Hoi lieve allemaal,

Leuk dat je een kijkje hebt genomen op Healthy Wanderlust! Wat was jouw favoriete artikel of is er misschien wel een recept geweest dat je wil proberen? Ik kan het bijna niet geloven, maar de maand augustus is alweer aangebroken. Het lijkt wel dat naarmate je ouder wordt de tijd opeens voorbij vliegt. Voor mijn gevoel stond ik een paar weken geleden nog met een glas champagne in mijn handen enthousiast ‘Happy New Year!’ te roepen.

Gelukkig heeft de zon ons landje deze maand weer gevonden en kunnen we er op drukke terrasjes weer voor zorgen dat we genoeg vitamine D binnen krijgen. Hopelijk ligt er voor jullie ook nog een lekkere vakantie in een warm land in het verschiet, altijd fijn om er even tussenuit te zijn!

Persoonlijk gaat het hartstikke goed. Ik geniet van het leven en de lieve mensen om mij heen. Mijn eigen fijne huis en de toekomstplannen met mijn vriend. Een paar dagen geleden schreef ik nog over geluk, geluk zit in de kleine dingen. Hebben jullie dit artikel al gelezen? Ik ben namelijk heel benieuwd naar jullie kijk hierop! Geluk, liefde en gezondheid zijn voor mij de 3 elementen die het leven zo mooi kunnen maken en waarvan ik hoop dat ik veel te mogen ontvangen.

Vorige maand schreef ik nog dat ik eventjes wat minder goed in mijn vel zat, het balans tussen drukte en rust was eventjes ver te zoeken en dit vond ik echt even lastig. Dit gaat nu alweer wat beter! Soms is het echt goed om even een stapje terug nemen en wat rustiger aan te doen. Sporten heb ik momenteel even op een laag pitje staan, ik vind het heel belangrijk dat je genoeg beweegt dus ik zal dit zeker weer gaan oppakken. Eventjes (meer)tijd voor andere dingen totdat ik weer volle motivatie heb om ervoor te gaan. Ik denk erover na om te gaan hardlopen, lijkt me heerlijk om de vrijheid te hebben om de deur uit te stappen en meteen te gaan sporten, lekker in de buitenlucht. Wie heeft er tips voor een beginnende hardloopster?

Wat je in de maand Augustus kan verwachten van Healthy Wanderlust? Natuurlijk weer een aantal lekkere recepten zoals een Vegetarische burger en gevulde paprika’s. Maar ook zullen we het deze maand weer hebben over de gezonde levensstijl van kinderen. Want welke link hebben voeding en het gedrag van kinderen nou precies? En wat zijn gezonde snacks waar je een kind blij mee maakt? Dat lees je allemaal over een paar dagen.


Laten jullie nog even weten hoe het met jullie gaat? Gaan jullie nog wat leuks doen deze maand?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Liefs, Merel

Pin It on Pinterest

Share This