Het is tijd om met Healthy Wanderlust weer een stapje verder te gaan, het is tijd voor gastbloggers! Along the bloggers way kom ik steeds opnieuw in contact met mensen die mij elke dag weer inspireren met hun kennis, positiviteit en ervaringen die zij via social media met mij delen. Dit jaar zal ik het platform van Healthy Wanderlust open stellen voor al deze mensen om hun verhalen, recepten en geluksmomenten met jullie te delen! Want laten we eerlijk zijn; we kunnen ontzettend veel van elkaar leren. Misschien ben ik wel opzoek naar jou?


GASTBLOGGERS (GEZOCHT!)

Zoals je waarschijnlijk al begrijpt ben ik opzoek naar leuke, inspirerende en creatieve gastbloggers die hun kijk op een Gezond & Gelukkig leven met ons willen delen via een mooi artikel op Healthy Wanderlust. Ik zal hiervoor eerst zelf mensen benaderen, maar dat wil niet zeggen dat ik er niet voor open sta om hier zelf voor benaderd worden. Sterker nog, ik kan een stoer initatief om zelf het hef in handen te nemen juist wel waarderen.

Healthy Wanderlust staat voor de ontdekkingstocht naar een Gezond & Gelukkig leven. Het staat voor gezond(er) leven, gelukkig(er) leven, goed voor jezelf zorgen, maar ook voor de wereld om ons heen, het ontwikkelen van een powermindset en alles wat hierbij komt kijken. Voor iedereen ziet dit er waarschijnlijk weer anders uit.

Kleine eis: kwalitatief goede foto’s zijn voor de huisstijl van deze website erg belangrijk. Daarom ontvang ik graag alleen gastblogger verzoekjes wanneer de bijgevoegde foto(s) van goede en scherpe kwaliteit zijn en de foto’s over het algemeen lichte kleuren bevatten. Neem anders hier  en hier even een kijkje als voorbeeld.


Mocht jij geinteresseerd zijn of heb je een ander leuk idee klik dan hier om mij een berichtje te sturen!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

Liefs, Merel

 

Merel Teunis

Merel Teunis

Merel (29 jaar) is founder van de website Healthy Wanderlust en theemerk Simplici-Tea. Als hoofdredacteur en online content creator schrijft en deelt zij dagelijks haar kennis op het gebied van zelfliefde, self-care en een gezonde en gelukkige levensstijl.
Merel Teunis

Pin It on Pinterest

Share This