Wie jarig is deelt uit toch? Laat het nou vandaag mijn 27ste verjaardag zijn (YAY!) dus de perfecte dag om ook jullie blij te maken. Verpakt in de (1ste!)Healthy Wanderlust Box!!! Een box gevuld met mijn favoriete (healthy en diervriendelijke) items van het moment. Trust me, you will love it! Benieuwd hoe je deze kan winnen? Door een verjaardagsliedje voor mij zingen! Grapje… 😉 (Het mag natuurlijk altijd)Lees snel verder en kom erachter!


WINACTIE: HEALTHY WANDERLUST BOX – HAPPY BIRTHDAY EDITION

Try something new every day. Healthy Wanderlust wordt steeds meer bekeken en dat vind ik ontzettend leuk! Ik vind het super fijn om te merken dat ik jullie kan inspireren om ook zo gezond mogelijk te leven en mijn tips voor een gelukkig leven met jullie kan delen. Ik had jullie al verteld dat er in 2017 ontzettend veel nieuwe leuke content gepland staat voor Healthy Wanderlust en deze box hoort daar zeker bij. Vanaf deze maand zullen jullie deze winactie regelmatig tegenkomen, dus blijf deze website in de gaten houden. En welk moment is er nou leuker om hiermee te beginnen dan op mijn eigen verjaardag?

“Happy birthday to me, happy birthday to me!”

Persoonlijk vind ik het heerlijk om mijn loved ones blij te maken en te verrassen met een lief cadeau. Dit jaar gaat het bij mij net even wat anders, want ik wil dit jaar ook JOU blij maken! Ik hoop twee van jullie blij te kunnen maken met deze Healthy Wanderlust verrassings-dozen! Ik ga natuurlijk niet verklappen wat erin zit, wat een cadeautje hoort een verrassing te zijn. Spannenddddd. 

Ik zal je uitleggen hoe jij ervoor kan zorgen dat je deze happy birthday box kan winnen.

  1. Volg mij op Instagram!
  2. Volg mij op Facebook!
  3. Laat in de comments hieronder of op social media achter waarom jij mee wil doen aan deze winactie en wat jouw favoriete verjaardagsherinnering is. (Hoeft niet perse hoor, maar vind ik super leuk om te horen! ;-))

Je kan meedoen tot zondag 26 maart, ik sluit de winactie om 20:00.


Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook?
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This