Hi babes, tijd om weer eventjes met jullie te kletsen. Het is alweer een tijd geleden dat ik een persoonlijke update voor jullie heb geschreven, maar aangezien er de afgelopen maanden best veel gebeurd is leek dit mij een goed moment. Een nieuwe #wanderwithmeer waarin ik jullie wil vertellen over mijn plannen, dromen, gebeurtenissen en struggles. Ups and downs, het hoort erbij.


VAN UPS NAAR DOWNS

Ik geloof dat ik elke vorige #wanderwithmeer ben begonnen met “de tijd vliegt voorbij jongens”, dus ik zal maar niet weer al te erg benadrukken dat ik het bizar vind dat het alweer eind maart is van 2018. Anyway. Gevalletje van ik-wil-teveel-en-de-dagen-bevatten-te-weinig-uren geloof ik. De afgelopen 2 maanden heb ik geen persoonlijke update geschreven; het schoot er gewoon bij in.

HET LANCEREN VAN MIJN EIGEN BEDRIJF

I did it! Eind januari lanceerde ik mijn eerste eigen bedrijf; Simplici-Tea. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat en op alle verschillende unieke thee blends die zo waardevol kunnen zijn voor jouw gezondheid en mindset. Elke keer pak ik jullie pakketjes weer met veel plezier en liefde in, zo bijzonder om mijn passie voor gezond leven ook op deze manier met jullie te kunnen delen! Hebben jullie al een kijkje genomen op de website?

27 turns 28!

Op de dag dat we eindelijk de lente weer mochten verwelkomen (YES!) mocht ik mezelf ook weer een jaartje ouder rekenen. 28 years young it is! Naast het feit dat ik super lief verwend ben met een onwijs lieve cadeautjes van mijn lief besloot ik het dit jaar ook wat “groter” te vieren. Groter als in; ik vier het normaal nooit haha. Samen (mijn vriend en ik) vierde we het bij ons thuis voor vrienden en op een ander moment had ik gezellig mijn lieve familie over de vloer.

BALANS TERUG VINDEN

De laatste twee weken gaat het weer helemaal goed en ervaar ik zoveel ups, maar dit komt ook doordat ik weer even het balans terug moest vinden. In dit artikel beschreef ik waarom ik niet helemaal eerlijk tegen jullie ben geweest en welke tip ik daarom juist aan jullie wilde meegeven. Ik beschouw mezelf als ambitieus persoon en ben daarin soms niet te remmen, resultaat; heel heel erg druk zijn. Niet erg, maar soms is het wel nodig om dit juiste balans tussen drukte en rust te vinden.

Uit mijn ups & downs haal ik altijd inspiratie en daarom besloot ik de Mini-Serie te schrijven. Een challenge om er samen met jou achter te komen wat we willen, nodig hebben en waar we behoefte aan hebben. Doe jij al mee? 

GEZONDE BOOST (I NEEDED IT!)

De afgelopen maand besloot ik om mezelf weer even te trakteren op een gezonde boost. Dit deed ik door onder andere de cold pressed juices van Natur in huis te halen. Dit waren voor mij de perfecte gezonde tussendoortjes vol met goede voedingsstoffen. Zeker met de hardnekkige griep die er heerst was dit een hele fijne toevoeging op mijn eetpatroon. De Supercharged Juices waren absoluut mijn favoriet en ik vind het ideaal dat je deze juices gewoon online kan bestellen.

Daarnaast ontdekte ik de Salade Bowls van Albert Heijn en deze besloot ik een aantal keer in huis te halen, want ik wilde ze natuurlijk wel allemaal testen hé! De zoete aardappel salade bowl met geitenkaas is mijn favoriet. Heerlijk, goed gevuld en gezond. Ideaal om mee to-go te nemen en ik zie mezelf al helemaal in het park zitten in de zomer. Kleedje mee, Iced-Tea van Simplici-Tea en mijn Salade bowl. Perfect!

GENIETEN VAN DE KLEINE DINGEN

Eigenlijk is het best gek, dat het overlijden van een persoon die je niet in het echt kent zoveel indruk op je kan maken. Halverwege deze maand schrok ik enorm van een zeer verdrietig bericht dat op Instagram voorbij kwam. De vriendin van Nikki Bossch was plotseling (eerder dan verwacht) overleden en dit heeft niet alleen op mij, maar op vele andere grote indruk gemaakt. Ik volg Nikki Bossch en Daisy Zegers al een hele tijd en zij inspireerde mij telkens weer met hun pure liefde, enorme kracht en positive kijk op de wereld. Zij hebben mij extra laten inzien hoe ontzettend belangrijk het is om te genieten van de kleine dingen, van elkaar en om elke dag weer dankbaar te zijn. Doen jullie dit ook? Elke dag weer? Liefs.


Lees alle vorige WANDER WITH MEER artikelen. 

Hoe was jouw Maart?

Pin It on Pinterest

Share This