Lieve jij, wat ontzettend leuk dat je dit artikel leest en jouw interesse toont in de Healthy Wanderlust nieuwsbrief.

Voor je, je inschrijft is het misschien wel leuk om te weten wat je dan elke maand kan verwachten van deze nieuwsbrief. Healthy Wanderlust is jouw online magazine met dagelijks nieuwe inspiratie om te helpen bij het ontwikkelen en behouden van een gezonde levensstijl. Voor jouzelf als vrouw of als mama, maar ook zeker voor jouw kind. Door je te abonneren op de nieuwsbrief zorg je ervoor dat je niks mist en daarnaast extra inspiratie en informatie ontvangt voor Healthy Wanderlust subscribers only!


GEZOND(ER) LEVEN.

Healthy Wanderlust staat natuurlijk voor een gezonde levensstijl, een gezond eetpatroon en lekker in je vel zitten. De juiste voeding kan zo veel verschil maken voor je gezondheid, de manier waarop je, je voelt en natuurlijk de hoe jij er van buiten uitziet. Door middel van mijn kennis, opleiding(en) en eigen ervaring die ik opdeed tijdens deze gezonde ontdekkingstocht deel ik al mijn tips en trics met jullie. Hoe je deze levensstijl het beste kan ontwikkelen en behouden leg ik je elke keer weer heel graag uit. Elke maand zal jij in de nieuwsbrief exclusieve nieuwe weetjes, advies en tips lezen hoe jij (nóg) gezonder kan gaan leven.

GELUKKIG(ER) LEVEN.

Welk mens kan er nou niet af en toe een nieuwe dosis positiviteit gebruiken waarbij alles in het teken staat van gelukkig(er) leven? Healthy Wanderlust staat voor lekker in je vel zitten, gelukkig zijn en het geluk (leren) ontdekken. In de nieuwsbrief zal je elke maand weer nieuwe inspiratie vinden die jou zal helpen om jouw leven nog meer vorm te geven naar jouw eigen verlangens, behoeftes en dromen. Durf te leven voor jezelf, geluk kan ook écht vanuit jezelf komen.

(BETER) ZORGEN VOOR JEZELF.

En hiermee bedoel ik niet alleen lichamelijk. Self-care people, self-care! Jezelf als prioriteit (gaan) zien en het beste voor jezelf willen, lichamelijk en geestelijk. Als persoon verander je constant, je ontwikkelt je, wordt beïnvloed door bepaalde gebeurtenissen in je leven en naar mate je ouder wordt zal je merken dat je verlangens of behoeftes veranderen. We zijn drukker dan ooit en dit kan ervoor zorgen dat een beetje me-time er nog wel eens bij in wil schieten. Herkenbaar? Het is zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en ik laat je graag zien hoe je hier op een makkelijke, laagdrempelige en totaal niet tijdrovende manier meer aandacht aan kan besteden.

HEALTHY WANDERLUST FAVORITES

Tijd voor wat favorieten van de maand! Ik heb ontzettend veel favoriete dingen in het leven. Het leven is toch veel te leuk om dit te beperken? Anyway, natuurlijk deel ik dit maar al te graag met jou. De nieuwste hotspots, mijn favoriete reis bestemmingen, de lekkerste recepten die ik getest heb of producten die bij mij helemaal in de smaak vielen. Dus wil jij nou weten waar je dit weekend ECHT moet gaan eten of welke lifestyle producten je nu in huis MOET halen. No worries, vanaf nu mis je helemaal niks meer.  My favorites are your favorites!

THE LITTLE ONES

And last but not least… Een belangrijk focuspunt van Healthy Wanderlust is om jouw als ouder te ondersteunen in het ontwikkelen van de gezonde basis voor jouw kind. Het is ontzettend belangrijk dat wij kinderen al vanaf de 1e dag op deze wereldbol begeleiden in hun ontwikkeling en een gezonde levensstijl voor ieder kind hoort hier ook zeker bij. Aangezien niet alle lezers al kinderen hebben zal dit item beneden aan de nieuwsbrief staan, maar zeker niet minder belangrijk dan de rest. Scroll dus vooral elke maand your way down om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kinderen.


Heb je, je al ingeschreven?

Voel je vrij om mij te laten weten wat je nog mist in de nieuwsbrief, feedback is always more than welcome. 

Volgen jullie Healthy Wanderlust al op Facebook? 
Gebruik #healthywanderlust als je één van mijn gerechten maakt, super leuk om te zien!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This