Hi lieve lezers,

Allereerst; wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op Healthy Wanderlust. Laten we vooral samen werken aan een gezond en vooral gelukkig leven. En misschien wel even extra met de nadruk op ‘gelukkig’ leven.

Het idee om elke maand een Healthy Wanderlust update te schrijven kwam in mij op toen ik nog op mijn strandbedje op het Griekse strand lag. (Mag ik terug?!) Het leek mij namelijk zo leuk om jullie allemaal iets beter te leren kennen en jullie mij. Want naast mijn passie voor Gezond & Gelukkig leven vind ik het ook heel fijn om meer te weten te komen en te leren van iedereen die deze passie met mij deelt. En als gezicht achter deze blog zet ik hierin de eerste stap.

‘Gelukkig’ zijn. Dat dit voor mij vaak te vinden is in de ‘kleine dingen’ in het leven is jullie misschien niet meer vreemd. En vorige week vroeg ik mij af of ik misschien teveel dingen doe ik leuk vind waardoor ik het allemaal even niet meer zo leuk vond. Dat klinkt misschien heel dubbel en zo voelde het ook. Naast fulltime aan het werk zijn ging ik nog 3 x in de week naar de sportschool, wilde ik ook nog meerdere keren in de week met mijn neus in de studieboeken zitten, probeerde ik bij elke verjaardag, housewarming en babyshower te zijn en plande ik mijn agenda ook nog vrolijk vol met allemaal afspraken met vrienden en familie. Je zou zeggen; je bent een ontzettend gezegend mens dat je dit allemaal kan doen. Helemaal waar. Toch moet ik van mezelf even een stapje terug nemen. Want alle leuke dingen begonnen als één grote stressvolle muur te voelen waardoor ik geen tijd meer had om ook nog even wat rust in te plannen, wat tijd voor mezelf en dat brak mij echt even op.

Ook kwam Healthy Wanderlust door de drukte wat lager op mijn prioriteitenlijstje te staan, ik had hier simpelweg gezien niet genoeg tijd voor.. Zo zonde! Want Healthy Wanderlust is absoluut één van de dingen waar ik veel plezier uit haal en waar ik mij graag in mijn vrije tijd op focus. Dus we schudden alle prioriteiten weer even door elkaar en beginnen weer opnieuw. Gelukkig werk ik altijd lekker vooruit dus jullie zullen hier niet veel van merken 😉

Maar wat ik jullie graag wil meegeven klinkt misschien ontzettend cliché, maar het is zo waar en zó belangrijk. Doe waar je gelukkig van wordt en volg je hart, luister naar dat kleine stemmetje van binnen in. En zorg voor balans in je leven, ik merk steeds weer opnieuw hoe belangrijk dit is! Even wat rust en dan weer met volle energie en inspiratie vooruit zodat je ook daadwerkelijk kan genieten van alle leuke dingen in je leven. En stiekem kan ik ook heel erg genieten van de rust momentjes, met een warme kop thee op de bank lekker de nieuwe afleveringen van Orange is the new Black kijken! Kijken jullie ook?

Ik vroeg mij af wat jullie ervaring tot nu toe is met Healthy Wanderlust. Welke artikelen vinden jullie leuk of bruikbaar?En waar hebben jullie bijvoorbeeld nog meer behoefte aan? Laat het mij vooral weten!


En dan natuurlijk misschien wel de belangrijkste vraag van deze Healthy Wanderlust update..
Hoe gaat het met jullie? Hoe zorgen jullie ervoor dat jullie Gezond & Gelukkig leven?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This