Gratis Masterclass
Dinsdag 4 oktober 2022 | 20:00 uur

Van dromen naar realiteit:
Manifesteer je droomleven

De 4 essentiële elementen die jouw manifestatie kracht zullen versterken, zodat jouw verlangens en dromen met veel meer gemak, plezier en vertrouwen zich in jouw leven zullen manifesteren. Want alles waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou.

In deze GRATIS masterclass ga je leren

✓ Wat er nu voor zorgt dat je onbewust manifesteert wat je juist niet wilt ervaren en hoe je dit krachtig doorbreekt. Het resultaat? Mega sterke manifestatie kracht!

✓ Waarom zelfliefde de sleutel is tot het manifesteren van je droomleven en hoe je ervoor zorgt dat dit de drijvende kracht wordt in jouw leven i.p.v. de onzekerheid en angst die je misschien wel geregeld voelt.

✓ Wat ervoor nodig is om een neurologische en energetische match te worden met alles waar jij naar verlangt, zodat dit zich vanuit en met meer gemak, plezier en vertrouwen zal manifesteren.

✓ Hoe je manifestatie tools, zoals een vision board, wél vóór je kan gaan laten werken. Ik vertel je ook waarom dit twee jaar lang niet voor mij werkte, zodat jij dit met gemak anders kan gaan ervaren!

Hi, ik ben Merel

In 2012 studeerde ik af als pedagoog en inmiddels ben ik werkzaam als gecertificeerd transformatiecoach, hypnotherapeut en breathwork practitioner i.o.. Daarnaast ben ik auteur van het boek Self Love Talk (5e druk!), mijn tweede boek ligt in het voorjaar van 2023 in de winkels en podcast host (430.000+ luisteraars). Ik help vrouwen om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren en hoe zij vanuit deze basis hun droomleven kunnen manifesteren. In 2022 heb ik hier honderden mensen in mogen begeleiden.

Ik geloof dat alles start bij jezelf en vanuit jezelf en dat zelfliefde de juiste basis is voor het leven van een gelukkig en liefdevol leven. Een manier van leven waar je van geniet, meer zelfvertrouwen voelt, waar je echt jezelf kan zijn en waarin je prioriteit durft te geven aan je eigen welzijn, verlangens en dromen.

Jij voelt misschien ook wel dat er zoveel meer uit jezelf en het leven valt te halen, maar je moet hier wel ruimte voor vrij maken.

Jij bent de creator van je eigen leven en zelfliefde is dé sleutel tot het manifesteren van dit droomleven. Hier help ik je met zoveel liefde bij!

Het is mijn missie om jou te inspireren en begeleiden om prioriteit te geven aan je eigen geluk, gezondheid en persoonlijke groei. Lees hier meer over mij en ik zie je graag terug bij de masterclass: van Dromen naar Realiteit.

Pin It on Pinterest

Share This