Magnificence
meditatie bundel

Al  ruim 600+ anderen gingen je voor

 

Magnificence
meditatie bundel

Al  ruim 600+ anderen gingen je voor

Jouw praktische en magische tool om jezelf, het onderbewuste deel van je brein, zeer effectief en liefdevol te herprogrammeren, zodat je jouw eigen magnificence en die van jouw toekomst bewust activeert.

Terwijl je jouw energie afstemt op de frequentie van jouw verlangens en dromen, waardoor je dit met meer gemak creëert én naar je toetrekt. 

Hoe zou het voor je zijn als..

Je weet hoe je met gemak van innerlijke weerstand weer naar volledige vertrouwen in jezelf, het leven en jouw dromen switcht?

Je niet meer beperkt te voelen (door twijfels of angst), maar een fijne flow in het leven en jouw carrière te ervaren? Het stroomt en jij beweegt daarop mee. 

Je een ultiem gevoel van vrijheid ervaart, in je hoofd en het dagelijks leven. 

☼ Je belemmerende overtuigingen liefdevol kan loslaten, waardoor je ruimte creëert voor je eigen authentieke grootsheid én dat van jouw gewenste toekomst?

Magnificence:

grootsheid, straling, pracht, rijkdom, volledige potentie.

De Magnificence meditatie bundel zorgt ervoor dat je manier van denken, je gevoel én energie shift van:

Twijfelen en piekeren naar rust en vertrouwen, om jouw pad te bewandelen.

Innerlijke weerstand naar een ultiem gevoel van vrijheid en flow.

Negatieve gedachtes en negatief zelfbeeld naar een positieve mindset over jezelf, het leven en jouw toekomst.

Van onbewust manifesteren wat je juist niet wilt naar met gemak je behoeftes en dromen naar je toetrekken en dus manifesteren.  

Eline manifesteerde haar nieuwe droombaan en staat op het punt om een prachtige reis te gaan maken! Ze schreef mij dit:

“Maar sinds jouw hypnoses, meditaties e.d. durf ik veel beter uit te gaan van mijn eigen kracht. Resultaat: ik ging niet twijfelen aan mezelf en wilde de juiste keuze maken voor mezelf. En niet om anderen tevreden te stellen, ten koste van mezelf. Het lukte me dus daarna weer volledig in mijn kracht te staan en niet te vervallen in oude patronen.” 

Je brein werkt altijd vóór jou, maar onbewust voeden we het vaak met de INPUT die helemaal niet aansluit bij hoe we het leven juist wél willen ervaren en wat we graag (meer) willen manifesteren. 

Wist je dat jouw brein bestaat uit een bewust en onbewust deel?

Voor slechts 5% van de tijd gebruik je jouw bewustzijn, verder word jij volledig op de automatische piloot (onbewust) aangestuurd door je onderbewustzijn, de huidige programmering van je brein.

Deze programmering, en jouw onbewuste geloofsovertuigingen & patronen, bepaalt het leven dat jij voor jezelf creëert en wat je manifesteert.

Veel mensen beleven hun gehele leven op die automatische piloot, terwijl ze zich afvragen waarom ze toch steeds hetzelfde (niet gewenste) in hun leven blijven ervaren of waardoor het hun niet lukt om hun dromen en behoeftes te vervullen.

Vanuit deze programmering ontstaan de blokkades die ons enorm belemmeren (en klein houden) in de vorm van angsten (voor de mening van anderen), twijfels, onzekerheid of de negatieve relatie die we met onszelf hebben. Het beïnvloed je gevoel en gedrag op een niet gewenste manier. 

Tot je gaat samenwerken met deze natuurlijke werking en het onderbewustzijn van je brein.

We weten (vanuit de wetenschap) inmiddels hoe we letterlijk met onze gedachtes en emoties onze huidige realiteit creëren en manifesteren. Én hoe we dit vóór ons kunnen laten werken. 

En het goede nieuws is: jij hebt daar compleet de controle over én je kan vandaag (ja, echt vandaag) al de gewenste transformatie in gang zetten.

Het brein leert door herhaling, associatie en visualisatie en deze transformatie is het meest effectief en duurzaam, wanneer je in verbinding staat met je onderbewustzijn.

Dit is precies waar de meditatie bundel voor zal zorgen.

Een keer op keer magische ervaring, waarmee je jezelf niet enkel energetisch afstemt op de frequentie van vertrouwen en jouw gewenste leven, maar je ook op neurologisch niveau her programmeert wat je niet langer dient.  

Laat de natuurlijke werking van je brein vóór je werken en activeer jouw innerlijke magnificence, terwijl je jouw energie afstemt op de frequentie van jouw dromen en verlangens.

Zo ervaren anderen mijn hypnotische meditaties:

Het is de kunst om jouw eigen magnificence en die van jouw toekomst te activeren, zodat je het ook écht kunt gaan leven.

Bestel de Magnificence meditatie bundel:
En ontvang de bundel direct in je inbox.

De meditatie bundel bevat:

The Magnificence You (30. min): een krachtige verdiepende hypnotische meditatie om jezelf neurologisch te herprogrammeren voor meer (zelf)vertrouwen en innerlijke vrijheid, om jouw authentieke magnificence bewust te activeren.

Twee kortere meditaties: The Magnificence Heart & The Magnificence Walk (beide 17. min) die je op dagelijkse basis kan gebruiken om jezelf neurologisch en energetisch af te stemmen op de frequentie van jouw dromen en verlangens.

The Magnificence Heart verterkt je intuïtie en zelfvertrouwen, activiteit hartcoherence en hersteld de verbinding tussen je hoofd en hart, waardoor o.a. het zelfhelend vermogen van je lichaam de ruimte krijgt.

The Magnificence Walk is een wandelmeditatie, waardoor je letterlijk in de schoenen energie stapt van de Magnificence versie van jou. Het helpt je dit positieve en krachtige gevoel van binnen dagelijks bewust vast te houden!

Een uitgebreide digitale guide die je helpt om de meditaties persoonlijk te maken en af te stemmen op jouw behoeftes en dromen. En om te ontdekken (en helen) wat er haaks staat op wat je juist wél wilt en wat jouw magnificence nu mogelijk nog blokkeert. Daarnaast lees je ook meer over de wetenschappelijke kennis over het gebruiken van meditatie als transformatie tool en het werken met je onderbewustzijn.

* Als je je aanmeld ontvang je de bundel direct in je inbox. 

Als jij transformeert, transformeert jouw buitenwereld met je mee.

Mooi mens, wat leuk om je op deze pagina te zien!

Mijn naam is Merel, transformatiecoach, hypnotherapeut en auteur van het boek Self Love Talk (5e druk). Ik ben gespecialiseerd in het transformeren van jouw binnenwereld, zodat er vanuit deze nieuw input ook een nieuwe outcome in jouw buitenwereld kan ontstaan.

De vraag ‘kan je met je gedachtes je gewenste leven creëren?’ hield mij jarenlang bezig.

In 2012 studeerde ik af als pedagoog en met een rugzak vol ambitie en doorzettingsvermogen liep ik een jaar later volledig tegen de muur aan, waardoor ik op jonge leeftijd bijna met een burn-out thuis kwam te zitten. Ik was het plezier en de verbinding met mezelf even helemaal verloren.

Het moest anders.

Ik zocht hulp en ontdekte het antwoord op die ene vraag: Ja, dat kan. Ik had met mijn gedachtes, en onbewuste binnenwereld, namelijk ook de niet gewenste realiteit gecreëerd die ik op dat moment ervaarde. Ik was mij er simpelweg totaal niet van bewust hoe groot het effect van mijn gedachtes en geloofsovertuigingen hadden op hoe ik het leven ervaarde.

Ik investeerde jarenlang in seminars, coaching en las honderden mindset boeken. Uiteindelijk besloot ik mezelf ook tot hypnotherapeut te laten opleiden.  

Waarom? Omdat ik niet langer om de (wetenschappelijk bewezen) kracht van het onderbewuste deel van ons brein heen kon. Het is dé programmering die bepaalt wat we geloven, denken, voelen en doen. Het resultaat? Het leven dat we vandaag ervaren.

En die natuurlijke werking van je brein die kan (onbewust) onwijs tegen je werken, maar met de juiste kennis én tools kan dit juist ook vóór jou, je gewenste toekomst, je dromen en (nu nog onvervulde) behoeftes werken.

Mooi mens, ik hoop dat je geniet van de Magnificence meditatie bundel. Die jou zal helpen om op neurologisch niveau te herprogrammeren wat je niet langer dient, terwijl je je op energetisch niveau afstemt op de frequentie van jouw verlangens en dromen (en je ze met gemak sneller naar je toe zal trekken).

Inmiddels hebben afgelopen jaar al ruim 680+ mensen mijn hypnotische meditaties en sessies ervaren en nu is dit ook los beschikbaar voor jou.

Liefs, Merel

Belemmerende denkpatronen, hoe diep ze ook zijn, kunnen ook weer vervagen. Zo herprogrammeer je jouw brein, zodat deze programmering wél aansluit bij hoe je het leven wilt ervaren. 

Zo ervaren anderen mijn hypnotische meditaties:

Pin It on Pinterest

Share This