANDERLUST RECEPTEN WAAR DE GREEN GYPSY KRUIDEN PERFECT BIJ PASSEN

Om ervoor te zorgen dat jij als lucky winner (fingers) crossed meteen aan de slag kan heb ik een aantal van mijn favoriete recepten op een rijtje gezet waar jij jouw Chai Tea mix en Speculaas mix goed in kan verwerken.

De winactie is inmiddels gesloten.


Wil je weten welke kruidenmix mijn favoriet is om mee te koken?
KLIK DAN HIER!

Pin It on Pinterest

Share This