Even wat anders op Healthy Wanderlust, maar wel iets waar jullie héél vaak naar vragen. Ik krijg regelmatig complimentjes over mijn haar (thank you babes!) en daarom wil ik vandaag één van mijn haargeheimen met jullie delen. Een speciaal DIY projecten om je haar van buitenaf te voeden. Een natuurlijk haarmasker voor gezond haar dat helpt tegen droog en pluizend haar en je haar super zacht maakt! Maak dit haarmasker thuis met een aantal ingrediënten uit de koelkast. Ready? 
 

GEZOND HAAR MET EEN NATUURLIJK HAARMASKER 

Een tip voor gezond haar dat ik jou kan meegeven is om je haar van buitenaf te voeden met een goed haarmasker. Nu kan je natuurlijk kiezen voor dure haarmaskers uit de winkel, maar je kan ook een simpel haarmasker maken in je eigen keuken. Ik maak dit masker al jaren en wanneer ik het gebruik merk ik meteen dat mijn haar een stuk zachter is en het een natuurlijke glans heeft. 

HAAR KRULLEN REVIEW?

Nu krijg ik ook heel veel vragen van jullie over hoe ik zulke mooie krullen krijg. Super lief en leuk om te horen en natuurlijk deel ik deze tips graag met jullie. Dus mijn vraag aan jullie: willen jullie een review over hoe ik mijn haren krul en hoe je glanzende losse krullen krijgt? Let me know babes. 

Ingrediënten:

  • 1/2 avocado
  • 1/2 banaan 
  • 1 el gesmolten kokosolie 
  • 2 tl honing 

HOE MAAK EN GEBRUIK JE HET MASKER?

  1. Mix alle ingrediënten in een blender tot een glad geheel. 
  2. Verdeel het masker over je haar en masseer goed in. 
  3. Laat het haarmasker ongeveer 15 minuten intrekken en spoel vervolgens uit met lauwwarm water en een milde shampoo en conditioner. 
  4. Tadaaaa: zacht en shiny haar!

Wat is jouw haargeheim voor gezond en stralend haar?

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

Pin It on Pinterest

Share This