Coaching, online programma’s en cursussen

E-book: Innerlijke rust & Balans

Dit e-book helpt je om de connectie met jezelf te versterken, de (vaak verstoorde) harmonieuze verbinding tussen je hoofd, lijf en je hart te herstellen, innerlijke rust te creëren en balans te ervaren in het drukke dagelijkse leven. Dit zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit, je meer positieve gedachtes en emoties ervaart en je de vicieuze cirkel van drukte en onrust kan doorbreken.

Klik op de knop hieronder om te ontdekken wat je allemaal ontvangt én wat het e-book je zal opleveren!

12-weekse Online Programma: Liefdevol leven

Na het volgen van dit 12-weekse Online Coaching Programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw liefdevolle leven te creëren, ervaren en te behouden. Je geniet meer van het leven, je bent meer tevreden en laat het leven voor je werken op alle vlakken die jij maar wilt.

Voel je dat je meer uit jezelf en het leven wilt halen? En ben je er klaar voor om het leven te gaan leven waar jij naar verlangt? Ik help je graag. 

21-daagse Zelfleiderschap programma:

Na het volgen van dit unieke 21-daagse Zelfleiderschap programma beschik jij over alle tools en handvaten om vanuit zelfliefde 100% de verantwoordelijkheid te nemen over je leven, je durft volop ‘JA!’ te zeggen tegen jezelf en je toekomst en voelt een sterk vertrouwen om meer stappen voor en vanuit jezelf te gaan zetten. 

Het programma dat jou en jouw leven een MEGA positieve, liefdevolle en krachtige BOOST geeft in slechts 21 dagen! Prijs: 47,- (incl. btw)

Heb je een vraag over een van mijn programma’s/cursussen of wil je graag samen ontdekken hoe ik jou het beste kan helpen? Mail mij gerust via info@healthywanderlust.nl, ik denk met liefde met je mee! Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This