Wees je eigen grootste cheerleader

Zodat je meer vrijheid ervaart om jezelf te kunnen zijn en vanuit vertrouwen het leven kan creëren waar jij naar verlangt. Het wordt zoveel makkelijker en leuker wanneer je jezelf kan toejuichen, steunen en aanmoedigen om meer uit jezelf en het leven te halen. Je ontdekt het tijdens deze 90-minuten masterclass.

Deze live online training is voor jou wanneer:

 • Je nog veel meer je eigen grootste cheerleader wilt zijn, waardoor je meer zelfvertrouwen ervaart en met gemak meer uit jezelf en het leven haalt.
 • Je meer vrijheid en innerlijke rust wilt ervaren om echt jezelf te zijn (zonder aan jezelf te twijfelen).
 • Je wilt ontdekken hoe je van innerlijke strijd naar volledige acceptatie kunt gaan.
 • Je wilt weten hoe je liefdevol kan omgaan met negatieve self-talk en dit kan ombuigen naar een positieve manier van interne communicatie.
 • Je graag praktische handvatten ontvangt om jouw gemoedstoestand en zelfbeeld dagelijks positief te kunnen beïnvloeden.

Knik je nu stilletjes of heel enthousiast mee en denk je: JA, dat zou fijn zijn! Dan is deze online training wat voor jou.

Hoe vonden anderen deze online training?

Tijdens deze online training leer je:

 • Een stap voor stap methode om van innerlijke strijd over te kunnen gaan naar volledige zelfacceptatie.
   

 • Waarom het combineren van kennis over zelfliefde en simpele én effectieve strategieën waarmee je jouw mindset kan (her)programmeren ervoor zorgt dat je met meer gemak en plezier meer uit jezelf en het leven zal halen.

   

 • Praktische handvatten om je eigen zelfbeeld en dagelijkse gemoedstoestand positief te beïnvloeden, tips om liefdevol en effectief om te gaan met negatieve gedachtes en emoties.
   
 • De 3 redenen waarom je nu nog niet je eigen grootste cheerleader bent en vooral ook hoe je kan overwinnen wat je hier nu nog in belemmert.

   

 • Hoe je jouw eigen gun-factor verhoogt door jouw zelfliefde-lat te verleggen, hierdoor ontstaat ruimte voor datgeen wat jou een gelukkiger mens maakt.

   

 • Meer over jezelf: welk verhaal over jezelf ben jij gaan geloven? Ontvang praktische oefeningen en kennis die je helpen om een nieuw verhaal te kiezen,  zodat de versie van jezelf die graag wilt zijn kan groeien!
   

 • Hoe je wat je hebt geleerd direct kan toepassen in de praktijk, dit start al tijdens de 90-minuten masterclass.

Als je weet wat er te leren valt, dan kom je bij de winst.

Voor slechts € 35,- kan je de online training volgen

Ben je erbij?

Tijdens de 90-minuten masterclass rijk ik je waardevolle kennis, tips en praktische oefeningen aan die je zullen helpen om nog meer je eigen grootste cheerleader te zijn.

Je kan de training nog t/m 10 april 2021 op je eigen tempo volgen, op 10 maart gaf ik deze training live en door je nu aan te melden ontvang je hier een replay van. Of je de training nu live volgt of op een later moment: het is even waardevol!

Een krachtige combinatie tussen waardevolle kennis over zelfliefde én effectieve en simpele strategieën waarmee je jouw mindset kan (her)programmeren. Zodat je een mindset ontwikkelt die vóór jou kan gaan werken in het leven en dagelijks bijdraagt aan een versterkt gevoel van zelfvertrouwen, geluk en ultieme vrijheid.

*Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacybeleid

Na afloop van de online training heb je dit bereikt:

1. Je weet precies wat je nodig hebt om nog veel meer je eigen grootste cheerleader te zijn.

2. Je hebt meer inzicht in wat jou in de weg zit om meer uit jezelf en het leven te halen én hoe je met de juiste mindset en liefdevolle interne communicatie dit overwint.

3. Je voelt meer vrijheid, ruimte en zelfacceptatie, zodat je jezelf niet langer tegenhoudt om dat te doen wat je gelukkig maakt en om je dromen te vervullen.

4. Je weet hoe je positief kunt omgaan met negatieve gedachtes (zelfkritiek) en emoties (zoals angst en twijfels), dit biedt je handvatten om je zelfbeeld en gemoedstoestand positief te beïnvloeden.

5. Je voelt meer vertrouwen om echt jezelf te kunnen zijn en de versie van jezelf die je graag wilt zijn te laten groeien. Waardoor je lekkerder in je vel zit.

6. Je hebt ontdekt hoe je van innerlijke strijd naar volledige acceptatie kunt gaan.

7. Bonus: je hebt ontdekt welke praktische tips en oefeningen je helpen om wat je geleerd hebt dagelijks ook effectief in de praktijk te brengen.

Ik help vrouwen om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren.

Hi, ik ben Merel. Coach, pedagoog, spreker en auteur van Self Love TalkIk geloof dat alles start bij jezelf en vanuit jezelf en dat zelfliefde de juiste basis is voor het leven van een gelukkig en liefdevol leven. Jij voelt misschien ook wel dat er zoveel meer uit jezelf en het leven valt te halen, maar je moet hier wel ruimte voor vrij maken.  

Op mijn 23ste liep ik tegen een burn-out aan en zat ik op de stoel bij een coach. Daar zat ik dan, met mijn onzekerheid, twijfels over wat ik moest met mijn leven, hoe ik meer het leven kon leven waar ik gelukkig van werd en verdriet uit het verleden wat ik maar niet los kon laten. ⁠

Ik ben ook lang terug gevallen in oude patronen, een manier van leven dat mij geen voldaan gevoel gaf en heb te lang vastgehouden aan een verhaal over mezelf dat mij niet langer diende. ⁠Been there, done that.

Het moment waarop alles veranderde en ik nog veel meer mijn eigen grootste cheerleader besloot te zijn, was toen zij tegen mij zei: “Maar wat nou als je eens start bij jezelf?”

Inmiddels weet ik hoe het anders kan. Ik weet ook dat we het onszelf vaak zoveel moeilijker maken dan nodig is.

Zeker als we bepaalde kennis over het brein, het trainen van onze mindset en het vergroten van zelfliefde simpelweg nooit hebben geleerd of wanneer we de juiste effectieve praktische handvatten nooit aangereikt hebben gekregen die ons hierbij helpen. ⁠

Inmiddels heb ik mij al 10 jaar verdiept in de wereld van mindset, zelfliefde en persoonlijke groei. Op persoonlijk vlak en als transformatie coach. Ik geloof er heilig in dat wanneer je weet wat er te leren valt, wat er te winnen valt, dat je dan voor jezelf bij de winst komt. ⁠

Start bij jezelf, bij deze belangrijke relatie en dan volgt de rest vanzelf. Ik neem je graag mee op weg.

Pin It on Pinterest

Share This