IN DE PERS

In oktober 2020 was ik te gast bij Giel Beelen in zijn podcast genaamd Kukuru. Een super fijn, open en hopelijk voor jou als luisteraar ook inspirerend gesprek over zelfliefde. “De website Healthy Wanderlust is een inspiratiebron op het gebied van vrouw zijn, zelfliefde, selfcare, gezondheid en geluk. Met veel plezier heeft ook deze man haar boek ‘Self love talk’ verslonden. En toen ik laatst ook een webinar van haar volgde, wist ik het zeker; zij kan top zijn om over dit onderwerp te praten. En gelukkig wilde ze komen!”

Giel Beelen - Kukuru

Door Fleur Osté werd ik geïnterviewd voor een mooi artikel in Women’s Health: zo creëer je een goed gevoel van eigenwaarde. Merel Teunis weet hier alles van. Als ervaringsdeskundige en pedagoog heeft zij zich de wereld van zelfliefde eigen gemaakt. Merel ziet zelfliefde als de basis voor een gelukkiger leven.” Lees hier het hele artikel inclusief tips. 

Women's Health

Voor de rubriek ‘Body, Mind & Soul’ werd ik geïnterviewd door Happinez: “Ik geloof ook dat die diepe verbondenheid gelukkig maakt. Een liefdevolle verbinding met jezelf is daarbij cruciaal. Daarin speelt zelfcompassie een grote rol. Zelfliefde is geen eindstation, het is iets waar je constant, bewust en onbewust mee bezig bent. De eerste stap naar zelfcompassie is vaker stilstaan bij jezelf, bij wat gezond is voor jóu. Liefde voor jezelf, en liefdevol omgaan met je lijf en uiterlijk, maakt dat je minder stressvol leeft, creatiever bent en beter met teleurstellingen om kan gaan. En het vergroot de weerbaarheid. Uiteindelijk word je er een gelukkiger mens van.”

Happinez

Voor de rubriek ‘I LOVE ME’ werd ik als zelfliefde expert door de Viva geïnterviewd: “Het is allemaal niet verloren, dat vindt ook Merel Teunis. Als je meer van jezelf wilt leren houden, moet je vooral vaker stil staan bij wat jij wilt, vindt ze. ‘In onze huidige maatschappij gaat alles zo snel,’ zegt Merel. ‘We hebben veel ballen hoog te houden, en daardoor is het makkelijk om jezelf af en toe te vergeten.”

Viva

Voor het mindful ondernemen en self-investment issue van het The Glow-Getter Magazine werd ik geintevrviewd over mijn kijk op de combinatie tussen ondernemen en in je persoonlijke groei investeren. ‘Onthoudt dat investeren in jezelf, in je gezondheid, geluk en persoonlijke groei doorstroomt in je bedrijf. Verwaarloos jij jezelf, bijvoorbeeld door niet voldoende rust in te plannen? Dat zie je terug in je onderneming en de manier waarop je werkt’. 

The Glow-Getter Magazine

“Merel Teunis is oprichter van het succesvolle platform Healthy Wanderlust. Op nuchtere toon en met eerlijke, open houding inspireert zij tienduizenden jonge vrouwen meer zelfliefde te ontwikkelen.” Op de website van Inspirerend Leven staan meerdere artikelen. 

Inspirerend Leven

Wat een eer om als een van de vrouwen gefotografeerd te zijn voor de ‘kracht‘ portretten in het Dr. Hauschka magazine. Je kan het magazine o.a. online verkrijgen. 

Dr. Hauschka

“Jezelf hoog op de to-do lijst zetten is net zo belangrijk als de andere taken die erop staan”. In een interview van 4 pagina’s lang werd ik door Santé geïnterviewd over het ontwikkelen van een liefdevolle levensstijl, hoe je de eerste stappen zet in het creëren van meer zelfliefde en waarom zelfcompassie verschil maakt in je leven.

Santé

Op de website van het online magazine Bedrock vind je naast een recept uit mijn boek Self Love Talk ook een artikel dat ik als zelfliefde expert schreef over o.a. het onderwerp zelfcompassie. 

Bedrock Magazine

“Vind je het soms best lastig om te investeren in zelfliefde? De term ‘zelfliefde’ kan best een beetje zweverig zijn..” In dit artikel deel ik als zelfliefde expert mijn tips hoe je eenvoudig meer zelfliefde kan ontwikkelen.

Wendy Online

#Doeslief “We vergeten soms om lief voor onszelf te zijn. Merel Teunis, oprichter van het online vrouwenplatform Healthy Wanderlust voor geluk en gezondheid, heeft haar tips voor een liefdevolle levensstijl gebundeld in Self Love Talk”

Libelle

Voor Foodies Magazine schreef en fotografeerde ik in het jaar 2019 meerdere recepten. Zo vind je in de speciale Pasen editie en in de geliefde kerst editie van 2018 én 2019 speciale Healthy Wanderlust recepten terug. 

Foodies Magazine

Voor het gloednieuwe Zonderzooi inspiratie magazine werd ik geinterviewd en gefotografeerd over mijn kijk op het onderwerp zelfliefde. 

Zonderzooi

Pin It on Pinterest

Share This