Virtual?! Vanaf vandaag zullen er regelmatig Healhty Wanderlust video’s online komen. Want laten we nou eerlijk zijn? Bewegend beeld spreekt vaker veel meer tot de verbeelding dan een stuk tekst toch? In ieder geval een stuk sneller. Ik vind het zelf ontzettend leuk om kook programma’s te kijken en nieuwe recepten te ontdekken. Al duurt het soms best lang voor je de hele aflevering gezien hebt en weet hoe je dat lekkere recept ook thuis kan maken. Dat kan anders dacht ik!


Healthy Wanderlust Kitchen

Healthy Wanderlust staat voor makkelijke, snelle en everyday recepten. Met een fulltime baan en een druk sociaal leven heb ik het persoonlijk vaak te druk om uren in de keuken te staan. Don’t get me wrong; ik zou het liefste uren in de keuken staan. Koken is geweldig, heerlijk rustgevend en ook hier kan ik mijn creativiteit kwijt, maar helaas kom ik eerder tijd te kort dan dat ik er teveel aan heb. En ik denk dat veel van jullie dit wel zullen herkennen, am I right?

Dus wat kun je verwachten? Naast geschreven artikelen en recepten kun je die nu ook bewegend op je beeldscherm te zien krijgen. In slechts een paar minuten weet jij straks hoe je een heerlijk gerecht op tafel tovert, wat je hiervoor nodig hebt en hoe je te werk moet gaan. Geen hoge wiskunde recepten (misschien héél af en toe!), geen lange video’s en mooie beelden! Ik zit vol met ideeën voor leuke video’s dus wie weet wat er allemaal nog volgt.

Natuurlijk ben ik nog een newby inhet editen en filmen van video’s dus alle tips zijn natuurlijk van harte welkom!

Morgen staat de 1ste video online, home made granola!!


Laten jullie wel even weten wat jullie ervan vinden? Ik ben namelijk héél erg benieuwd!

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This