Oh my, oh my, het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk dat ik dit echt kan schrijven. Toen ik 3 jaar geleden begon met het delen van een handvol recepten per maand had ik nooit durven dromen dat ik vanaf nu als zelfstandig (online) ondernemer door het leven zou gaan. VANDAAG. Vandaag is de eerste dag van mijn nieuwe leven waarbij ik met volle overtuiging kan zeggen dat ik mijn hart volg, vol in mijn dromen geloof en ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt! Ik ben nog nooit zo enthousiast geweest om iets met jullie te delen en wanneer ik enthousiast ben dan is “kort van stof zijn” niet voor mij weggelegd. So here we go!


WANNEER JE IETS ECHT GRAAG WILT: DAN LUKT HET OOK

Zo’n 3 jaar geleden werd Healthy Wanderlust geboren en al snel werd het mijn favoriete bezigheid. Fun fact: zo’n 6 jaar geleden deed ik hetzelfde, maar als snel sloot ik deze website weer af. Bang voor de reacties van andere. Thank god that changed! Het grappige is dat mijn blog (nu ook meer lifestyle website) ontstond, omdat ik eigenlijk ontzettend zoekende was naar wat ik wilde in het leven. Vooral op het gebied van carrière maken, want wat vond ik nou echt leuk? Wat ik toen nog niet wist – maar nu heel erg weet – is dat ik door het opzetten van deze website precies datgene had ontdekt waar ik zo naar opzoek was. Mijn passie.

Wanneer je iets echt (echt!) graag wilt, dan lukt het ook. Een paar recepten per maand werd al snel elke dag een artikel. Mijn drive om Healthy Wanderlust te laten groeien werd steeds sterker en mijn droom om volledig als zelfstandig (online) ondernemer aan de slag te gaan werd steeds groter. Ik besloot er volledig voor te gaan. Al mijn zinnen waren gezet op het creëren van het leven dat ik graag wilde leven. Het leven waar ik zielsgelukkig van word. Ik geloof er namelijk heel erg in dat wanneer je van jezelf een prioriteit maakt (op alle vlakken, maar ook van je eigen dromen laten uitkomen) je alles voor jezelf kan creëren.

HIER KON IK EERST ALLEEN VAN DROMEN

Jij leest het misschien ook wel vaker. Inspirerende vrouwen en mannen die van hun passie hun werk hebben kunnen maken. When hard work pays off. Hier kon ik eerst enkel van dromen. Sterker nog: wat deze vrouwen en mannen hadden bereikt leek een hele lange tijd helemaal niet haalbaar. Echter was opgeven in mijn hoofd geen optie. Wanneer je ergens zo’n passie voor hebt dan geloof ik echt dat dit je zoveel kracht, inspiratie en energie kan geven waarmee je bergen kan verzetten. Oké, misschien niet letterlijk, maar je kan er wel VEEL mee bereiken. En dan is daar vandaag de dag dat ik met jullie mag delen dat ik de stap heb gewaagd om volledig voor mijn eigen bedrijven te gaan. Hoe bijzonder?!

THANKS TO YOU!

Ik kan niet wachten om met volle 100% aan de slag te gaan voor Healthy Wanderlust, maar ook vooral voor jou. Het is mijn passie om jou te inspireren om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen om zo meer geluk van binnenuit te ervaren. Het creëren en behouden van een gezonde levensstijl waarbij je elke dag weer een prioriteit van jezelf maakt! Een dikke shoutout naar jou, want mede dankzij jou kan ik doen waar ik zo gelukkig van word. Dankzij jou, omdat jij de website bezoekt, mij volgt en steeds weer lieve en inspirerende berichtjes stuurt. Thank you babe!


7 daagse #MEERZELFLIEFDE Instagram Cursus

Tijdens deze Instagram Cursus leer ik je hoe je elke dag van jezelf een #1 prioriteit kan maken. Zodat je meer geluk vanuit jezelf kan ervaren en ook kan kiezen voor jezelf. Kiezen voor waar jij gelukkig van wordt, wat je nodig hebt en wellicht ook voor het achterna gaan van je dromen! Voor slechts € 10,95 kan je deelnemen aan deze unieke #MEERZELFLIEFDE Instagram Cursus. Meld je nu aan!

Pin It on Pinterest

Share This